Baletka a Slon
- lolin
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Baletka a Slon
kuchař píše:vono kolikrát si na tom s dortíčkem lépe,zdravěji a levnějiváclav píše:A já tě šacoval na dortíčky.![]()
![]()
![]()
A když je nejhůř a dortíček se zkazí, tak se bez problémů hodí do koše a je klid
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
vono kolikrát si na tom s dortíčkem lépe,zdravěji a levněji
....Akorát je pak zasraná celá linka.....
....Akorát je pak zasraná celá linka.....
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- václav
- Pokročilý diskutér
Tak i já byl dneska s Fróňou v lese pro dříví a dopad jsem skoro jako Farmář. Valím si to s vozejkem po polňačce a pak šup na pole volejky v takovým oupadu a už jsem tam byl !
Zapnout předek, redukci a popojel jsem tak 5 metrů a hotovo. Podotýkám, že mám gumy jak formule a nemám samosvor, takže odpřáhnout vozejk a dalo mi to docela pohulit nóóó ale vyjel jsem takže sláva. Hned po neděly obědnám ALL Terainy abych měl klidnější spaní. toť můj dnešní zážitek ale stálo to za to, ten západ slunce a to ticho ani se mi nechtělo jet domu.

Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- farmář
- Moderátor
Být tebou,šel bych do té kopie Aussie locku, sám o ní přemýšlím...origo jsou za facku, dolar v háji, pošlou,ale DANA 44 nemáme...takže česká kopie je jaksi jediná...koukal jsem na Chorcheho zprávu o montáži,konečně jsem pochňápal kde jak a proč to funguje...mohlo by to být good.Kdyby bylo vše! aj předek natvrdo uzavřené, to by
bylo žrádlo!
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
Nepátral si náhodou za kolik by se dal sehnat uzavíratelnej diferák třeba z USA do těch Fronteráckej difů, pokud by si to tam člověk montoval sám?farmář píše:Být tebou,šel bych do té kopie Aussie locku, sám o ní přemýšlím...origo jsou za facku, dolar v háji, pošlou,ale DANA 44 nemáme...takže česká kopie je jaksi jediná...koukal jsem na Chorcheho zprávu o montáži,konečně jsem pochňápal kde jak a proč to funguje...mohlo by to být good.Kdyby bylo vše! aj předek natvrdo uzavřené, to by![]()
![]()
bylo žrádlo!
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
alespoň naši lesáci vědí, gde chytat ty vymítače pralesů......václav píše:Tak i já byl dneska s Fróňou v lese pro dříví a dopad jsem skoro jako Farmář. Valím si to s vozejkem po polňačce a pak šup na pole volejky v takovým oupadu a už jsem tam byl !![]()
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
- václav
- Pokročilý diskutér
No to mi teda přeješ věci...
Já jen čistím lesy od tlejícího dříví a zbytek kupuju legálně od hajného. Tek ti teda díky a to jsi se mi na tom obrázku tak líbila !

- lolin
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak vám řeknu, že chytit někoho v lese je taky docela kumšt
, dělám v lese a jednou před Vánocema v pátek odpoledne jsem ještě byl u odvozu dřeva a co nevidím...Už se šeřilo a najednou po cestě k nám jede auto, radši jsem se šel podívat, ale myslel jsem si, že se jede podívat šéf, jak se nám daří (před hodinou jsme na skládce zapadli s Mercesem pro odvoz dřeva), ale ono nééé, někdo si jel "koupit" vánoční stromek
, když mě ten někdo viděl, tak se okamžitě otáčel a valil si to pryč, tak jsem skočil do Fronterky a hurá za ním...Akorát, že ta svině měla nějaké SUV, tak tomu taky dával docela kouř. Honil jsem ho asi 3 km po namrzlé lesní cestě 60-70 km/h
a akorát jsem si stihl opsat SPZ, když odbočoval na asfaltku a naprášil ho na benga. Pak mě napadlo, že jsem ho při tom odbočování mohl "lehce" ťuknout předním rámem
, to už by snad zastavil. Jó, prostě nemám rád, když mi někdo loupí v lese
Honza..
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
- václav
- Pokročilý diskutér
Vůbec se ti nedivím , Mě taky nějaká svi.. vyčudila dvě velký souše na našem písáku.
Já jezdím k hajnému a on mi vždycky nějakej otop nechá, jinak jen uklízím po lese takový to slabí popadaný.

- farmář
- Moderátor
tak já něco málo lesa mám svého...to se na farmě šikne 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Hajnej v lese potká shrbenou babičku, co jí z nůše na zádech kouká řetězovka Husqarna.
"Babi, kampak si to šinete s tou nůší?" ......." Na chroští, panáčku.......Na chroští!"

"Babi, kampak si to šinete s tou nůší?" ......." Na chroští, panáčku.......Na chroští!"
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos