Odskakování celého auta na hrbolech (v zatáčce)
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Odskakování celého auta na hrbolech (v zatáčce)
jj, asi to tak bude, na osobním natřásadle je asi (její) pi.u vidět.....
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
no tak ja kdyz najedu v zatacce na nejakej hrbol tak mi to tu prdel taky ustreli.Ale nejak to neresim.Tlumice sou tam asi 1,5 roku tak to by snad na kasi bejt nemeli.Nevim popividame na srazu.To by mohlo vydrzet 
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
-
Snezenkakyticka
Auto odskakuje na hrbolech a v 90 % v zatáčkách - ne že bych ji neudržela ve stopě... protektory nemá, má fungláče Izzardy...
-
Snezenkakyticka
Paťas: už se těšímpatas píše:no tak ja kdyz najedu v zatacce na nejakej hrbol tak mi to tu prdel taky ustreli.Ale nejak to neresim.Tlumice sou tam asi 1,5 roku tak to by snad na kasi bejt nemeli.Nevim popividame na srazu.To by mohlo vydrzet
- Mlian
- Diskuzní Nováček
Zdravím mám 2:5tds a měl jsem stejnej problém odporoučely se zadní tlumiče udělal jsem i přední a je vše ok.A pravdou je že na stk pro osobáky vůle čepů nepoznaj ovšem test tlumičů udělají bez problémů
Moje vozítko frontera A 2,5TDS rv.1996 momentálně pneu Nordic 235-70-16 zimní protektor.Jednu dobrou radu ti dám,porad si sám.
- farmář
- Moderátor
No tak ty zadní tlumiče bych u Lenky viděl klidně v háji vzhledem k hengru s koňmi...
šup nechat změřit

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Mata.rc
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
já si spíš myslim že u Lenky to bude tím že jezdí moc rychle a to i do zatáček 
Frontera 1996 A,2.2 benzín.dlouhá
-
Snezenkakyticka
mnooo dobře, trochu rychleji jezdím,,,i do zatáček
ale ne zase tolik Marťas
Farmářku koně tahá dost nepravidelně a max. 2, což je nějakých cca 1200 kg odhadem + vozík, vždy bržděný a nepamatuji si, co má ten v techničáku napsáno
... jinak Berunu máme rok a půl a tady v čechách byla necelý měsíc když jsme ji koupili - a byla přivezena z Německa...předchozí majitelé tuším že dva (podle papírů).
Ve spojení s těmi koňmi mě spíše zarazilo, že se opakoval problém v motoru s vypadlou tyčkou (pro mě je to tyčka...
) - což jsme tu už řešili..než problém s uskakováním.
Mliane na ten test tlumičů se musím objednat, nebo je to na počkání? a mohu se zeptat, na kolik Tě vyšla jejich výměna?...mimochodem - super fotka
Ve spojení s těmi koňmi mě spíše zarazilo, že se opakoval problém v motoru s vypadlou tyčkou (pro mě je to tyčka...
Mliane na ten test tlumičů se musím objednat, nebo je to na počkání? a mohu se zeptat, na kolik Tě vyšla jejich výměna?...mimochodem - super fotka
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
ahoj
ja len ze mi to robi na mojej presne to iste>na hrboloch alebo na retarderoch ked idem ostrejsie do zakruty to proste malicko odskoci ... zvyknes si ... nejako to neriesim ..proste vysoky tazky voz
ja len ze mi to robi na mojej presne to iste>na hrboloch alebo na retarderoch ked idem ostrejsie do zakruty to proste malicko odskoci ... zvyknes si ... nejako to neriesim ..proste vysoky tazky voz
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Žanek
- Super diskutér
Takový malý dotázek. Jak široký máte pneu a kolik je hustíte?
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
- Žanek
- Super diskutér
Já foukám max. na 2,2 a ještě se mě nestalo aby auto v zatáčkách uskočilo. Mám Áčko teda v zadu listovky a původní tlumiče 15 let. Nevím jak se mají foukat pneu na Bčku Áčko má psaný 1,7. Přehuštěná guma prd sedí na silnici a potom stačí jen malej hrbek aby auto skákalo v zatáčkách jak koza.
-
Rosta
na pajeru mam 31ky a foukam vepredu 2,2 a vzadu podle nakladu: 2,2 - 2,7 ... sem to zkousel i min a pripadlo mi to jakysi divny, plavajici ...Jan Sekanina píše:Já foukám max. na 2,2 a ještě se mě nestalo aby auto v zatáčkách uskočilo. Mám Áčko teda v zadu listovky a původní tlumiče 15 let. Nevím jak se mají foukat pneu na Bčku Áčko má psaný 1,7. Přehuštěná guma prd sedí na silnici a potom stačí jen malej hrbek aby auto skákalo v zatáčkách jak koza.