Přední ramena a napružení torzek na Béčku

Sem piště cokoliv, co se týká sekce Podvozek, ale nezapadá konkrétně do předdefinovaných kategorií sekce Podvozek
Odpovědět
Pavel M
Začínající diskutér

Přední ramena a napružení torzek na Béčku

Příspěvek od Pavel M »

Chtěl bych se zeptat těch, co maj napružený a vypodložený Béčko, jestli maj vyřešenej spodní doraz resp. doraz pro vyvěšení předního ramene.
Béčko podle mě totiž nemá tyhle dorazy originál řešené.
Po napružení torzek se mi občas stane následující věc. Při úplném prudkém vyvěšení předního ramene ( třeba při skoku z vysokého obrubníku ) je slyšet od předního ramene dost velká rána, až ve mně vždycky hrkne :roll: .
Podle mně to vychází od vrchního svislýho čepu, kterej je při vyvěšení v takovém úhlu, že pouzdro koule na vrchním rameni naráží do dříku čepu ( při vyvěšení je ten vnější okraj ( co je ven z podběhu ) dost blízko toho čepu.
Možná se pletu, protože jsem ještě nenašel dobrovolníka, kterej by si vlez do podběhu a místo při skoku identifikoval :grin:
Proto bych chtěl zdvih resp. vyvěšení kol omezit nějakým gumovým dorazem, ale zatím mě nenapadlo, kam ho umístit :roll:
Docela mám strach, aby mi někdy nekřupnul ten čep, nebo nedej bože torzka, která taky nemá ráda rázy :|
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
Brytt cz
Začínající diskutér

Re: Přední ramena a napružení torzek na Béčku

Příspěvek od Brytt cz »

Mám to celé zvedlé tímto způsobem o 6cm. Ve předu torzkama a vzadu podložkama. Žádný problém podobného rázu, jaký zde popisuješ se u mě neprojevuje a to ani v terénu. :roll: . Zvedal jsem to podle vlastní úvahy, aby torzní tyče měly ještě šanti nějak pracovat. A vše maká jak má.
honzík
Pokročilý diskutér

Re: Přední ramena a napružení torzek na Béčku

Příspěvek od honzík »

ich auch

und keine probleme
Odpovědět

Zpět na „OSTATNÍ_podvozek“