RUMUNSKO 1. - 10. SRPEN 2008

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Re: RUMUNSKO 18.-27.ČERVENEC 2008

Příspěvek od Milda »

:arrow: Termín u mě není podstatný - - - - mě je to fuck. :cry:
Naposledy upravil(a) Milda dne 18 úno 2008 17:37, celkem upraveno 3 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

čelda píše:Tak co nový termín 28.7.- 8.8. 2008
České vesnice,Drákulův hrad atd.
Co sláva a rosťa?Taky se na začátku trošku projevovali :idea:
Souhlasím s tímto termínem.
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Jak už jsem psal, je mi to jedno, pokud to vím dopředu.

Chci tady však upozornit, aniž bych se chtěl někoho dotknout či tímto působit jako nějaký king, aby si všichni, kteří o rumunu uvažují (a nebyli minule) dobře rozmysleli, co od této akce čekají. I když se jedná o dobrovolnou akci s přívlastkem pohodová, je potřeba si uvědomit, že i byť sebemenším počtu posádek je potřeba řídit se jakýmisi nepsanými pravidly, které jsou těžko definovatelné a aniž by byly nějak veřejně vyhlášeny, každý účastník by je měl nějak podvědomě vycítit a řídit se jima. Jen tak si každý z nás této akce plně užije a předejde se nečekaným trapným situacím, které účastníci loňského rumuna zažili.

Dle mě by se vše mělo prodebatovat na předrumunském setkání.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

Já můžu jen opakovat že je mi to taky jedno,nemůžu to takle moc dopředu ovlivnit,takže buďto mi to vyjde nebo ne.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

čelda píše:Tak co nový termín 28.7.- 8.8. 2008
České vesnice,Drákulův hrad atd.
Co sláva a rosťa?Taky se na začátku trošku projevovali :idea:
Tenhle termín je taky dobrej :wink:

A tyhle dva se projevujou už několik let :grin: , jak Rosťa to nevím, ale Slaava vypadá nadějně :wink: , zhruba před měsícem jsem u jeho stroje zaregistroval pohyb......... na autě maká fééést, nám pak v Rumunu natrhne prd..... ( sorry Slaavo, nechci se Ti plést do fekálních témat ) :P :P :P
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

vojtech.kloud píše:....Slaava...před měsícem jsem u jeho stroje zaregistroval pohyb......... na autě maká fééést, :P
A byl to vůbec Sláava? Tady v okolí se taky na některých vozech maká feest. Hlavně po půlnoci. Pak jsou nazvedaný ( je na špalkách bez kol), odlehčený (bez AKU a jiných dílů motoru) a vytuněný ( veškeré tunigové cajky pryč i s rádiem ) :evil: Ale to jen bokem, abych neodbočil z tématu. Vypadá to, že Rumunsko budu muset vypustit ze svého ročního rozpisu tras. Zase budu jen tupě civět na monitor a vaše fotky a tiše slintat. :cry: :cry: :cry: :( :cry: :cry: :cry: :? :cry: :cry:
Ale abych se cítil vaším platným členem akce, jsem ochoten zapůjčit svou CB, pokud si vyřeší zájemce anténu. Magnetka pro kolonu a blízké okolí vyhoví. Připomínám, že po informacích z minulé akce je jasné, že funkční CB ve voze je skoro nutnost. :|
TEAM RoadCom .jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:...Slaava vypadá nadějně :wink: , zhruba před měsícem jsem u jeho stroje zaregistroval pohyb...
Jo, jo. Na střeše se v mírném vánku lehce pohybují větve vyrostuvších břízek, v jejich kořenech si hrají mladé kuny. Z motoru majetnicky vyhlíží jezevec...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Milda píše: Vypadá to, že Rumunsko budu muset vypustit ze svého ročního rozpisu tras.
Proč, doufám že né kvůli mé SZ ??? :?

