Opel Monterey vs. Opel Frontera a kritika AAA Auto
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opel Monterey
Takže Opel Monterey:
Spousta věcí je totožných s fronterou a obvzláště na podvozkové části. Jsou to např. čepy, kotouče třmeny uchycení náprav atd. Nápravy by šli na Fronteu použít rovněž, ovšem mají jiný převodový poměr a navíc u montereye mají na zadní nápravě vinuté pružiny, takže pouze na ročník od 1997 a výše. Diferenciál s uzávěrkou se nedodával a nemontoval. Byl to pouze samosvorný diferenciál. Samozřejmě šlo jej dodělat dodatečně od jiných výrobců.
Spousta věcí je totožných s fronterou a obvzláště na podvozkové části. Jsou to např. čepy, kotouče třmeny uchycení náprav atd. Nápravy by šli na Fronteu použít rovněž, ovšem mají jiný převodový poměr a navíc u montereye mají na zadní nápravě vinuté pružiny, takže pouze na ročník od 1997 a výše. Diferenciál s uzávěrkou se nedodával a nemontoval. Byl to pouze samosvorný diferenciál. Samozřejmě šlo jej dodělat dodatečně od jiných výrobců.
- vesmir
- Začínající diskutér
ty nápravy jsou možná podobný s Á-čkem, ale u Béčka jsou jiný
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Chlapci diky!Jeste to zvazim kouknu do srajtofle a uvidim zda do toho pujdu
Vazne me to laka hlavne motor a napravy!Ale je fakt ze i ten prodavajici tvrdi ze to ma uzaverku dif.ale jak jsem se zeptal jak ji zapina tak mi neodpovedel!!!Asi tam je samosvor
Zadni naprava je na vinutych pruzinach
Trosku problem! A co se tyce motoru tak je pry skvely
Udajne je lepsi nez na nissanu!Lepsi kroutak a i spotreba udajne neni spatna
cca.12l.Jen rozvody nejsou reseny retezem ale remenem
No uvidime ale asi nejlepsi bude na to kouknout z blizka
Jo a panove co se tyce firmy AAA mam pekne blbe zkusenosti!!!!
Nez jsem koupil svou fronterku z Cech tak jsem byl pro jednu nadhernou v AAA Ostrava!!!Na internetu to byla nadhera!Stribrna metaliza,plna vybava,oramovana 2,3td 1994 cena 219000kc.Tehdy meli akci ze pokud ji koupim hotove tak mi 20000kc slevi:)Po dohode jsme se domluvili ze na druhy den se prijedu kouknout a uvidime co a jak!!!Jeste jsem mel prozbu at ji nestartuji ze si ji chci nastartovat sam!!!Bylo 14.1 2003 a tehdy pekne mrzlo!!!Chtel jsem vedet zda neni motor sit!!!
Na druhy den jsem zbali prasule 200000kc a vyrazil na nakup!!!
Jeste jsem byl na ceste do AAA a uz mi panove z AAA volali kde jsem a kdy prijedu!Rekl jsem ze za pet minut jsem tam!!!!Kdyz jsem dorazil do AAA tak hned pri vstupu kde jsou vystavena terenni auta tam "ma Fronterka" NEBYLA
Prvni minus,durazne jsem jim rikal at sni nic nedelaj!!!Kdyz jsem dorazil do kancelare a vysvetlil co chci a proc jsem tam cca 30min
Tak mi bylo zdeleno at si pockam ze se mi budou za par minut venovat!!!Par minut pro AAA je cca 30min
Nakonec dorazil muz v obleku.Pri mem dotazu kde je domluvena Frontera mi zacal placat ze maji problemy s pocitaci a spouty kecu kolem toho!!!
Nakonec z nej vylezlo z KRETENA!!!Ze Frontera je uz PRODANA!!!!Pri mem rozhorceni jsem mu rekl ze jsou to pekne prasata a proc mi jeste pred chvili volali kdy dorazim,kdyz vedeli ze ji nemaj!!!S USMEVEM mi odpovedel ze doufaji ze si u nich vyberu jine auto!!!
Fakt me dostal!!!Pekne jsem mu "PODEKOVAL"a odkracel!!!Tot ma zkusenost s AAA 
Jo a panove co se tyce firmy AAA mam pekne blbe zkusenosti!!!!
Na druhy den jsem zbali prasule 200000kc a vyrazil na nakup!!!
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
- Slaava
- Moderátor
Mám přesně tu samou zkušenost. Taky zkoušeli prodat auto, který jsem měl vyhlídnutý a zamluvený. Včetně všeho vyřizování to trvalo čtyři hodiny. AAA Auto Praha jsou zloději, podvodníci a lháři.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Žanek
- Super diskutér
JÓ tomu se říká tržní hospodářství. Nepřijedeš hned tak si trhni !!! 
- Shandor
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Problém není v tržním hospodářství, problém je v tom že to jsou hovada! Inzerují auta které vůbec nemají s tím, že jak už člověka dotáhnou tak mají takové metody že už mu něco do hlavy natlačí! A upozorňuji že to jsou někdy pěkně nechutné metody. kámoše se třeba pokusili natáhnout podpisem o 100tisíc!Jan Sekanina píše:JÓ tomu se říká tržní hospodářství. Nepřijedeš hned tak si trhni !!!
Frontera: na pole a vození brambor ujde.
Frontera A 2,4i LPG=> dej jí pámbůh věčnou slávu
Frontera A 1998 2,2i Zlatuše
Frontera A 2,4i LPG=> dej jí pámbůh věčnou slávu
Frontera A 1998 2,2i Zlatuše
- farmář
- Moderátor
známej kdysi chtěl kadeta 2.0 GSi což je třídvéř s displejovým tacháčem a jiné, volal, jasně, mají dva na place a dva ve skladu, dojel a jen jedno 1.8 i pětidvéř

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Slaava
- Moderátor
Divím se, že to nedělaj takhle: potvrdí, že maj auto, co chceš - bereš prachy a jedeš na jejich adresu do polí za Prahu - nikde žádnej bazar - někdo tě vezmě kolejnicí po hlavě - ráno se probudíš bez peněz, bot, hodinek a jedné ledviny někde v rigólu za Kralupama a jedinný, co máš v ruce je cetrifikát stálého zákazníka AAA se slevou litr z ukradené částky, kterou dostaneš, když nalákáš dalšího naivního vola. Bylo by to čistější řešení a člověk by se alespoň potom nemusel srát s problematickým autem.farmář píše:známej kdysi chtěl kadeta 2.0 GSi což je třídvéř s displejovým tacháčem a jiné, volal, jasně, mají dva na place a dva ve skladu, dojel a jen jedno 1.8 i pětidvéř![]()
![]()
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- václav
- Pokročilý diskutér
Stejná zkušenost, AAA Praha, kamarád tam měl domluvenou felicii pickup. Jel jsem tam s ním abych to omrknul, jenže auto stálo v Brně a nikdo ho nedokázal za týden přivést. No tak si vyberte jiné a my vám dáme jako omluvu slevu 20 000 kč. Když jsme vybrali a dražší, tak nás při podepisování smlouvy vyfakovali že o žádné slevě nikdo nic neříkal. Takže jsem rozhodl za něj a jely jsme štando péde domů. Už nikdy více AAA !!! 
Frontera B 2.2 DTI pneu BF Goodrich ALL Terain T/A CB Alamat 295
- Žanek
- Super diskutér
Právě to je problém tržního hopspodářství Dostat z tebe peníze jakýmkoliv způsobem. Podívej se jenom do Německa. Jenom sem dovolili vozit starý auta z venku šly ceny ojetin šupem o třetinu a víc nahoru.Shandor píše:Problém není v tržním hospodářství, problém je v tom že to jsou hovada! Inzerují auta které vůbec nemají s tím, že jak už člověka dotáhnou tak mají takové metody že už mu něco do hlavy natlačí! A upozorňuji že to jsou někdy pěkně nechutné metody. kámoše se třeba pokusili natáhnout podpisem o 100tisíc!Jan Sekanina píše:JÓ tomu se říká tržní hospodářství. Nepřijedeš hned tak si trhni !!!
- farmář
- Moderátor
jo to šly a nejen tady i v rajchu, koukal jsem na scauta po dalším Campu a to co tu stálo na papírech vcelku OK 70.000.- stojí kilo a za čárou i víc....se zbláznili,ale co.Ono je to po roce zase přejde.Aut je strašné množství.Je na prodej zbořené Campo za 28, pravej předek rozstřelenej, hafo dílů KO a levá prdel kabiny též piclá, korba také...no zmršenec.Nápis jede rovně,je OK. Pane jo.

K AAA se nemá smysl vyjadřovat, to je přijď blbe zaplať a táhni, nikde není tolik naleštěnejch vraků jako u nich. Jednou jim to někdo slabých nervů podpálí molotovem.
K AAA se nemá smysl vyjadřovat, to je přijď blbe zaplať a táhni, nikde není tolik naleštěnejch vraků jako u nich. Jednou jim to někdo slabých nervů podpálí molotovem.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No, za ty prachy by mohli přijet oni k tobě, ne ??? Aspoň by ses nenachladil, v tom pangejtu. Normálně by sis doma připravil prachy do obálky, do předsíně (nebo lépe před dům) nastěhoval nějakou elektroniku, šperky, popř. i nějaký zachovalý nábytek či umění, v případě, kdy vlastníš garáž, bys připravil do druhé obálky klíče a adresu (popř. kód k alarmu, pokud máš) a pak zavolal do AAA a jen čekal. Oni by přijeli, ve dveřích by ti dali přes hubu, sebrali nachystané věci, vydali slevový kupón a hotovo.....Slaava píše: Divím se, že to nedělaj takhle: potvrdí, že maj auto, co chceš - bereš prachy a jedeš na jejich adresu do polí za Prahu - nikde žádnej bazar - někdo tě vezmě kolejnicí po hlavě - ráno se probudíš bez peněz, bot, hodinek a jedné ledviny někde v rigólu za Kralupama a jedinný, co máš v ruce je cetrifikát stálého zákazníka AAA se slevou litr z ukradené částky, kterou dostaneš, když nalákáš dalšího naivního vola. Bylo by to čistější řešení a člověk by se alespoň potom nemusel srát s problematickým autem.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Slaava
- Moderátor
premek_k píše:No, za ty prachy by mohli přijet oni k tobě, ne ??? Aspoň by ses nenachladil, v tom pangejtu. Normálně by sis doma připravil prachy do obálky, do předsíně (nebo lépe před dům) nastěhoval nějakou elektroniku, šperky, popř. i nějaký zachovalý nábytek či umění, v případě, kdy vlastníš garáž, bys připravil do druhé obálky klíče a adresu (popř. kód k alarmu, pokud máš) a pak zavolal do AAA a jen čekal. Oni by přijeli, ve dveřích by ti dali přes hubu, sebrali nachystané věci, vydali slevový kupón a hotovo.....Slaava píše: Divím se, že to nedělaj takhle: potvrdí, že maj auto, co chceš - bereš prachy a jedeš na jejich adresu do polí za Prahu - nikde žádnej bazar - někdo tě vezmě kolejnicí po hlavě - ráno se probudíš bez peněz, bot, hodinek a jedné ledviny někde v rigólu za Kralupama a jedinný, co máš v ruce je cetrifikát stálého zákazníka AAA se slevou litr z ukradené částky, kterou dostaneš, když nalákáš dalšího naivního vola. Bylo by to čistější řešení a člověk by se alespoň potom nemusel srát s problematickým autem.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Ale oni fakt propagují v reklamě, že si pro vykupovaný vůz sami přijedou na své náklady.premek_k píše: No, za ty prachy by mohli přijet oni k tobě, ne ??? Aspoň by ses nenachladil, v tom pangejtu...... Oni by přijeli, ve dveřích by ti dali přes hubu, sebrali nachystané věci, vydali slevový kupón a hotovo.....
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No v jejich případě to budou na sto procent logaritmické... 
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000