RUMUNSKO 1. - 10. SRPEN 2008
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Re: RUMUNSKO 18.-27.ČERVENEC 2008
No když někdo kočky, tak my zase psa. Někdo nás přece musí dovést pak zpátky k domovu,ne?čelda píše:.......... vzali byste sebou i jednoho nového zájemce? Jedno auto + dvě osoby(pes asi není povolen)
Podmínkou je asi převočkování a průkaz od veterináře s platným potvrzením.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Milda píše:No když někdo kočky, tak my zase psa. Někdo nás přece musí dovést pak zpátky k domovu,ne?čelda píše:.......... vzali byste sebou i jednoho nového zájemce? Jedno auto + dvě osoby(pes asi není povolen)
![]()
![]()
![]()
Podmínkou je asi převočkování a průkaz od veterináře s platným potvrzením.
Přesně jak píše Milda, nech se přewočkovat,veterinář ať ti vystaví potvrzení a berem tě a to samé nech udělat pro psa ....
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Do Rumuna PASSPORT?
A co cestovní pas do RUMU - bude potřebný?

-
čelda
- Začínající diskutér
Tak to je jasný,že se necháme přeočkovat všichni(nikdy nevíš,kdy se ta prevence při kontaktu s místním obyvatelstvem bude hodit
)Jinak pesan váží 40 kilo a je to černá labradorka a běda Vám,běda Vám....jest-li se na něj jen mlsně podíváte....hned budete večeří pro místní medvědici
Chlapi ,co sebou(kromě velllllkých zásob tekutin,místní měny a automatických zbraní větší ráže)? Chystáte se někdo na srazík do Horažďovic,že bychom tam hodily pokec?
Opel Frontera A Sport 2,0i LPG 85kW,černá,rok 1995
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
jj, na srazu by se mělo promítat video z minulého Rumunska, takže si každý udělá obrázek, neboj...
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Jasan, v Horažďovicích budem téměř všicí co jsme byly v Rumunu loničelda píše:Tak to je jasný,že se necháme přeočkovat všichni(nikdy nevíš,kdy se ta prevence při kontaktu s místním obyvatelstvem bude hodit)Jinak pesan váží 40 kilo a je to černá labradorka a běda Vám,běda Vám....jest-li se na něj jen mlsně podíváte....hned budete večeří pro místní medvědici
![]()
Chlapi ,co sebou(kromě velllllkých zásob tekutin,místní měny a automatických zbraní větší ráže)? Chystáte se někdo na srazík do Horažďovic,že bychom tam hodily pokec?
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Zdravíčko
Koukám, zase du mezi posledníma... kua vy mě ale s****te... Mildo? JAK JE SAKRA MOŽNÝ ŽE SI NEHLÁSIL RUMUNSKO 2008? Máš u mě černý puntík!
Teď zas trošku vážně, mám plno dotazů na "organizátory" pokud je na všechny kladná odpověď, jedu taky.
1) berete i ženy za volantem? do prázdnin si má drahá polovička
POVINNĚ
musí dodělat papíry... Takže by sme jely 2ma Fronterama...
2) máme dva pesany, samosebou by jely s náma, horší je že jeden je 65Kg aljašký malamut x německý ovčák, a druhý 35Kg Sibiřský Husky - Husky NESNÁŠÍ OSTATNÍ ZVÍŘATA (žádný) takže Sláva a rosťa ať zůstanou doma...
AMxNO - nesnáší kočky psi v celku výborně. je to takový 7mi letý štěně co váží víc než má žena :D závěr - ženynechte radši doma?....
Výhody: Tažní psi - ušetříte za navijáky, kurty, a ja nevim co ještě, alternátor atd... já za žrádlo, a vy se nebudete muset domů tahat se zbytečným nákladem domácích mazlíčků = lehčí auto, menší spotřeba.
3) V každém případě pokud bych s Váma jel, chci se podívat do Transilvánie - Drákuluv hrad (nebo co to kde to) prostě chci za drákulou!!! (jinak mi žena výlet zatrhn, mě je drákula u ........ výfuku....) Takže otázka zní - povede cesta i tam? případně, ste ochotní ji doplánovat?
4) Otázka na Mildu - a) tvá drahá a pohledná dcerunka jede také? b) Tvá o dost lepší polovička má také účast?
5) na kolik vyšlo rumunsko 2007 někoho komu auto papa buď 16plynu nebo 13benzínu?
6) dělám ve Škodárně a sem závislý na celozávodní dovolené a ta je přelom Červ. Srp. poslední týden Červ. První týden Srp. Je možné přesunout termín? jinak nemohu :-( O prázdninách nám odmítají dávat dovolenou. Pouze ta celozávodka.
7) někdo by mi mohl dodat "střihy" z Frontera vlasty na pevnosťák v pŘedu i v zadu - pokud bude řídit žena, bude potŘeba...
to by zatím mohlo stačit, teď mě tu totiž minimálně 10% lidi seřve, minimálně půlka fóru bude mít blbý hlody a minimálně 38% lidí, můj vzkaz bude naprosto ignorovat.
Takže laskavě - uděláme pořadí
Prvně chci aby napsaly ty rozumný 2% a odpověděly mi na dotazy (předem díky)
Pak může psát 10%lidí co mi chcou nadávat
pak to může 38% lidí začít ignorovat, neboť příjde nařadu 50% lidí co tuto debatu přetvoří v debatu "oničem"
Takže mé vyjádření:
1-6
...........až bude
tak nejspíš 
Koukám, zase du mezi posledníma... kua vy mě ale s****te... Mildo? JAK JE SAKRA MOŽNÝ ŽE SI NEHLÁSIL RUMUNSKO 2008? Máš u mě černý puntík!
Teď zas trošku vážně, mám plno dotazů na "organizátory" pokud je na všechny kladná odpověď, jedu taky.
1) berete i ženy za volantem? do prázdnin si má drahá polovička
2) máme dva pesany, samosebou by jely s náma, horší je že jeden je 65Kg aljašký malamut x německý ovčák, a druhý 35Kg Sibiřský Husky - Husky NESNÁŠÍ OSTATNÍ ZVÍŘATA (žádný) takže Sláva a rosťa ať zůstanou doma...
AMxNO - nesnáší kočky psi v celku výborně. je to takový 7mi letý štěně co váží víc než má žena :D závěr - ženynechte radši doma?....
Výhody: Tažní psi - ušetříte za navijáky, kurty, a ja nevim co ještě, alternátor atd... já za žrádlo, a vy se nebudete muset domů tahat se zbytečným nákladem domácích mazlíčků = lehčí auto, menší spotřeba.
3) V každém případě pokud bych s Váma jel, chci se podívat do Transilvánie - Drákuluv hrad (nebo co to kde to) prostě chci za drákulou!!! (jinak mi žena výlet zatrhn, mě je drákula u ........ výfuku....) Takže otázka zní - povede cesta i tam? případně, ste ochotní ji doplánovat?
4) Otázka na Mildu - a) tvá drahá a pohledná dcerunka jede také? b) Tvá o dost lepší polovička má také účast?
5) na kolik vyšlo rumunsko 2007 někoho komu auto papa buď 16plynu nebo 13benzínu?
6) dělám ve Škodárně a sem závislý na celozávodní dovolené a ta je přelom Červ. Srp. poslední týden Červ. První týden Srp. Je možné přesunout termín? jinak nemohu :-( O prázdninách nám odmítají dávat dovolenou. Pouze ta celozávodka.
7) někdo by mi mohl dodat "střihy" z Frontera vlasty na pevnosťák v pŘedu i v zadu - pokud bude řídit žena, bude potŘeba...
to by zatím mohlo stačit, teď mě tu totiž minimálně 10% lidi seřve, minimálně půlka fóru bude mít blbý hlody a minimálně 38% lidí, můj vzkaz bude naprosto ignorovat.
Takže laskavě - uděláme pořadí
Prvně chci aby napsaly ty rozumný 2% a odpověděly mi na dotazy (předem díky)
Pak může psát 10%lidí co mi chcou nadávat
pak to může 38% lidí začít ignorovat, neboť příjde nařadu 50% lidí co tuto debatu přetvoří v debatu "oničem"
Takže mé vyjádření:
1-6
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Tyyyy woeeee, to je dotazník
, ženský za volantem samo můžou , co se zvěře týče, si vem třeba slona když se ti vejde do auta
, na termínu cesty se určitě lze domluvit, máme v plánu navštívit letos české vesnice, program se může upravit, ještě jsem ho nevymejšlel, na drakulovo hrad, to myslíš kterej, Bran??? Oni tam říkaj Drakulovo hrad kdejakej větší chalupě
, co se jeho návštěvy týče určitě by to bylo v plánu, ale záleží na té cestě, což by jsme mohli nahrubo dohodnout teď v Horažďovicích, a vejlet na 10 dnů po Rumunsku vyjde cca 15 - 17 tisíc kč
Takže přifrč do Horažďovic i s drahou polovičkou , uvidíš tam video z loňska a můžem si domluvit termíny, trasu cesty atd
A teď jeden dotaz mám, já, jako která procentuální skupina jsem ti odpověděl
????
Takže přifrč do Horažďovic i s drahou polovičkou , uvidíš tam video z loňska a můžem si domluvit termíny, trasu cesty atd
A teď jeden dotaz mám, já, jako která procentuální skupina jsem ti odpověděl
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Naštěstí to byly ty 2%, při počtu uživaté počítám, že víc jak další 2 příspěvky již nemohu čekat :Dvojtech.kloud píše:Tyyyy woeeee, to je dotazník, ženský za volantem samo můžou , co se zvěře týče, si vem třeba slona když se ti vejde do auta
, na termínu cesty se určitě lze domluvit, máme v plánu navštívit letos české vesnice, program se může upravit, ještě jsem ho nevymejšlel, na drakulovo hrad, to myslíš kterej, Bran??? Oni tam říkaj Drakulovo hrad kdejakej větší chalupě
, co se jeho návštěvy týče určitě by to bylo v plánu, ale záleží na té cestě, což by jsme mohli nahrubo dohodnout teď v Horažďovicích, a vejlet na 10 dnů po Rumunsku vyjde cca 15 - 17 tisíc kč
A teď jeden dotaz mám, já, jako která procentuální skupina jsem ti odpověděl![]()
????
Pokud se nic neposere jedu tam! chci vám udělat osvětu o Off-Road Humanitary...
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Už svou odpověď přepisuji a mažu asi po třetírescuer píše:2) máme dva pesany, Husky NESNÁŠÍ OSTATNÍ ZVÍŘATA a AMxNO - nesnáší kočky
Ale bude asi několik osádek vozů, i já, co sebou vezmou i své mazlíčky a nemyslím tím teď své přítelkyně či ženušky.
Každý si proto musí své vychované a vycvičené zvířátko zabezpečit tak, aby nepůsobilo ostatním mazlíkům trauma, stres nebo nebezpečí ( možná uvidíme Draculu, ale veterináře v Rumunu bych hledat nechtěl) , případně neobtěžovalo svým chováním ostatní především v přestávkách jízdy a v noční době spánku. Ideální je, aby vpodstatě o něm ostatní ani nevěděli. Omlouvám se, nevím, jak to citlivěji napsat. Jinak délka jednotlivých tras bude asi značná a dva vzrostlí hafani v autě (byť Fronteře) s výbavou na 10ti denní cestu..........no potěš koště.
V každém případě ostatní odpovědi už Vojta sepsal a detaily budou řešeny v Hydčicích 26.1. do ranních hodin. Předpokládám, že bude asi opět nějaký instrukční sraz ještě v červnu před akcí.
PS.: Takže jsem v těch 10ti % ?
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Si ve 12ti% :DMilda píše:Už svou odpověď přepisuji a mažu asi po třetírescuer píše:2) máme dva pesany, Husky NESNÁŠÍ OSTATNÍ ZVÍŘATA a AMxNO - nesnáší kočkya nevím, jak to co nejdiplomatičtěji napsat, abych neurazil.
Ale bude asi několik osádek vozů, i já, co sebou vezmou i své mazlíčky a nemyslím tím teď své přítelkyně či ženušky.
Každý si proto musí své vychované a vycvičené zvířátko zabezpečit tak, aby nepůsobilo ostatním mazlíkům trauma, stres nebo nebezpečí ( možná uvidíme Draculu, ale veterináře v Rumunu bych hledat nechtěl) , případně neobtěžovalo svým chováním ostatní především v přestávkách jízdy a v noční době spánku. Ideální je, aby vpodstatě o něm ostatní ani nevěděli. Omlouvám se, nevím, jak to citlivěji napsat. Jinak délka jednotlivých tras bude asi značná a dva vzrostlí hafani v autě (byť Fronteře) s výbavou na 10ti denní cestu..........no potěš koště.
V každém případě ostatní odpovědi už Vojta sepsal a detaily budou řešeny v Hydčicích 26.1. do ranních hodin. Předpokládám, že bude asi opět nějaký instrukční sraz ještě v červnu před akcí.
PS.: Takže jsem v těch 10ti % ?
Ok, spíš to bylo myšleno tak že - Faro když vidí košku štěká (když nevidí je mu ukradená) chewana si sám viděl... Spíš jde o to, zda-li jsou ochotní všichni v mé blízkosti dodržovat striktní zákaz mazlíčků "navolno"
Jinak problém není:-)
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
To RESCUER:
Prosím tě pokud cituješ, tak odmazávej zbytečný text, který nesouvisí s přímou poznámkou. Ať se to tu celé nekopíruje 10x
Já znám tvého pejsana, ale uznej, že mít 10 dní Nessinu na vodítku a hlídat, kde je tvůj hafan.......... to budu asi raději na Šumavě
Je mi líto.
Prosím tě pokud cituješ, tak odmazávej zbytečný text, který nesouvisí s přímou poznámkou. Ať se to tu celé nekopíruje 10x
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Chápu tě... Takže my se nejspíše tedy nebudememoct zůčastnit.Milda píše:To RESCUER:
Prosím tě pokud cituješ, tak odmazávej zbytečný text, který nesouvisí s přímou poznámkou. Ať se to tu celé nekopíruje 10xJá znám tvého pejsana, ale uznej, že mít 10 dní Nessinu na vodítku a hlídat, kde je tvůj hafan.......... to budu asi raději na Šumavě
Je mi líto.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Ale jo, Míšo. Jen jeďte. Zvlášť, pokud budete dvěma Fronterama.
Zatím jsem jedinej, kdo tu má takový blbý kecy a výpoty.
Pozdravuj Patricii.
Zatím jsem jedinej, kdo tu má takový blbý kecy a výpoty.
Pozdravuj Patricii.
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ono jich ti bude mít víc... je to fakt co si řekl... Možná se mi pesa někde povede ubytovat, ale nevím nevím mno...Milda píše:Ale jo, Míšo. Jen jeďte.
Zatím jsem jedinej, kdo tu má takový blbý kecy a výpoty.![]()