Co koupit místo Frontery? (jako bonus fekální diskuze)
- farmář
- Moderátor
Re: Co koupit místo Frontery?
Slávo ted Defender vypadá dobře, nemít jiné výdaje lízl bych ho....to GR je sice kočár,ale Def je Def....

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zalaží na každém jaký má vkus. No ale uznejte
ze předu nádhera ty ladné křivky a ten zadeček
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Shandor
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No a zvednout to tak o pět čísel a dát tam 31"...........Nimrod píše:Zalaží na každém jaký má vkus. No ale uznejte
- farmář
- Moderátor
málo traktor, je to oktávka s vyšším posezem...
jj do města určitě,na chalupu a tak, pohodlné,luxus,vyjedeš na lyžování, do kopců...ale tady na farmě je to na pracovní auto.Jinak jsem magor do Jagasu, takové staré XJ bych si dal fakt líbit... 
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
-
Rosta
...kdo nehledi na spotrebu tak XJ nebo radsi ZJ
Od landroveru bych sel do Defa, ale jsou strasne drahy a tece do nich pri desti. Ta hlinikova bouda se zas mizerne opravuje, ale jinak v anglii kopec levnych dilu, tak to neni spatny
Ale ja stejne nakonec skoncim u toyoty. Idealne kilo nebo kilodvacet .... stejne nejsem zadnej terenni maniak, tak mi to na masirovani staci
... ale vzhledem k financim to vidim tak za 3 roky na 95ku tak 98/99 s 3.0TD ... to mi bude stacit ke stesti
PAtrola nezvazuju: motory na hovno, bytelny do terenu, ale komfort za moc nestoji. A ja jezdim hlavne po Brne
Od landroveru bych sel do Defa, ale jsou strasne drahy a tece do nich pri desti. Ta hlinikova bouda se zas mizerne opravuje, ale jinak v anglii kopec levnych dilu, tak to neni spatny
Ale ja stejne nakonec skoncim u toyoty. Idealne kilo nebo kilodvacet .... stejne nejsem zadnej terenni maniak, tak mi to na masirovani staci
PAtrola nezvazuju: motory na hovno, bytelny do terenu, ale komfort za moc nestoji. A ja jezdim hlavne po Brne
- farmář
- Moderátor
no dyk, by se i vejtra šikla,néé? 
- Slaava
- Moderátor
NEREZ DEFENDER A LADNÁ KYJA
Ne, ne. Když to nemůže hnít, tak se to neopravuje:Rosta píše:Ta hlinikova bouda se zas mizerne opravuje...
Úchyle!Nimrod píše:Zalaží na každém jaký má vkus. No ale uznejte... ze předu nádhera... ty ladné křivky ...a ten zadeček
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
Rosta
Re: NEREZ DEFENDER A LADNÁ KYJA
mno to sice teoreticky jo, ale ja se treba koukal po landakovy SIII (predchudce defa) a tam uz je ten hlinik mnohdy starim tak zoxidovanej, ze je fakt treba menit. A to pak neni sranda, kdyz to nejde poradne svarit. Jinak proti gustu .......Slaava píše:Ne, ne. Když to nemůže hnít, tak se to neopravujeRosta píše:Ta hlinikova bouda se zas mizerne opravuje...
Ja bych radsi tojotku. Uplne idealne do garaze jako lestenku BJ40, na masirku 60ku a na denni jezdeni 95ku nebo kilo ... sem se zasnil nooooo....
-
honzík
- Pokročilý diskutér
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Co koupit místo frontery ? Zajímavá otázka, pro konkrétně mé potřeby jsem nic nenašel. Proto půjde (aspoň v to pevně doufám) moje froňa na kompletní GO a šperkování. No a všechny její neduhy jsem zatím včera spravil jediným klíčem. K tomuto:
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Slaava
- Moderátor
MUSÍME ZAJET NA CHATU, MUSÍM SE PODÍVAT NA TATU!
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- farmář
- Moderátor
jo? a co to bylo???Přemku???
na Slaavu nebudu reagovat,měl by vědět,že na koloběžku je už starej....bumtarata tata....
na Slaavu nebudu reagovat,měl by vědět,že na koloběžku je už starej....bumtarata tata....
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No problém byl jak jsem psal - zasraný palivový okruh, zpuchřelé hadičky přepadů.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
- farmář
- Moderátor
čili zanedbaný servis
tak co,máš dost popela nebo ti mám soudek poslat?
vidíš to,Froňa není zas takovej sráč 
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
A co takhle vranglera 2,5 td to je super stroj do terénu a dá se fajně vytunit.
frontera 2,0 sport
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám