Otevření zaseklých dveří
-
kout.jk
- Super diskutér
Otevření zaseklých dveří
ahoj, koupil jsem před týdnem fronteru a možná jsem měl jedinej takovou závadu a to takovou, že při otevírání centrálem spolujezdec chytil za kliku zadních dveří a ty se neodemkly a následně zůstaly zablokovaný tak, že nešly vůbec otevřít. A jak se dostat k mechanizmu otevírání, když je tapecírung v přesahu za karoserií a nejde sundat? První mě napadlo ho rozdrbat a tak jsem tady kontaktoval bazar, zda by byl - problém by mohl být v tom, že by nemuselo sedět čalounění, tak jsem do toho moc jít nechtěl. Tak jsem se do toho pustil s tím, že udělám škodu malou, nebo velkou- sundal jsem lištu z tapecírungu z vnitřní strany okna , dost velkou silou jsem musel vycvaknout tapecíring podél okna- na stranách dveří pořád drží mezi dveřma a karoserií a vzniklou škvírou jsem za pomoci nástavců odšrouboval vnější kliku dveří. Dírou po klice ve dveřích se už v pohodě dá dostat na mechanizmus zavírání a tam pomocí šroubováku neni problém ty dveře otevřít a zbytek je už legrace. Možná se to bude hodit, protože jsem byl ze zařátku dost zoufalej.
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
- Slaava
- Moderátor
Re: Otevření zaseklých dveří
Ne nadarmo používali Fronteru fízlové.kout.jk píše:ahoj, koupil jsem před týdnem fronteru a možná jsem měl jedinej takovou závadu a to takovou, že při otevírání centrálem spolujezdec chytil za kliku zadních dveří a ty se neodemkly a následně zůstaly zablokovaný tak, že nešly vůbec otevřít. A jak se dostat k mechanizmu otevírání, když je tapecírung v přesahu za karoserií a nejde sundat? První mě napadlo ho rozdrbat a tak jsem tady kontaktoval bazar, zda by byl - problém by mohl být v tom, že by nemuselo sedět čalounění, tak jsem do toho moc jít nechtěl. Tak jsem se do toho pustil s tím, že udělám škodu malou, nebo velkou- sundal jsem lištu z tapecírungu z vnitřní strany okna , dost velkou silou jsem musel vycvaknout tapecíring podél okna- na stranách dveří pořád drží mezi dveřma a karoserií a vzniklou škvírou jsem za pomoci nástavců odšrouboval vnější kliku dveří. Dírou po klice ve dveřích se už v pohodě dá dostat na mechanizmus zavírání a tam pomocí šroubováku neni problém ty dveře otevřít a zbytek je už legrace. Možná se to bude hodit, protože jsem byl ze zařátku dost zoufalej.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
A co se tam tak zásadně pokur...ilo? Ohlé nebo vzpříčené táhlo? Nebo vyvalené servo centrálu?kout.jk píše:.....při otevírání centrálem spolujezdec chytil za kliku zadních dveří a ty se neodemkly a následně zůstaly zablokovaný......
Ono demontovat čalounění zavřených dveří zevnitř je pakárna u každého vozu.
Naposledy upravil(a) Milda dne 18 led 2008 11:51, celkem upraveno 1 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
-
kout.jk
- Super diskutér
Díkec za přivítání,¨
moje závady u všech aut spočívaly většinou v tom, že po rozebrání nic zásadního nenajdu a po složení to opět funguje
(teda u normálních aut , třeba oplů-jednou jsem si myslel,že u všech aut a pořídil jsem s safrane a tam to tak fakt nefungovalo a to co normálně stojí kolem 150,- tam stálo 5000,- !!!!!!! (třeba čidlo chladící kapaliny,aby ukazoval budík,atd...)
Jo a s tim tapecírungem při zavřených dveří to nemusí být třeba u takovýho cinqecenta (nebo jak se to píše), twinga,apod., který maj kolem tapecírungu vidět železnou část dveří
moje závady u všech aut spočívaly většinou v tom, že po rozebrání nic zásadního nenajdu a po složení to opět funguje
Jo a s tim tapecírungem při zavřených dveří to nemusí být třeba u takovýho cinqecenta (nebo jak se to píše), twinga,apod., který maj kolem tapecírungu vidět železnou část dveří
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
Trabant 0,6 bez LPG
604 895660
-
Rosta
Milda píše:A co se tam tak zásadně pokur...ilo? Ohlé nebo vzpříčené táhlo? Nebo vyvalené servo centrálu?kout.jk píše:.....při otevírání centrálem spolujezdec chytil za kliku zadních dveří a ty se neodemkly a následně zůstaly zablokovaný......
Ono demontovat čalounění zavřených dveří zevnitř je pakárna u každého vozu.
...u stodvacy je to pohoda
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
...i z venku ....Rosta píše:...u stodvacy je to pohoda
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
-
Rosta
takpremek_k píše:...i z venku ....Rosta píše:...u stodvacy je to pohoda![]()
- Jan Fried
- Začínající diskutér
To by mě vždycky z těch lidí co makaji na kliku v okamžiku odemykání mrdlo. Ale stane se....BOHUŽEL!!!
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat