Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Wrangler-leštěnka
No won se dá vyfešákovat i jako leštěnka. Tenhle kousek mi přeběh přes cestu o Velikonocích v Heřmanicích v Podještědí.
Z dálky vypadal jak novej, ale zblízka ........
Z dálky vypadal jak novej, ale zblízka ........
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
-
Rosta
Re: Co koupit místo Frontery?
na 95 procent jo. Takze nebratSlaava píše: Taky to auto obdivuju. Malý, jednoduchý, nadupaný. Ideální pro tunění. Ani jsem nevěděl, že se to dělá s dvaapůllitrovým dehtem. Není to ten samej, co se dával do Čekokýho (od VM Motori)?
- farmář
- Moderátor
proč nebrat? má ho i Voyager, a jak si ho všichni pochvalují....také chce zkrátka své, čisté filtry,oleje.... ale viděl jsem ho v rajchu na prodej s pětilitrem benzínem.To by bylo žrádlo...ale taky od pumpy k pumpě.Nejsem šejk. 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Shandor
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
pokud jde jen o jezdeni v terenu tak doporucuji http://motocikly-auta.blog.cz/0708/zetor-7245
Frontera: na pole a vození brambor ujde.
Frontera A 2,4i LPG=> dej jí pámbůh věčnou slávu
Frontera A 1998 2,2i Zlatuše
-
Rosta
...protoze kdyz to nekoupis novy, tak to na 99procent koupis po kokotovi, kterej tomu tu udrzbu nedal. A pak .... no vzdyt to znas ...farmář píše:proč nebrat? má ho i Voyager, a jak si ho všichni pochvalují....také chce zkrátka své, čisté filtry,oleje.... ale viděl jsem ho v rajchu na prodej s pětilitrem benzínem.To by bylo žrádlo...ale taky od pumpy k pumpě.Nejsem šejk.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Jáááu.... až mě to zabolelo v oku " ... motocikly..... ješišShandor píše:pokud jde jen o jezdeni v terenu tak doporucuji http://motocikly-auta.blog.cz/0708/zetor-7245
Já vím,Shandorku, že za to nemůžeš.
-
honzík
- Pokročilý diskutér
no ja to spis myslel tak že zrovna ty,mildo, se nebudeš do jinejch aut trefovat
po tom co jsem si přecetl tvuj nářek na jiném chatu bych si netroufnul tvrdit žes to psal ty ..........
myslím ten ,,výlev" kdy se někdo otřel o fronteru.........
do froni se trefovali že to není terenák ( a taky není ) a že není spolehlivá
a najednou deláš ty to samé ????
že je to terenák až moc
??
každej má svoje auto a hádat se kdo vyjede vetší hromádku je blbost
a i kdyby - já na vás nahoře počkám

po tom co jsem si přecetl tvuj nářek na jiném chatu bych si netroufnul tvrdit žes to psal ty ..........
a najednou deláš ty to samé ????
že je to terenák až moc
každej má svoje auto a hádat se kdo vyjede vetší hromádku je blbost
a i kdyby - já na vás nahoře počkám
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Nazdarek!No ja si myslim ze clovek si auto vybira podle toho na co jej bude pouzivat,kde bude jezdit kolik ma na PHM ,jake ma naroky na komfort atd atd.Ja kupoval Fronterku ze ma libive tvary,pojistka neni nejhorsi vybava taky neni spatna a co se tyce terenu tak si myslim ze neni marna!!!Vsak vsichni vite o cem mluvim,kazdy uz v terenu jezdil a i videa a fotky mluvi za vse!!!Je fakt ze UZAVERKA dif.CHYBI.
No a pokud chce nekdo radit pouze v terenu!!!Tak vrele doporucuji SUZUKI SAMURAI 1.3 i!!!Nedavno jsem dovezl tatkovi jeden kus z Vimperku puvod Nemecko!!!Cena 27000kcPrihlaseni na ceske SPZtky +cca5000kc.Zihadlo do terenu!!!Ma to i uzaverku zadniho dif.ovladana lankem.Pneu MT 15" stroha vybava ale cim min elektriky tim lepsi OFFROAD
Tot asi vse!!!
PS:Ja byt milionar tak bych si koupil GAZ TYGER
http://gaz.roko-motor.com/str/tygr_hlavni.htm
http://www.eltrans-liberec.cz/gaz/e107_ ... Z-TYGR.swf
No a pokud chce nekdo radit pouze v terenu!!!Tak vrele doporucuji SUZUKI SAMURAI 1.3 i!!!Nedavno jsem dovezl tatkovi jeden kus z Vimperku puvod Nemecko!!!Cena 27000kcPrihlaseni na ceske SPZtky +cca5000kc.Zihadlo do terenu!!!Ma to i uzaverku zadniho dif.ovladana lankem.Pneu MT 15" stroha vybava ale cim min elektriky tim lepsi OFFROAD
PS:Ja byt milionar tak bych si koupil GAZ TYGER
http://www.eltrans-liberec.cz/gaz/e107_ ... Z-TYGR.swf
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
- Slaava
- Moderátor
TYGR
No zvíře je to hrozný, takovej východní Humr (Langusta) ale po mejch zážitcích s GAZellou (sice v podnikovým použití ale přece) bych do GAZu ani nenastoupil, natož abych ho kupoval.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
no nevím jak vy ale mi se wrangler líbí a když vidím jak to maj venku upravený tak super.
pokud chceš jet na dovču s velkým autákem tak si pořid sharana a máš vystaráno také má 4 x 4. Nebo kombíka omegu v dislu tu mám a v poho uveze hodně a má na kuli 2 tuny
pokud chceš jet na dovču s velkým autákem tak si pořid sharana a máš vystaráno také má 4 x 4. Nebo kombíka omegu v dislu tu mám a v poho uveze hodně a má na kuli 2 tuny
frontera 2,0 sport
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Tak aby bylo jasnohonzík píše:no ja to spis myslel tak že zrovna ty,mildo, se nebudeš do jinejch aut trefovat
Já se do žádného auta netrefuju tak hnusně, jako na Offroadfóru se trefovali do Fronterky.
A jestli jsi si to výše špatně přečet, tak si to přečti znova. Já naopak vlastnosti W-Jeepa v terénu vyzdvihuji (což jsi asi přehlíd) a podotýkám se zvýrazněním, že je to pouze a jedině můj osobní pohled na ostatní využítí tohoto skvělého terénního speciálu, a že JÁ OSOBNÉ využiji Fronterku mnohem všestranněji, než bych využil Wranglera. Takže asi takto. Na rozdíl od výšeuvedeného jiného fóra nikoho neurážim a jinými značkami vozů neopovrhuji. A výslovně prosím, nepouštějme se tu na tenký led jako jinde o tom, co je a co není TERÉŇÁK a podle čeho se to hodnotí a rozlišuje. Dostali bychom toto fórum do takového hnoje, jako se dostalo toto téma jinde.
Fuj to sem se ale rozčílil
Naposledy upravil(a) Milda dne 14 led 2008 22:35, celkem upraveno 1 x.
- Shandor
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: TYGR
copak snad gazela nezlobí?Slaava píše:No zvíře je to hrozný, takovej východní Humr (Langusta) ale po mejch zážitcích s GAZellou (sice v podnikovým použití ale přece) bych do GAZu ani nenastoupil, natož abych ho kupoval.
Frontera: na pole a vození brambor ujde.
- Slaava
- Moderátor
Re: TYGR
Měli jsme ji ve firmě, kde jsem chvíli dělal. Měla natočíno pár desítek tisíc km a prožilo ty takový zásadní věci jako vysypání spojky, opakovanou fatální disfunkci brzd a jiné chuťovky. Fakt děs.Shandor píše:copak snad gazela nezlobí?Slaava píše:No zvíře je to hrozný, takovej východní Humr (Langusta) ale po mejch zážitcích s GAZellou (sice v podnikovým použití ale přece) bych do GAZu ani nenastoupil, natož abych ho kupoval.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Slaava
- Moderátor
No vy zas děláte. Offroadfórum je dobrej zdroj informací, jenže jejich neobjektivní postoj k Opelu Frontera je dost degraduje. Dělaj machry a jejich hlavní nástroj k tomuto je hanění ostatních aut. Dyk tam furt majitelé jakýchkoliv značek pomlouvaj ostatní značky. Z jejich názorů by člověk usoudil, že všechny offroady jsou sračky. Bohužel sračky jsou pisatelé těhle žvástů. To, že Frontera, auto podvozkově totožný s mnohými "uznávanými" offroady, není teréňák může napsat jenom totální debil, kterej by neměl dostat povolení jezdit ani na koloběžce. No co, čuráků se najde vždycky dost ale to už vím dávno a snažit se čuráky napravit je zbytečná práce. Bohužel vždycky budou kolem šířit svoje žvásty, takže je jenom na normálních lidech, jestli je budou poslouchat. Já to nedělám. Každej rozumnej člověk si může názor udělat sám - tak proč papouškovat něco, co šíří někdo, kdo o dané věci prd ví? Měli ty lidi někdy Fronteru? Skoro nikdo, tak proč se tím trápit?Milda píše:Tak aby bylo jasnohonzík píše:no ja to spis myslel tak že zrovna ty,mildo, se nebudeš do jinejch aut trefovat
do froni se trefovali že to není terenák ( a taky není ) a že není spolehlivá.
Já se do žádného auta netrefuju tak hnusně, jako na Offroadfóru se trefovali do Fronterky.
A jestli jsi si to výše špatně přečet, tak si to přečti znova. Já naopak vlastnosti W-Jeepa v terénu vyzdvihuji (což jsi asi přehlíd) a podotýkám se zvýrazněním, že je to pouze a jedině můj osobní pohled na ostatní využítí tohoto skvělého terénního speciálu, a že JÁ OSOBNÉ využiji Fronterku mnohem všestranněji, než bych využil Wranglera. Takže asi takto. Na rozdíl od výšeuvedeného jiného fóra nikoho neurážim a jinými značkami vozů neopovrhuji. A výslovně prosím, nepouštějme se tu na tenký led jako jinde o tom, co je a co není TERÉŇÁK a podle čeho se to hodnotí a rozlišuje. Dostali bychom toto fórum do takového hnoje, jako se dostalo toto téma jinde.
Fuj to sem se ale rozčílil
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
No co se tyce jeste toho TYGRA,Proc ne.Ja mit ty prasule tak bych do toho sel.
Na vic co se tyce ruske techniky tak bych ji nepodcenoval
Ja slouzil v Hranicich na Morave u Protitankove roty,meli jsme ruskou techniku:GAZ,UAZ,ZIL a ja jezdil na BRDM 2 s protitankovymi strelami!Tank na 3km nemel sanci
!Poruchovost minimalni a pokud slo neco do haje,kladivo to zpravilo
Naklady na opravy minimalni
http://www.1rota.com/akce/let_cirk05/let_cirl_3.jpg
No a ohledne casopisu ktera srovnavaj terenni auta,tak to je na nic!!!Vetsinou kdo plati je nejlepsi!Napr:Cetl jsem clanek jak je super Nissan Navara jaky ma super podvozek atd.A hned na dalsi strane hanili Fronteru!Spatny podvozek spatne dilenske zpracovani obrovska poruchovost atd.
No ja nevim ale nema Frontera stejny podvozek jak Navara? V predu torzky v zadu listovky?Takze co pisou casaky musime brat s rezervou!!!Doufam ze jsem nikoho neurazil,to bych nerad!!!
No a ohledne casopisu ktera srovnavaj terenni auta,tak to je na nic!!!Vetsinou kdo plati je nejlepsi!Napr:Cetl jsem clanek jak je super Nissan Navara jaky ma super podvozek atd.A hned na dalsi strane hanili Fronteru!Spatny podvozek spatne dilenske zpracovani obrovska poruchovost atd.
Naposledy upravil(a) Jirka z Petrovic dne 16 led 2008 19:28, celkem upraveno 1 x.
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich