Porucha blinkrů u Frontery A 2,5TDS
- Mlian
- Diskuzní Nováček
Porucha blinkrů u Frontery A 2,5TDS
Zdravim mam asi zazracne vozidlo někdy jdou a jindy nejdou blinkry někdy jen pravá strana jindy nejde nic a po chvilce vše ok prošnupal už jsem snad co se dalo a žádná změna . Nemá někdo podobnou zkušenost? Předem diky.
Moje vozítko frontera A 2,5TDS rv.1996 momentálně pneu Nordic 235-70-16 zimní protektor.Jednu dobrou radu ti dám,porad si sám.
- Slaava
- Moderátor
BLINK... KRY
Nevím, jak jsou dělaný blinkry u aut po roce 1995 ale u mě něco podobnýho způdoboval zoxidovanej kontakt páčky jejich přepínání.Mlian píše:Zdravim mam asi zazracne vozidlo někdy jdou a jindy nejdou blinkry někdy jen pravá strana jindy nejde nic a po chvilce vše ok prošnupal už jsem snad co se dalo a žádná změna . Nemá někdo podobnou zkušenost? Předem diky.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Žanek
- Super diskutér
Re: Porucha blinkrů u Frontery A 2,5TDS
Taky mě to blblo. Rozdělal jsem přepínač trošku uvnitř natáhl takovou malou pružinku a funguje nádherně. 
-
Juraj Lepieš
Re: Porucha blinkrů u Frontery A 2,5TDS
Dobry den panove,
i ja mam podobny problem s blinkrama a myslim, ze je to v prepinaci. Poradte mi prosim, jak se dostat k prepinaci a k te pruzince, kterou je potrebne natahnout. Poslete prosim nejaky navod pripadne foto.
Srdecne dekuji.
Juraj Lepies, OF 2,4i, dlouha "A" rok vyr. 1992, C 24 NE.
i ja mam podobny problem s blinkrama a myslim, ze je to v prepinaci. Poradte mi prosim, jak se dostat k prepinaci a k te pruzince, kterou je potrebne natahnout. Poslete prosim nejaky navod pripadne foto.
Srdecne dekuji.
Juraj Lepies, OF 2,4i, dlouha "A" rok vyr. 1992, C 24 NE.