Boční čelní srážka Frontera A Sport vs. Octavia

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Rosta

Re: Boční čelní srážka Frontera A Sport vs. Octavia

Příspěvek od Rosta »

...tak ta 603ka je hustaaaaaa :!: Tu bych mel akorat na dvore jako dekoraci a bal se s tim nekam vyjet. Fakt krasomila. Musis mi hodne sikovny ruce a kopec trpelivosti, kdyz to dokazes dotahnout :wink:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

603 je parádní. :shock:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
xlui

Příspěvek od xlui »

Heled andre ciao ta tatrule je fakt fajnova.. :mrgreen: kazdopadne s tou 57 ti mozu zkusit pomoct, muj skoro-tchan je totalni blazen do tatrovek :mrgreen: :mrgreen: a velkej fanda do veteranu, teda special hlavne do tatrovek tak se muzu poptat...jak by sis to predstavoval, takovou nejakou uplne ze stodoly :wink: co by sis sam od zacatku predelal, nebo uz nejakou rozrepasovanou..??
andre
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andre »

No dal bych přednost spíše nějaké té Tatrovečce ze stodole :wink:
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Tá 603,jedným slovom KRÁSA.Paťo-Divoch
Shandor
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shandor »

tak k te 603 gratuluji to jen krasavice!!!!!
Hod vice info, jak to jedee atd
andre
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andre »

Tak jede to velice pekne :) svezení super-jako ve vládním autě,spousta prostoru,měkké až gaučové sedačky.Ideální rychlost tak 60-70 aby se člověk mohl kochat krajinou a poslouchal ten krásně hrající bublavý 8 válec :mrgreen: jinak rychlost max. udávaná je 160Km/h ( nezkoušel jsem),ale 613 mi jela po dálnicí 190 ale to radši pssst :roll: no a co asi každého zajímá je spotřeba = tak 12-15lit. :wink: jo a rok je to 1961 (správně by to měla být ta 3světlová) ale díky generálkám zní je už se 4ma
Shandor
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shandor »

andre píše:Tak jede to velice pekne :) svezení super-jako ve vládním autě,spousta prostoru,měkké až gaučové sedačky.Ideální rychlost tak 60-70 aby se člověk mohl kochat krajinou a poslouchal ten krásně hrající bublavý 8 válec :mrgreen: jinak rychlost max. udávaná je 160Km/h ( nezkoušel jsem),ale 613 mi jela po dálnicí 190 ale to radši pssst :roll: no a co asi každého zajímá je spotřeba = tak 12-15lit. :wink: jo a rok je to 1961 (správně by to měla být ta 3světlová) ale díky generálkám zní je už se 4ma
jak dlouho jsi to dával dokupy? a co všechno se s tím muselo dělat?
andre
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andre »

skladal jsem to asi rok skoro kazdej den, varil jsem kastlu,pak jsem to lakoval, calouneni je nove, a vše se muselo rozdelal vycistit seridit,brzdy,spojka,motor.
xlui

Příspěvek od xlui »

andre píše:No dal bych přednost spíše nějaké té Tatrovečce ze stodole :wink:
no posluchej dneska sem s tim svym skorotchanem :mrgreen: mluvil a rikal ze by o jedne vedel, a ze ale to nevim jak moc je pravda to posud sam, udajne to neni zrovna lehky dneska sehnat 57-cku...tak kdyby te chytl zimni splin a mel si treba zajem, nebo dobudoucna tak dej vedet a poslu ti na nej cislo, je to takovej strasnej fanda, 100% ti pomuze pokud bude moct :P a rozhodne za nej dam ruku do ohne je to bezva chlap
jinak teda hned sem mu o te tvoji rikal tak ji taky pochvaloval, podobnou uz taky udelanou ma v garazi a vozi v ni kdyz ma volno svatby a pry je to tedka totalni hit 8) 8) 8)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“