RUMUNSKO 1. - 10. SRPEN 2008
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Re: RUMUNSKO 18.-27.ČERVENEC 2008
Vojto o šrámy nejde,těch mám na autě mraky,je to pohled na věc.Určo by se mi to také líbilo ale čas a nedůvěra ve vozidlovojtech.kloud píše:No to je danýmodrasek píše:....![]()
UŽ JE TO JASNÝÝÝÝÝÝ
![]()
![]()
![]()
![]()
TAKŽE: slečinky zůstanou doma
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, manekýny a manekýni tam nemaj co dělat
, ale zase TO PAVEL MIRTL: Pavle nikdo tam nejedeme auta zničit nebo zdevastovat do vraků a konkrétně co se týče tvého stroje, myslím si, že bys neměl mít větší problém, ale jak říkám nějakej ten šrám tam to auto nejspíš utrží.... myslím co se týče vady na kráse na laku
, ale strach, že tam ty auta odděláme tak, že je domu nedostanem mít strach nemusíš, ikdyž určitě ti co byly loni ( např kucííí Přemcííí) se zánovním Béčkem, jsou na ty šrámy hrdý. si myslím, jako já, každaej šrám od větve........... jedno dobrodružství, které jinde nezažiješ
Jinak i pro ostatní: RUMUNSKO NENÍ JÍZDA PO DÁLNICI, ALE ŠPIČKOVOU PŘÍRODOU A TERÉNEM, COŽ SE U NÁS ZAŽÍT NEDÁ S PARTOU LIDÍ KDY SEŠ 10 DNŮ ODKÁZANEJ JEDEN NE DRUHÉHO................ A TY VEČERNÍ WOPICE U SLIVOVICE A JINEJCH LUKSUSNÍCH KAPALIN......... NÁDHERNÉ JINDE NEZAŽITELNÉ
mi bohužel brání.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Nazdarek lidicky!Takze abych to trochu uved na pravou miru!Nikdo tady na foru neni hloupy a asi si vsichni domysleli koho Vojta s Premkem mysleli tema SLECINKAMA a MANEKYNAMA!!!Ano udajne jsem to ja JIRKA z Petrovic u Karvine a myslim ze meli na mysli i Petu( *pt*).Dlouho jsem zvazoval zda vubec reagovat na toto tema nechtel jsem se vracet do minulosti a rozpatlavat lonskeho Rumuna,ale chci aby byl znat muj nazor!!!Lonsky Romun:Zacal uplne suprove!!!Sjeli jsme se u Peti na vinici kde nas s otevrenou naruci privitali jeho rodice!!!Posedeli na vinici pojedli a venovali se diskuzi o offroudech a vsem co nas ceka!!!Myslim ze kazdy z nas se moc tesil!!!
Druhy den rano cca 9.00 jsme vyrazili smer madarske hranice a pak hura na Rumuna
Kolem pate odpoledne jsme projizdeli rumunske hranice a nabrali smer Oradea!!!Po prujezdu mesta Oradea jsme byli uz pekne utahani a tak jsme se rozhodli ze by nebylo spatne sehnat nejake vhodne misto na nocleh!!!Prvni zastavku jsme udelali u dvou vodnich nadrzi kde se nekteri z nas sli alespon trochu oplachnout od prachu a potu!!!Jeli jsme totiz v peknem PARAKU a jizda v takovem pocasi bez klimatizace neni zrovna moc prijemna!!!Takze kdyz jsme se oplachli tak se vyrazilo dal!Usoudili jsme vsichni ze se utaborime nekde na louce ci mitine u lesa!!Vojta jel v cele a ostatni za nim!!!Projeli jsme jednu louku nebyla dostacujici pak jsme se dostali do oblasti plne ostruzini a trni!!!!Vojta jel dal vsichni za nim!!!Zvuky ktere se ozyvali z venci(ostre trny ktere se zarezavali do laku)mi nebyli nejak vubec prijemne!!!No nekteri jsou na ne HRDI tusim ze je to Premek jak napsal Vojta!!!Ja teda nebyl!!!Po jizde temito offroudovimi nastrahani jsme dojeli nekam kde byl proste konec!!!Co TED?Jednoduche,vratime se zpatky!!!Az ted jsme zjistili ze z kolony 6 aut jsou jen tri!!!Vojta Ja a Peta!!!Ostatni zustali stat za nami pozadu nejakych cca 300m.No nic jineho nezbyvalo a opravdu jsme se museli vracet!Bolek,Premek a Pavel jeli naspatek stejnou cestou!Vojta to strihl pres sad a domluvili jsme se ze se sejdem na puvodni louce!!!Ja vylezl z auta a Peta se pridal ke me!!!Vytahl jsem macetu a vse cim se dalo trochu trni a ostruzini z cesty odstranit!!!Po odstraneni tech nejhorsich vetvi a trni sme se vydali na louku!!!To uz byla tma jak v pytli!!!Pri dojeti jsme se utaborili a poprve poradne se najedli za cely den!!!Jinak kdo chtel mohl jist za jizdy.
To byl prvni den v Rumunsku!Rano se zbalilo a jelo se do hor!Cesta byla skvela a krajina proste UZASNA!!!Projizdeli jsme dedinkama,smer najit nejaky super offroad teren!!!Po prestavce kde se Vojta ptal na cestu mistnich obyvatel se jelo dal!Cesta byla tezsi ale na offroud idealni a z do doby kdy se skoncila a my dojeli k potoku ktery stekal z mistniho kopce!Vojta ze svou zvedlou na pneu MT Fronterkou zabral a hura do kopce
Premek za nim!!! Dale Bolek pak ja myslim ze pak Peta a Pavel!Bolek jakmile videl ze je to kopec jak krava s rozbahnenym potokem a spousty balvanu tak usoudil ze dal nejede a zustal a otocil sve Campo!(normalni pneu)My ostatni take uznali ze tudy cesta nevede!!!Vylezli jsme z aut!Ja bral fotak a sel fotit jak Premek a jeho Fronterka zapasi v kopci kde zustal vyset predni napravou na balvane!Tady cesta vzhuru konci a zbyva jen cesta zpet!!!Viz foto Rumun. Potom jsme vyrazili opet nekde do kopcu az dojeli na vrchol nejakeho kopce!Tam jsem uz trochu stavkoval a chtel si spocnout a pojist!!Bylo uz totiz skoro poledne.Presne si cas uz nepamatuji,ale je to ten usek jak jsem natacel Bolka s Premkem jak radi v udoli
Vojta jel napred najit nejakou cestu dal!!!
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Pri navratu Vojty se vedla debata co dal a kudy se pojede!!!Vojta navrhl ze kdo chce muze jet za nim mensim terenem a kdo nechce muze jet po silnici a ze se sejdem u kostela v mistni vesnici!!!Vsichni byli pro!!!Do terenu se vydali vsichni az na Petu!!!Jel po ceste!!!My ostatni za Vojtou.Kdo videl fotky tak jsou to ty jak projizdime bahenni kaluz a kde ja posleze vykopavam auto ktere uvizlo v jame a ja zustal vyset na zadnim diferaku!!Kde mi pak pomohl Pavel a vytahl me!!!Potom jsme vyrazily ke kostelu,kde nas mel cekat Peta!!!Jake vsak bylo prekvapeni kdyz jsme dojeli a zjistili,ze Peta tam neni!!!Nejak mi to nesedelo a chtel jsem jestli nekdo nema na nej mob.aby jsme zjistily kde je a dali kolonu opet dohromady!!!K memu uzasu nekteri znas nebyli toho nazoru!!!Proste tu neni tak tu neni!!!
Jedem k prehrade!!!Bez Peti.Bylo mi divne co kdyz se neco stalo(mohlo se stat cokoli).Ale dopadlo to dobre DIKY Premkovi,ktery mel na Petu cislo a zavolal mu kde jsme a Peta dorazil
U prehrady jsme se okoupali a jeli dal!Uz bylo trochu pozde tak se jelo hledat vhodne misto na nocleh.Dorazili jsme opet do dedinky kde jsme rano umorne zdolavali kopec.Po male prestavce se dohodlo ze se ted pojede nekde na nejaky kopec!!!Po jizde cca 3km silnici jsme zniceho nic odbocili na paseku ktera pripominala tankodrom!!!Samy vymol(pripadalo mi to jak poorane pole a nechane zarost travou)kazde kolo slo jinak veci v autech byly vsude od poskakovani a my byli naklepani jak kotlety a to nemluvim o Adelovi ten se drezel vseho ceho se dalo!!!Ale jelo se dal az k rokline!!!Tam jsme zustali stat!!!CO TED!!!?Jede se dal!!!Premek v cele, hned jak sjel dolu z kopce pochroumal si predni pridavne svetla,ale jel dal a hura do protejsiho svahu kde zustal stat a cekal na ostatni.Za nim Bolek ten prisel pouze o zadni mlhovku.Pak Vojta a posleze Pavel!!!Na muj dotaz kde se vlastne jede mi bylo receno ze tam na ten KOPEC!!!!Rikam co kdyz tam je jeste dal vetsi dira!,kterou uz neprojedem co dal!!!NO TAK SE VRATIME!!!Pri predstave ze pojedu jeste nekoli km a nevim zda se nebudu vracet umornou cestou TAK JSEM TO VZDAL A Peta SE MNOU!!!TADY JSME SE ROZDELILI od kolony a jeli sami na sebe!!!!No a ani toho nelituji!Po shlednuti videa co se delo pak ze nekteri meli na male tam nekde zustat a zrusit auto(SJIZDENI z KOPCE HONZIK a PREMEK jen malo stacilo a bylo vymalovano.DOUFAM ZE JSEM NIKOHO NEODRADIL OD RUMUNA!!!To BYCH NERAD Je to fakt super krajina a stoji to zato ji videt!!!Jen prosim dukladne se domluvte na planu cesty.Tak a ted me muzete kamenovat ale je to muj NAZOR!!!
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: RUMUNSKO 2007
Tiez som tazko prehltal tie SLECINKY, ale este som to nechal tak .. nekomentoval som to po prijazde, nechcel som sa ktomu vracat ani teraz ...
ale ked uz sa to zacalo tu rozoberat,
musim dat Jirkovi 100% za pravdu !!!
Mna by tie skrabance (na aute Vojto, ktore na rozdiel od teba este stale mam a este snad dlho mat budem!!!) az tak nemrzeli, keby boli ozaj "vybojovane" niekde v terene ..ale bolo to presne ako pisal Jirko, uplne zbytocne plahocenie sa krikmi, v noci, aby sme sa nakoniec vratili tam, kde sme uz boli...
A to pole, a jama kde sme sa rozisli boli ozaj symbolicke - vznikla proste priepast, podla mna hlavne v komunikacii, ktora uz nesla prekonat.
Mrzi ma to , lebo koncept na nete ako bol prezentovany bol velmi fajn, len realita zostala niekde na madarskych hraniciach .
A ktej sudrznosti, no neviem, keby sa Pavel nevratil pre Jirku, tak tam asi kope este teraz...(co natom ze volal do CB aby sa pre neho niekto vratil a potiahol...)
Mildo, CB je asi ozaj nutnost , ale to by ju najprv musel niekto aj pocuvat , a nie si ist a proste kto nejde za mnou (hlava nehlava) ten na MOJOM Rumunovi nema co hladat
Ale ako pise Jirko, kazdy si to nakoneic uzil asi po svojom.
Za nas slecinky (a kedze viem ako to bolo, vobec mi to nepride ako urazka , od niekoho kto tam jednoducho nebol a nevie;) ) ze to bola nakoniec celkom prijemna dovca
ale ked uz sa to zacalo tu rozoberat,
musim dat Jirkovi 100% za pravdu !!!
Mna by tie skrabance (na aute Vojto, ktore na rozdiel od teba este stale mam a este snad dlho mat budem!!!) az tak nemrzeli, keby boli ozaj "vybojovane" niekde v terene ..ale bolo to presne ako pisal Jirko, uplne zbytocne plahocenie sa krikmi, v noci, aby sme sa nakoniec vratili tam, kde sme uz boli...
A to pole, a jama kde sme sa rozisli boli ozaj symbolicke - vznikla proste priepast, podla mna hlavne v komunikacii, ktora uz nesla prekonat.
Mrzi ma to , lebo koncept na nete ako bol prezentovany bol velmi fajn, len realita zostala niekde na madarskych hraniciach .
A ktej sudrznosti, no neviem, keby sa Pavel nevratil pre Jirku, tak tam asi kope este teraz...(co natom ze volal do CB aby sa pre neho niekto vratil a potiahol...)
Mildo, CB je asi ozaj nutnost , ale to by ju najprv musel niekto aj pocuvat , a nie si ist a proste kto nejde za mnou (hlava nehlava) ten na MOJOM Rumunovi nema co hladat
Ale ako pise Jirko, kazdy si to nakoneic uzil asi po svojom.
Za nas slecinky (a kedze viem ako to bolo, vobec mi to nepride ako urazka , od niekoho kto tam jednoducho nebol a nevie;) ) ze to bola nakoniec celkom prijemna dovca
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: RUMUNSKO 2007
ufffff, aniž bych to věděla, asi jsem píchla do vosího hnízda a tak se tedy hluboce omlouvám*pt* píše:Tiez som tazko prehltal tie SLECINKY
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
Jirka,pt:pokud to takto proběhlo tak je to OK děvčata,kurvit bezhlavě auto není ani můj styl,mám ho rád i když mně někdy sere.Jsem na Vaší straně,pokud to lze takto nazvat.
Že nejste srabi jste dokázali svým příjezdem na zraz do Horažďovic,to se cení 
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
TO Jirka z Petrovic a *pt*.... já když to psal, tak jsem to myslel zcela obecně, NEBYLA TO NARÁŽKA NA VÁS DVA V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ!!!!!!!!!!!!! A myslím hoši, že jsme si to vyřikali už v Rumunsku a vše bylo OK, tak bych to tu nijak nerozebíral, akorát se tu toho chytí lidi, kteří nebyly a ví o tom akorát kulový, ale budou tu do toho akorát rejt
a kecat svý rozumy
, ikdyž neví o co jde
já to psal s tím, aby každej kdo chce jet letos věděl natvrdo o co jde a nedošlo pak k tomu, k čemu došlo loni, jaks to tu popsal přesně jak to bylo....... viz Váš příspěvek viz výš, ano, prostě v terénu to auto občas orveš.......... a jestli je to zbytečné, tak ANO A VŽDY!!! Protože vždy jedeš do terénu aniž bys musel, vždy je to dobrovolné!!!!!!!!! Hoši, nic jsem tím nemyslel, pouze jsem chtěl natvrdo napsat, jak to v Rumunu vypadá, prostě může se tam auto pokurvit, to je vše, a myslím si, že loni to bylo hoooodně decentní, letos bych rád pořádnej terén, nejen rovný louky .......... to není terén 
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád, že se tato diskuze letos rozjela už před samotnou akcí. Je potřeba si uvědomit, že v Rumunsku byli všichni z přítomných prvně a plán avízovaný na srazu ve středu byl jasně vysloven - a to ten, že budeme cestu operativně volit až na místě. Vojta Zhruba připravil trasu, ale nikdo nemohl tušit, jak to v reálu bude vypadat. Proto ty epizodky z prvním spaním a rozdělením se. Já zase můžu naopak namítnout, že jsme po překročení rumunských hranic s Dankem chtěli, aby se prvně našlo místo na táboření a pak se jet koupat. Pak by jsme nezůstali potmě v maliní....
Jirko, nezlob se, ale argument, že za několik kilometrů může být úsek, který neprojedem a budem se muset vrátit, je dle mě trochu mimo. To už si můžeme říct teď, že tam najdeme (a to ho určitě najdeme) místo, které nepůjde projet, tak tam letos ani vůbec nepojedem. Jak říkám, rumunsko nikdo nezná a tak nemůže ani naplánovat trasu, aby byla všude sjízdná. Resp. může, ale po cestě (i když...), ale to je pak o něčem jiném, ne o offroadu.
Já od rumunska očekávám adrenalin a proto jedu.
Jirko, nezlob se, ale argument, že za několik kilometrů může být úsek, který neprojedem a budem se muset vrátit, je dle mě trochu mimo. To už si můžeme říct teď, že tam najdeme (a to ho určitě najdeme) místo, které nepůjde projet, tak tam letos ani vůbec nepojedem. Jak říkám, rumunsko nikdo nezná a tak nemůže ani naplánovat trasu, aby byla všude sjízdná. Resp. může, ale po cestě (i když...), ale to je pak o něčem jiném, ne o offroadu.
Já od rumunska očekávám adrenalin a proto jedu.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
VOJTA:Do nikoho nereju,to by vypadalo jinak,je to pouze můj názor a reakce,nic víc nic míň a stojím si za tím bez ohledu jestli jsem v Rumunsku byl a nebo ne.Viděl jsem pouze video a co na tom.Jsem prostě pro lehčí průběh bez šoků.Nejsem tvrďas OFF,spíše pohodička.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Pavel Mirtl píše:VOJTA:Do nikoho nereju,to by vypadalo jinak,je to pouze můj názor a reakce,nic víc nic míň a stojím si za tím bez ohledu jestli jsem v Rumunsku byl a nebo ne.Viděl jsem pouze video a co na tom.Jsem prostě pro lehčí průběh bez šoků.Nejsem tvrďas OFF,spíše pohodička.
v Rumunsku nikdo auto nezničil, ale občas někde něco povolilo, nuuu tááák se to zase přivařilo a jelo se dál
Tímto nechci nikoho odrazovat ale ani přemlouvat, k tomu aby jel, myslím si, že je tu toho napsáno dost, je video, jsou fotky, takže předpokládám, že si každý zde může udělat obrázek o čem Rumunsko je, a pokud je tu toho málo, tak na dotaz jistě každý z nás rád odpoví
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Pasvle tím jsem nemyslel Tebe, to bylo myšleno spíš obrazně, nebyla to narážka na zde přítomné příspěvkyPavel Mirtl píše:VOJTA:Do nikoho nereju,to by vypadalo jinak,je to pouze můj názor a reakce,nic víc nic míň a stojím si za tím bez ohledu jestli jsem v Rumunsku byl a nebo ne.Viděl jsem pouze video a co na tom.Jsem prostě pro lehčí průběh bez šoků.Nejsem tvrďas OFF,spíše pohodička.
- pavel.s
- Začínající diskutér
Zdravím všechny,když už tu ta diskuse začla tak přidám taky svůj názor nebo postřehy nebo jak chcete.Na úvod musím říct že moje představa byla trochu jiná.Je rozdíl jet po turistických zajímavostech nebo Offroud.Jak napsal Přemek,trasu lze naplánovat pouze po silnici.Ale po této diskuzi nebude jistě nikdo na pochybách o co půjde.A nakonec se to i mě líbilo.A k tomu rozdělení,ti co tam byli vědí že jsem se rozhodoval ke které skupině se přidat,ale ne kvůli terénu,mě totiž asi jako jedinému vadilo že jezdíme domorodcům po pastvinách,ale jak se ukázalo tak jim je to asi jedno,holt jak někdo řekl tady nejsme v čechách.Do Rumunska jsem nejel kvůli asfaltu takže jsem zvolil terén.Většina už zde byla podrobně popsána,tak to zkusím jen v několika bodech:
-neškodilo by trochu "rozvahy"obhlídnout terén,nikoho přece nezabije těch pár minut a je zbytečný riskovat.viz.zapíchnutý Honzík,nebo i to trní.
-už tu byla zmínka o soudržnosti,protože zůstat tam někde sám by nebylo příjemné,když jsem potřeboval opravu tak ostatní chvíli váhali jestli na mě počkaj,ale nakonec jim došlo že už bych je nenašel a počkali ikdyž to znamenalo zdržení pro všechny.
Taky může dojí k nechtěnému rozdělení jako se to stalo na konci výpravy,pak by bylo dobré mít na sebe navzájem telefon.
-další věc je výbava,do takového terénu by to rozhodně chtělo lepší výbavu než jsme měli loni např. by se hodil naviják,teréní hever nebo jak se to menuje,jednou nám chyběla i motorová pila,ale i pilka na železo přišla vhod.CB už bylo řečeno.Já se pro něj rozhod den před odjezdem,a dobrě jsem udělal.Ikdyž stanice nic moc jak můžou kluci potvrdit,ale účel splnila.
Toť asi vše,těším se jestli mi to výjde,já už vím do čeho jdu a kdo tam nebyl to musí dobře zvážit aby nebyl překvapenej jako já.I když nevím Vojto co myslíš tím POŘÁDNÝM terénem.
-neškodilo by trochu "rozvahy"obhlídnout terén,nikoho přece nezabije těch pár minut a je zbytečný riskovat.viz.zapíchnutý Honzík,nebo i to trní.
-už tu byla zmínka o soudržnosti,protože zůstat tam někde sám by nebylo příjemné,když jsem potřeboval opravu tak ostatní chvíli váhali jestli na mě počkaj,ale nakonec jim došlo že už bych je nenašel a počkali ikdyž to znamenalo zdržení pro všechny.