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Milda píše:
vojtech.kloud píše:....Slaava...před měsícem jsem u jeho stroje zaregistroval pohyb......... na autě maká fééést, :P
A byl to vůbec Sláava? Tady v okolí se taky na některých vozech maká feest. Hlavně po půlnoci. Pak jsou nazvedaný ( je na špalkách bez kol), odlehčený (bez AKU a jiných dílů motoru) a vytuněný ( veškeré tunigové cajky pryč i s rádiem ) :evil: Ale to jen bokem, abych neodbočil z tématu. Vypadá to, že Rumunsko budu muset vypustit ze svého ročního rozpisu tras. Zase budu jen tupě civět na monitor a vaše fotky a tiše slintat. :cry: :cry: :cry: :( :cry: :cry: :cry: :? :cry: :cry:
Ale abych se cítil vaším platným členem akce, jsem ochoten zapůjčit svou CB, pokud si vyřeší zájemce anténu. Magnetka pro kolonu a blízké okolí vyhoví. Připomínám, že po informacích z minulé akce je jasné, že funkční CB ve voze je skoro nutnost. :|
Jak by řekl klasik Boumil Stejskal z filmu Dědictví aneb...KURVA MILDO NESER

Já myslím, že do léta je času dost, a že si ten čas rád uděláš, jinak máš pravdu v tom, že CB v autě je v Rumunsku a nejen tam NUTNOST.......... UVEDU PŘÍKLAD, NAPŘ PŘI PRŮJEZDU JAKÝMKOLIV VĚTŠÍM MĚSTEM, NA KŘIŽOVATCE PADNE ZELENÁ, A NA ZELENOU PROJEDOU 3 AUTA, OSTATNÍ ZŮSTANOU OPĚT NA ČERVENÉ, A NA DRUHEJCH, TŘETÍCH SEMAFORECH UŽ SE V ŽIVOTĚ NEMŮŽEM NAJÍT, TAKŽE CB V AUTĚ A SNADNO NA SEBE ZAKUKÁME, POKUD SE NA CHVÍLI ROZTRHNEME, NAPŘ NA KTERÉ DALŠÍ KŘIŽOVATCE KAM ZAHNOUT, NEBO U KTERÝHO NANGEJTU ČEKÁME....... TA JE ZE ZKUŠENOSTI
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

premek_k píše:Jak už jsem psal, je mi to jedno, pokud to vím dopředu.

Chci tady však upozornit, aniž bych se chtěl někoho dotknout či tímto působit jako nějaký king, aby si všichni, kteří o rumunu uvažují (a nebyli minule) dobře rozmysleli, co od této akce čekají. I když se jedná o dobrovolnou akci s přívlastkem pohodová, je potřeba si uvědomit, že i byť sebemenším počtu posádek je potřeba řídit se jakýmisi nepsanými pravidly, které jsou těžko definovatelné a aniž by byly nějak veřejně vyhlášeny, každý účastník by je měl nějak podvědomě vycítit a řídit se jima. Jen tak si každý z nás této akce plně užije a předejde se nečekaným trapným situacím, které účastníci loňského rumuna zažili.

Dle mě by se vše mělo prodebatovat na předrumunském setkání.
jelikož jsem na minulym rumunu nebyl, tak vůbec, ale vůbec netušim, o čem je tady řeč, tak kdybys mohl nějak nastínit k jakýmže trapným situavím může dojít, abych měl (a asi ne jenom já ) šajn o čem je řeč?

JInak tedy na začátku března si vypíšu dovolenou na přelom těch dvou měsíců a pak už bude záležet jen na zdráví mém i frontery, jestli se zůčastnim..
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jak píše Přemek, jde o to, že ta skupina lidí a aut se tam pohybuje v nějakém terénu, prostředí, a celá parta tam musí fungovat jako celek, takže se jede tam kam všichni, nefunguje to jak někde na Malorce s polopenzí, že každej běhá za delegátem zájezdu s kdejakou pí****vinou, a jeden chce to a druhej zas tamto, NE!!! A pak stát u nějakýho rygolu a hodinu se tam dohadovat o tom jestli tudy pojedem nebo né, no tak to nejde!......... Pokud je cesta sjízdná, tak se neotáčí :P ,když někdo zapadne apod, automaticky se mu jde pomoct, zpravidla ho vyprostí ten co je nejblíž, neexistuje se tasm pak dohadovat vytahni ho ty.... né já vytahoval včera a podobné kokotiny, esli si rozumíme, afi jooo :grin:
za další, jede se do Rumunska do terénu, takže každej kdo pojede MUSÍ !!! počítat s trím, že tam může ( doufejme že nedojde ), dojít k poškození auta!!!!!! Takže Ti co jej používají pouze pro jízdy po silnici a každou Sobotu leští, tak by měli pečlivě zvážit svou účast, jde o to , že na 100 % si z Rumunska přivezeš minimálně !!! škrábance na laku od větví :) , viz další loni, sem tam utrženej vejfuk, tlumič pérování, B53 dokonce poslal svý Campo na bok, Tím nechci nikoho strašit, ale počítejte s tím, že se tam FAKT JEDE DO TERÉNU A TO NENÍ MOTOKROSOVÁ TRAŤ, TO JSOU RUMUNSKÝ LESY A HORY!!!
No kdyžtak sem ostatní napíšou víc :)
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

.... :mrgreen: :mrgreen: UŽ JE TO JASNÝÝÝÝÝÝ :?: :?: :?: :?: :?: TAKŽE: slečinky zůstanou doma :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Vojta:po shlédnutí videa v hasičárně mi bylo jasné že je to vabank.Problém by byl kdyby bylo auto nepojízdné,což se Vám naštěstí nestalo.Já osobně bych preferoval lehčí terének,proto se nesnažím usilovat o účast na Rumánii,nejsem skalní offrouďák,mám tohle kravnutí za sebou s jinou technikou,takže jedu rád na srazík avšak zas tak to s prominutím nežeru.V létě mám stejně nabitý program,nemívám ani klasickou dovolenou.Nicméně tyhle auta se mi líbí,neodsuzuji to.Každý dle svého uvážení,vo tom to je.Určo je správné to řešit doma,tam není na úlety slabších jedinců prostor.Nazdar :grin:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

modrasek píše:.... :mrgreen: :mrgreen: UŽ JE TO JASNÝÝÝÝÝÝ :?: :?: :?: :?: :?: TAKŽE: slečinky zůstanou doma :!: :!: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No to je daný :grin: , manekýny a manekýni tam nemaj co dělat :grin: , ale zase TO PAVEL MIRTL: Pavle nikdo tam nejedeme auta zničit nebo zdevastovat do vraků a konkrétně co se týče tvého stroje, myslím si, že bys neměl mít větší problém, ale jak říkám nějakej ten šrám tam to auto nejspíš utrží.... myslím co se týče vady na kráse na laku :grin: , ale strach, že tam ty auta odděláme tak, že je domu nedostanem mít strach nemusíš, ikdyž určitě ti co byly loni ( např kucííí Přemcííí) se zánovním Béčkem, jsou na ty šrámy hrdý. si myslím, jako já, každaej šrám od větve........... jedno dobrodružství, které jinde nezažiješ 8)

Jinak i pro ostatní: RUMUNSKO NENÍ JÍZDA PO DÁLNICI, ALE ŠPIČKOVOU PŘÍRODOU A TERÉNEM, COŽ SE U NÁS ZAŽÍT NEDÁ S PARTOU LIDÍ KDY SEŠ 10 DNŮ ODKÁZANEJ JEDEN NE DRUHÉHO................ A TY VEČERNÍ WOPICE U SLIVOVICE A JINEJCH LUKSUSNÍCH KAPALIN......... NÁDHERNÉ JINDE NEZAŽITELNÉ
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Ba, ba.

I když - těď, když máme doma každý svého offroada (teda kromě syna, na něho zbyla fabie, ale jelikož mu je teprve 5 let, tak mu to zatím nevadí), tak letošní rumunsko pojede i žena s nějakou mitfárovou (kterou teď začínám vybírat :twisted: ), takže letos to vypadá i na čistě ženskou posádku .. :!: :!: :wink:

Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“