pořád svítí osvětlení interiéru

Vše co se týká elektroinstalace vozidla
Odpovědět
Mlian
Diskuzní Nováček

pořád svítí osvětlení interiéru

Příspěvek od Mlian »

Zdravím všechny koukám že je tady spousta změn.No dlouho jsem tu nebyl.Samozřejmě nejsem tu jen tak opět jsem tu s problémem nechal jsem si zapojit mlhovky přední klukům se povedlo spojit kostru s přívodem takže skrat shořely pojistky a od té doby pořád svítí osvětlení interiéru nemá někdo podobnou zkušenost nebo neví někdo co se mohlo přihodit?Prostě nezhasne musel jsem vytáhnout žárovku díky za radu předem
Moje vozítko frontera A 2,5TDS rv.1996 momentálně pneu Nordic 235-70-16 zimní protektor.Jednu dobrou radu ti dám,porad si sám.
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: elektro dotaz

Příspěvek od Nimrod »

Oh k...a k......á. To je buďto banalita a nebo se ti povedlo spíct vodiče což je tragédie. Hledání toho je na oprcání, jelikož se mohli vyzkratovat vodiče.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Nimrod
Revize LPG: servis@offroad-frontera.com
Mlian
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Mlian »

To bude asi veselo ona elektrika na fronteře je vcelku malej zázrak nu což budu bádat
Moje vozítko frontera A 2,5TDS rv.1996 momentálně pneu Nordic 235-70-16 zimní protektor.Jednu dobrou radu ti dám,porad si sám.
Mlian
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Mlian »

prostě co si člověk neudělá sám to stojí za psí štěk chtěl jsem si ušetřit čas měl jsem si to zapojit sám
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

možná to mohlo poškodit jen ten zpožďovač osvětlení- pokud ho tedy máš. Zkus vyndat stropní osvětlení odpojit ho a vyzkoušet štávu v drátech při zavřených dveřích. Kdyžtak pak jenom vyřadíš ten zpožďovač.
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Mlian
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Mlian »

a kde bych našel zpoždovač je tady mraky relátek podle čeho zjistím které to je nebo alespon nějakej popis z manuálu nemá někdo?Dík.
kout.jk
Super diskutér

Příspěvek od kout.jk »

zpozďovač je součástí lampičky ve stropě- poznáš to, že tam je elektroniky jak v dálkovym ovladači. Občas to odejde- někdy to zůstane svítit furt, jindy přestane fungovat to zpožďování. Ale pokud to tam nemáš, tak bude chyba někde jinde.
pozn.: když jsem měl moji první omegu, tak jsem nevěděl, že se lampička rozsvítí tím, že se vytáhne ovládání světel ven a jednou se mi to povedlo. Rozdělal jsem komplet interier, abych našel chybu, kterou jsem pochopitelně nenašel, tak jsem vyndal žárovku. O tom, že se to zhasíná zatlačenim mi asi za měsíc řekl kámoš, kterej měl taky omegu :?
VOLVO V70 2,5i LPG r.v.1997
VW Transporter 2,5i, LPG r.v. 1994
Trabant 0,6 bez LPG :)
VW Touareg 3,2i LPG, r.v.2005
MOTO: KTM 950 adventure, Honda X11
http://www.kominictvi-koutny.cz
604 895660
Mlian
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Mlian »

zdravím tě já dnes prošnupal snad všechno i ten zpoždovač jsem našel a ten funguje.ovšem včera jsem zapínal a přepínal vše co šlo jdu se mrknout jestli není ten vypínač vytaženej
Mlian
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Mlian »

Hurá už to funguje.Děkuju ti za radu bylo to tak jak u tebe zatlačil jsem to a už to maká tohle by mě nenapadlo.Hurá :grin: :grin: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „ELEKTRIKA“