Taky může dojí k nechtěnému rozdělení jako se to stalo na konci výpravy,pak by bylo dobré mít na sebe navzájem telefon.
-další věc je výbava,do takového terénu by to rozhodně chtělo lepší výbavu než jsme měli loni např. by se hodil naviják,teréní hever nebo jak se to menuje,jednou nám chyběla i motorová pila,ale i pilka na železo přišla vhod.CB už bylo řečeno.Já se pro něj rozhod den před odjezdem,a dobrě jsem udělal.Ikdyž stanice nic moc jak můžou kluci potvrdit,ale účel splnila.
Toť asi vše,těším se jestli mi to výjde,já už vím do čeho jdu a kdo tam nebyl to musí dobře zvážit aby nebyl překvapenej jako já.I když nevím Vojto co myslíš tím POŘÁDNÝM terénem.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Tím myslím, že supr to bylo třeba tou cestou k Bihoru, to nemělo chybu, lesní cesty atd, to tím terénem myslím
, taky se už těším na letošního Rumuna, víme do čeho jdem a už nás nezaskočí malichernosti a prkotiny nad kterými jsme se loni pozastavovali 
-
honzík
- Pokročilý diskutér
Tak ja taky neco napisu:
Ze zacatku zmatek nad zmatek - aten absolutne vyustil v tom okamziku když pavel opravoval výfuk, vojta zapadnul v lese po celkem ulítlý jízdě potokem a my všichni ostatní se sebrali a jako PITOMCI jeli nekam jinam hledat nocleh - protože tam kde jsme byli teče potok a rano by nám byla zima ....................
po odjíždení z tohoto prostoru jsme se spojili s vojtou a doslo mi že odjet od pavla s vojtou je blbost.
Čili otočka a hurá potokem za vojtou - bohužel jsem ho v noci nenašel ( nebyl tam sognal na CB ) a zpátky jsem couval asi půl hodiny tím šíleným potokem a to upozornuju ze mi nesvítila zpátečka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ještě pridám - nikdo se mnou nejel
Dalsí pravda je že se po obhlídce místa všichni otočili a jeli zpatky k nám ( pavel, já a vojta ) - přespalo se a já ráno jel s bolkem vyprostit vojtu - kucíí Přemcí už tam mezitím dosli pěšky .
Od té doby jsme se už nerozdelili - když nepočítám to že jsem odvážel svoje spolupasažéry na stopa domů - nevydrželi nápor na nervy v terenu.
Takže asi tak - od te doby jsme táhli za jeden provaz a bylo to SUPER
ČIli - poslechnul bych vojtu a kucíí přemci s pavlem - ti vedi o co jde a když budou o něčem mluvit - doufám že použijou tyto zkušenosti a vše pofrčí tak jak má !!!!!!!!!!!!
Mějte se
h.
Ze zacatku zmatek nad zmatek - aten absolutne vyustil v tom okamziku když pavel opravoval výfuk, vojta zapadnul v lese po celkem ulítlý jízdě potokem a my všichni ostatní se sebrali a jako PITOMCI jeli nekam jinam hledat nocleh - protože tam kde jsme byli teče potok a rano by nám byla zima ....................
po odjíždení z tohoto prostoru jsme se spojili s vojtou a doslo mi že odjet od pavla s vojtou je blbost.
Čili otočka a hurá potokem za vojtou - bohužel jsem ho v noci nenašel ( nebyl tam sognal na CB ) a zpátky jsem couval asi půl hodiny tím šíleným potokem a to upozornuju ze mi nesvítila zpátečka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ještě pridám - nikdo se mnou nejel
Dalsí pravda je že se po obhlídce místa všichni otočili a jeli zpatky k nám ( pavel, já a vojta ) - přespalo se a já ráno jel s bolkem vyprostit vojtu - kucíí Přemcí už tam mezitím dosli pěšky .
Od té doby jsme se už nerozdelili - když nepočítám to že jsem odvážel svoje spolupasažéry na stopa domů - nevydrželi nápor na nervy v terenu.
Takže asi tak - od te doby jsme táhli za jeden provaz a bylo to SUPER
ČIli - poslechnul bych vojtu a kucíí přemci s pavlem - ti vedi o co jde a když budou o něčem mluvit - doufám že použijou tyto zkušenosti a vše pofrčí tak jak má !!!!!!!!!!!!
Mějte se
h.