Boční čelní srážka Frontera A Sport vs. Octavia
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Boční čelní srážka Frontera A Sport vs. Octavia
tak ja znam aspon 2 slusny lidi s octavkou (svara a kamos) ale rozsiril bych skupinu debilu i na VW Passat dneska me jeden v neprehledne zatacce pri 90km/h v klidu za blikani svetel predjizdel pres plnou bilou proti kopci a to je na tech silnicich obcas v lese namrzlo.Mel sem 100 chuti ho natlacit vlevo do skarpy.A zacvili to samy borec v Audi A4.Tak nevim pripada mi ze lidi se zacinaj chovat na silnici cimdal vic jak kreteni.
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Nevěřili byste, jaký má výchovný účinek obyčejný malý foťák s BLESKEM.patas píše:.......v nepřehledné zatáčce pri 90km/h v klidu za blikání světel předjížděl přes plnou bílou proti kopci ....A za chvíli to samé borec v Audi A4.....jak kreténi.
Pokud ho má spolujezdkyně v ruce .
........... ( No tedáá.. myslím ten fotoblesk, vy kujóni
Zkus za nějakým takovým magorem zezadu v noci blejsknout a uvidíš, jak se hned zklidní.
Bohužel jen v noci. Ve dne to málokdo zaregistruje.
Naposledy upravil(a) Milda dne 25 pro 2007 21:54, celkem upraveno 1 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Žanek
- Super diskutér
Bohužel na silnicích jezdí čím dál tím víc ču..ků kteří si myslí že jsou na ní jen oni a je ůplně jedno v čem jezdí. 
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel je to tak a musím souhlasit. Na silnicícch se lidi chovají čím dál hůře a příjde mě že za poslední půlrok se to rapidně zhoršilo. Něřeknu rychlá jízda, to se ještě dá, ale myšky a předjíždění na dvojité plné čáře se podle mě stalo národním sportem. Naši polici na silnicích je vidět minimálně jelikož, řeší spousty nehod a jsou rádi že dejchaj, protože jich je asi fakt málo. A to že lidi jezdí čím dál hůře za to hovoří jediný příklad. Jel jsem po dálnici s naloženým vlekem v noci a jal jsem se předjíždět. Jelikož to bylo v mírné zatáčce, přehlédl jsem za sebou vysokou rychlostí se řítící WV pasat s PL imatrikulací a najel jsem mu tam, bohužel moje chyba a blbost. Když jsem si ho všimnul, bylo už pozdě se vracet zpět. Tedy jsem se mu slušně omluvil a myslel jsem že to pochopil. Ten člověk najel metr přede mě a ve stovce dupnul na brzdu a já měl s tím vlekem co dělat, abych to udržel ve svém směru a zaplať bůh, že za mnou nic nejelo kromě dvou kamiónů, kteří museli mít také plné ruce práce stím to ukorigovat. Toto jsou s prominutím od pánaboha opuštění řididiči, kteří absolutně netuší co mohou způsobit. Chraň bůh všechny takové lidi přede mnou jestli, je někdy někde potkám, a už se těším až si na Fronteru vrátím rámy a to ještě přemýšlím, že si je vyvařím pořádnýma vinklama a prostě budu jezdit.
Ufff to jsem se zase rozepsal.
Ufff to jsem se zase rozepsal.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Tak z toho se jednomu udělá až nevolno. Můj syn jezdí s kamionem Benelux a vím svý, co vypráví za storry. Je to džungle. Ještě, žes to udržel na asfaltu.
I moje zkušenosti jsou toho názoru, že řidiči jezdí děsně nepřehledně a "nečitelně". Oni je to v autoškolách totiž asi neučí. Na co je blinkr při zastavování a při vyjíždění asi neví vůbec. Do poslední chvíle nevím, co udělají.
A je fakt, že magoři se najdou ve všech značkách. Nejenom v Octofkách a Passatech
(nejsou si ty dvě káry příbuzný?)
A můj recept na bezpečný návrat
::
" Předvídat, předvídat a předvídat....Chyby druhých
"
A je fakt, že magoři se najdou ve všech značkách. Nejenom v Octofkách a Passatech
(nejsou si ty dvě káry příbuzný?)
A můj recept na bezpečný návrat
" Předvídat, předvídat a předvídat....Chyby druhých
- Slaava
- Moderátor
A co teprv automat UZI v pohotovostním stavu!Milda píše:Nevěřili byste, jaký má výchovný účinek obyčejný malý foťák s BLESKEM... pokud je v pohotovostní poloze... a uvidíš, jak se hned zklidní...
Připadá mi (a asi nejenom mě), že do dne, kdy byl zaveden tzv. bodový systém (škoda, že nedávaj žetony jako do kasina) to na cestách furt vypadalo tak nějak stejně a roky se jezdilo takovým tím klasickým "českým" způsobem, tedy s adekvátní a přijetelnou mírou svinstva. V den, kdy byl bodový systém zaveden sem se sám osobně zděsil, co se to děje: každej jezdil v obci čtyři pětky, protože nevěděl, jak mu ukazuje tacho a pomalu se bál předjíždět. Tohle ale vydrželo tak půl roku a pak se to začalo o to víc srát, jako kdyby lidi měli absťák. Jenže ta pravá jebárna nastala tak před necelým rokem, kdy (nevím z jakýho důvodu) z českých cest zmizeli policajti. Na bodovej systém každej sere, v obci je základní rychlost vosum pětek a někdy to vypadá, jako kdyby chovanci červeňáku nafasovali služební auta (jasně že Oktáfky a Passáty) a dvě hrsti Extáze a ať se jedou projet mimo ústav. Takže předjíždění před horizontem, jízda po kruháči v protisměru a vůbec jakékoliv ohrožvání ostatních je už normálka. Bez fízlů, kamer a zabavování řidičáků to v Čechách nepude.El Comandante Nimrod píše:Bohužel je to tak a musím souhlasit. Na silnicícch se lidi chovají čím dál hůře a příjde mě že za poslední půlrok se to rapidně zhoršilo... polici na silnicích je vidět minimálně...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Osobně se kloním i k možnosti zabavit vozidlo. Tak jako je tomu v jiných zemích EU. Jak můžou chytit 4x cípa bez papírů a ono to hovado jezdí dálSlaava píše: .......... Bez fízlů, kamer a zabavování řidičáků to v Čechách nepude.
Naposledy upravil(a) Milda dne 25 pro 2007 23:39, celkem upraveno 1 x.
- modrasek
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
....hmmm kousek od nás a navíc Toyotou
......nerozumím tomu, ale na Kopeček a okolí je dost svízelná cesta....
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
- Slaava
- Moderátor
Kdo chce, si nějaký auto vždycky sežene. Mám lepší řešení: významnější přestupky, který jsou o hubu i pro ostatní účastníky provozu (enormní překročení povolené rychlosti zejména v obci, chlast, nebezpečné chování) bych hodnotil jako obecné ohrožení (nic jiného to také není) s podmíněnými tresty. Čuráka by chytili dvakrát a napodruhý by už šel tak na dva měsíce do chládku (+ zápis do rejstříku trestů s možností výmazu nejdříve po pěti letech, rok bez papírů, znovu dělat řidičák, psychotesty) s povinností vykonávat nucené práce.Milda píše:Osobně se kloním i k možnosti zabavit vozidlo...
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
Radim Solanský
- Začínající diskutér
Clapi soulasím s vámi, ale přiznejme si že někdy jak prasata jezdíme i my bohužel
a kdo ne tak ten kurňa kecááááááá

frontera 2,0 sport
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
- farmář
- Moderátor
Slaavo nevím kam to zapadlo,ale chlast byl vždy spolu s autem bez papírů a STK brán za veřejné ohrožení, tresty bývaly...když se policajt nasr...a neřešil to pokutičkou.Bývalo to řidičák vám odebírám, auto si zamkněte a jděte dopr...., pokud ho v něm za chvíli chytli, šel do vazby....dnes??? já ti nevím.Tuhle mě jeden magor hodil myšku, klasickou, těsnou, bez blinkrů, nejdřív jsem se nasral, tak nezdravě
ale pak jsem si řekl, ty hošane dlouho jezdit nebudeš, třeba ne dnes,ale možná poletíš vrtulníkem, neli s havranama....
Na dálnici by si měli panáčci uvědomit, že rychlost povolená je 130...od toho se odvíjí i reakční čas pro ostatní...čili jestli jede dvě kila a ty ho tam máš za sebou v zatáčce v zrdcátku od chvíle kdy ho zpozoruješ do chvíle,kdy tě dojede za 3-5 sec, tak se musí starat především on, když jezdí jako hovado.Ale řeknu to ne v duchu Vánoc....tyhle bych pak nezachraňoval,ale zahrnoval radlicí. Spousta idiotů má dojem, že porušovat cokoliv a tím ohrožovat ostatní je hrdinství a běžný stadart, ale když se jim něco díky jejich omezenosti stane, všichni by se o ně měli starat, nejlépe jim dát důchod a nové auto aby nebyli traumatizováni a poškozeni..sami sebou.Mám silné sociální cítění, ale s idioty nikoliv.Uff.
Na dálnici by si měli panáčci uvědomit, že rychlost povolená je 130...od toho se odvíjí i reakční čas pro ostatní...čili jestli jede dvě kila a ty ho tam máš za sebou v zatáčce v zrdcátku od chvíle kdy ho zpozoruješ do chvíle,kdy tě dojede za 3-5 sec, tak se musí starat především on, když jezdí jako hovado.Ale řeknu to ne v duchu Vánoc....tyhle bych pak nezachraňoval,ale zahrnoval radlicí. Spousta idiotů má dojem, že porušovat cokoliv a tím ohrožovat ostatní je hrdinství a běžný stadart, ale když se jim něco díky jejich omezenosti stane, všichni by se o ně měli starat, nejlépe jim dát důchod a nové auto aby nebyli traumatizováni a poškozeni..sami sebou.Mám silné sociální cítění, ale s idioty nikoliv.Uff.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- farmář
- Moderátor
Radime, leda na motorce....když to nikoho v okolí moc neohrozí....
ale 1.7 tuny není dobré na spěch a blbosti...
to žádné auto.Na motorce je ti jasné, že každý pád může být tvůj poslední, pravda,magoři jsou,ale rychle ubývají! V autě má každé pako dojem nepřemožitelnosti....ale také ubývají, jen jejich nebezpečnost je dost velká.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Máš pravdu jen z části. Možná mám na tachu víc, když jedu na alarm. Ale nevzpomínám si, že bych někomu jinému způsobil stylem či rychlostí jízdy ani sebemenší problém. Natož někomu připravit horkou chvilku jakou měl Nimrod s vlekem nebo snad dokonce škodu. Pokud jsem na cestě sám (a to si hlídám ), jedu s rozumem podle sebe, abych to nevysypal. Ale o tom by se tu fakt daly psát litánie a polemizovat.Radim Solanský píše:Chlapi soulasím s vámi, ale přiznejme si, že někdy jak prasata jezdíme i my bohužel![]()
a kdo ne, tak ten kurňa kecááááááá
![]()
- lolin
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Mám stejný názor jako Milda, když jedu např. v noci po prázdných cestách, tak se na to nebojím šlápnout, ale když už jedu takhle, tak si moc dobře uvědomuju, že jsem to já, kdo porušuje předpisy a jede rychleji, než se má.O to víc si dávám daleko větší pozor, snažím se předpovídat, kde mi kdo může vjet a podobně. Na horší vylomeniny moc nejsem, a ani Frotera né vzhledem k váze apod.A taky si to nedovolím vždycky, třeba když jsem unavený, tak si to nedám.
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
- Shandor
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Jako kryplové se nechovají jen chlapi, menší příběh z předloňska: Předminulou zimu bylo v Ostravě hodně sněhu, takže ulice u bábiny se postupně zůžila na projetí jen jednoho auta. Když se tam člověk s někým setkal tak musel couvat na konec nebo do díry mezi parkujícími auty. Jeden večer jsem bábině vezl nákup a už mi zbývalo z těch 300 užkých metrů jen asi 50. Potkal jsem takovou blonďatou vyzobanou slunečnici ve felicii. Začala hned blikat a troubit, co tam vůbec chcu když jede ona. To že jí stačilo couvnout jen par metrů to ji prostě nezajímalo ona jede dopředu. Tak jsem taky zapnul dálkové což jí asi neudělalo dobře tak vystřelila jak čert z krabičky z auta a spustila parní sirénu. Debatu jsem ukončil já s tím že když začala vřískat že ona necouvne ani metr protože je starší a bydlí tam.........tak jsem se jí klidně zeptal jestli se chce vsadit že necouvne ani metr a sedl do frontery zařadil redukci a začal tu její popelnici pomalu tlačit. Ona zatím stála venku a znovu spustila parní sirému teď už na 200% zvlášť po to co jí tam něco pořádně zapraskalo. Asi jsem vylomil světla ze závěsů. bohužel se mi jí nepodařilo vytlačit až do konce protože se jí felicie začala šprajcovat. Tak co říkal jsem si každý chvilku tahá pilku už sjem se pobavil vycouvám já. Abych jí ještě trochu nažhavil tak jsem tam nechal redukci a couval jsem bez plynu. Což trvalo takových pět minut než jsem procouval celou ulici. Slunečnice mezitím dávala o sobě vědět troubením a blikáním takže bylo jasné že se nauklidnila. Po docouvání k odbočce se baba zastavila a vystřelila z auta se řvaním že mi rozbije držku bo jsem jí zničil auto. na nic jsem nečekal a vyskočil taky a šel jí naproti. Baba stuhla prohlídla si mě a jako poplašený králík skočila do své požduchané popelnice a odjela. a dokonce zapomněla na to že mi chtěla rozbít hubu. Na tohle když si vzpomenu, tak se vždy dobře zasměju. Nejlépe to glosoval kamarád, když jsem mu to hezky za čerstva vyprávěl: "No co asi to byla učitelka!"