blikající kontrolka 4x4 u béčka

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
syro
Diskuzní Nováček

Re: kontrolka 4x4

Příspěvek od syro »

Tak Páni a mám to.
4x4 a svietenie kontrolky, porucha motora ma uz netrápi. Isiel som podla obrazku co mi poslal slaava, pekne po trubke az kym som nenarazil na roztrhnutu hadicku. Taka hlupost a auto nemalo tah ani 4x4. Takze zas pomohlo najjednoduhsie riesenie. Dik Vám za pomoc
2.2 DTI ESTATE r.v.2000
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Takže si to nyní užíváš.Když nesvítí kontrojka motoru tak to jede hezky že? :grin:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
syro
Diskuzní Nováček

Příspěvek od syro »

Slape to perfektne, no mam dilema. Porucha motora mi svietila uz skor este ked mi to 4x4 islo. To 4x4 mi odislo po takom pol roku svietenia komtrolky porucha motora- aj to zasvietila len vtedy ked som to chcel vydret na kopec co najskor (motor v otackach a zrazu akoby si zatiahol rucnu brzdu. Musel som motor vypnut a znova nastartovat). No v kazdom pripade vymena tej hadicky odstranila obe zavady aspon DUFAM.
Je mozne ze podtlakova hadicka s malou dierkou stacila na 4x4, no nestacila na plny vykon motora v zatazení a ked sa diera zvedsila tak odislo i to 4x4. TAK TO SI LEN MYSLIM JA - CO VY NATO?
2.2 DTI ESTATE r.v.2000
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Takže nyní Ti kontrolka motoru nesvítí a kontrolka 4 x 4 pouze při přiřazení předku?Vymazat chybu na počítači jsi byl v servisu a nebo zhasla sama?
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Dle mého má ta porucha motoru jinou příčinu.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
syro
Diskuzní Nováček

Příspěvek od syro »

V servise som nebol a ziadnu chybu som nedaval mazat. Ja som len vymenil gumenu podtlakovu hadicku. 4x4 ide ako ma a porucha motora mi uz nesvieti inak celkovo i auto ma o 100% lepsi tah. Ta porucha motora mi svietila -niekedy pri volnobehu a ked som pridal plyn tak sama zhasla, - a ked som sa snazil vybehnut na kopec a tlacil som na plyn z nicoho nic zasvietila kontrolka por.motora (auto islo na polovicny vykon), no uz nezhasla. Musel som zastavit, vypnut motor, pockat cca 2 sek. a znova nastartovat- to uz nesvietila a auto islo lepsie, no aj tak slabsie ako teraz po vymene tej hadicky. Uz beham asi mesiac a vsetko je OK.
2.2 DTI ESTATE r.v.2000
václav
Pokročilý diskutér

Příspěvek od václav »

Ahojda, pokud se ti kontrolka motoru rozsvěcela po ubrání na ohřátém motoru a po jeho mírném přidání zhasla, pak jsem měl stejný problém , ale dělal to EGR ventil. Byla to lehce prasklá hadička podtlaku , která jej otevírala. Doporučuji prohlédnout hadičky a hlavně demontovat EGR ventil a opatrně jej očistit od napečeného karbonu. Vše jsem tady už a nejen já popisoval, podívej se do sekce dieselové motory , tam to najdeš. hodně zdaru a AHOJDA . :lol: 8)
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
Odpovědět

Zpět na „ELEKTRIKA“