Motor nestartuje, bezi na 2-3 valce
-
kimic
Motor nestartuje, bezi na 2-3 valce
Ahoj, mam na frontere (2.0i sport s X20SE motorem) slusny problem. Prijel jsem s tim do prace, po praci neslo vubec nastartovat (baterka byla plna) povedlo se to jen roztlacenim, motor strilel, cerny dym, preskakovane (jakoby jeden valec nesel), hodne smrdel benzin. Nic, nechal jsem to a dalsi den vymenil svicky (stare byly uz opalene dost, cerne). Natocilo se to hned, motor ale stale sel prerusovane na valce, vypnul jsem, po praci natocil ze s tim aspon dojedu domu, motor vubec nestartoval, silou baterky se pohnulo auto ale nechtelo nastartovat. porad citit benzin. za 4 dny jsem do toho sednul, motor se okamzite natocil, ale prerusovane, dojel jsem s tim aspon do servisu.
servisak rekl ze tam jsou 2 spatne striky, chcalo tesneni. striky vymeneny, motor nejde natocit vubec. akorat vim ze kdyz jsem to driv drazdil plynem abycht o natocil tak se zasekaval plynovy pedal, driv se mi to parkrat stalo i za jizdy kdyz jsem prudce dupnul na plyn abych rozjel a pak se nevratil, ale to by snad nemelo mit vliv. Taky mi v servisu rekli ze diagnostika na to nejde ze to je stary motor, nejake vyvody tam jsou ale na tom softu jim to nefacha.
Nevi nekdo co muze byt spatne? nejaka nejpravdepodobnejsi chyba, nebo jak to zjistit, aby se postupne nemenily dily od ridici jednotky civky az k tesneni aby pak nezjistili ze motor je stejne K.o.
dik kimic
servisak rekl ze tam jsou 2 spatne striky, chcalo tesneni. striky vymeneny, motor nejde natocit vubec. akorat vim ze kdyz jsem to driv drazdil plynem abycht o natocil tak se zasekaval plynovy pedal, driv se mi to parkrat stalo i za jizdy kdyz jsem prudce dupnul na plyn abych rozjel a pak se nevratil, ale to by snad nemelo mit vliv. Taky mi v servisu rekli ze diagnostika na to nejde ze to je stary motor, nejake vyvody tam jsou ale na tom softu jim to nefacha.
Nevi nekdo co muze byt spatne? nejaka nejpravdepodobnejsi chyba, nebo jak to zjistit, aby se postupne nemenily dily od ridici jednotky civky az k tesneni aby pak nezjistili ze motor je stejne K.o.
dik kimic
-
puchyr
Re: Motor nestartuje, bezi na 2-3 valce
..měl jsem podobný problém a nakonec to byl rozvodový řemen, který mi přeskočil o několik zubů a tím se vše rozhodilo.Po výměně řemenu a novém seřízení ,makal jak divej. Nevím, třeba to v tvém případě je někde jinde.je to jedna z možností.
Naposledy upravil(a) puchyr dne 04 bře 2008 20:42, celkem upraveno 1 x.
- farmář
- Moderátor
babo raď....kabely ke svíčkám.Novou metráž v mědi a nové palce a botky.....ne origo, pokud neloupíš, mne zachraňovaly u všech benzíňáků autodíly škoda-lada
....jinak stejně se chová odcházející cívka a kondík.Jak je to tady netuším, jestli nějakej kondík máš
já na ropě ne-e. U všech starších benzíňáků jsem tohle vše vyměnil a byl klid.Jinak je vše trochu aus a jseš z toho zytečně jelen, co to zase blbne.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
lasky
- Začínající diskutér
- Bydliště: Bohumín FRONTERA B dlouhá 2.2 DTI:Gumy v kaslíku a v lekarničce
- Kontaktovat uživatele:
a co to takhle vyblikat možná ti to něco napoví 
tel- +420 608701329 NON STOP