Boční čelní srážka Frontera A Sport vs. Octavia

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
andre
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Boční čelní srážka Frontera A Sport vs. Octavia

Příspěvek od andre »

jj no auto si budu určo spravovat sam,akorat me se...e ze nevim kde nebo spis kdy.Protože v dílně mám uplně rozebraného Malucha a nepočítal sem stím že me někdo naboří a ted v zime se absolutne venku neda delat.Zitra ma dojit pojistovak tak sem zvedav. Ale doufam ze do prvniho snehu tu unas,budu snad pojizdnej-Doufam ze letos napadne a ne jak loni. :mrgreen:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

andre píše:... v dílně mám uplně rozebraného Malucha...
Malucha hoď Fronteře do kufru a dílnu máš volnou :grin:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

andre píše:... v dílně mám uplně rozebraného Malucha...
... á, pán je modelář ... :lol: :lol: :lol:
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

Maluch je super vozítko taky mám jednoho v garáži. :lol: :lol:
maluch.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
andre
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od andre »

Jojo Malucha mam na jezdeni do mesta a na takove to domááácíí žvíííkáánííí.Delam Go karoserie a motor je super 2x snizená hlava tak jezdi jak drak :mrgreen: .Dnes se mi podarilo sehnat jednu fotku Oktavky sice je focena z blbe strany,ale i tak jde videt ze Je to kus papiru narozdil od Frontery. :lol:
5.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

víš André, zrovinka fčera jsem tím kruháčem projížděla a trošičku se mi svírala prdelka,že bych tam mohla taky nějaký takovýho potkat.prostě,vzpomněla jsem si na tyhlety fotečky. Ale svou ruku dávám na svý srdíčko....taky jsem se trošičku chovala nezodpovědně na výpadovce na Břest, je to tam nový!!! telefonovala jsem za řízení.... :oops: :oops: :oops: :oops: omlouvám se fšem kroměřížákům.....že jsem je brzdila fčera v rozletu....(nemám totiž hensfrý) a díky místním policajtům,že zrovinka hlídkovali něgde jinde :grin: polepším se!!!!!!
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

modrasek píše:...taky jsem se trošičku chovala nezodpovědně na výpadovce na Břest...
No vono scénku udělá čas vod času každej ale vlítnout nalitej na kruháč v protisměru a pak ještě z místa nehody ujet, to je trochu jiná kategorie.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

díky Slaavo,, máš zase jako vždycinky pravdu....při těch vánočních nákupech jsem fakticky vystřízlivěla a proto jsem vnímala směr jízdy po kruháči: tj.doleva, ježiši, zase plácám (vjíždí se na kruháč vlevo nebo vpravo? tak teď nevím) nooo,ale domů jsem dojela OK :grin: :grin: :grin:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

modrasek píše:díky Slaavo,, máš zase jako vždycinky pravdu....při těch vánočních nákupech jsem fakticky vystřízlivěla a proto jsem vnímala směr jízdy po kruháči: tj.doleva, ježiši, zase plácám (vjíždí se na kruháč vlevo nebo vpravo? tak teď nevím) nooo,ale domů jsem dojela OK :grin: :grin: :grin:
Je vidět, že si tady relativně nová a nevíš, co za kraviny já dokážu mlýt - ale díky za podporu. Jo a až budeš mít off-roada (jestli sem správně vypozoroval, tak ho zatím jenom plánuješ), tak budeš vědět, že kruháč se přejíždí zásadně příčně ve směru plánovaného výjezdu. :twisted:
lolin
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolin »

Jo, tak na "octovkáře" mám stejný názor, jsou to hovada a myslí si, že cesty jsou jen pro ně, jasně, že né všichni, ale moje zkušenost je taková :roll: . Kdyby mi (nedej bože) nějaký takový zcepovaný šulin načechral Fronteru :shock: , tak ho tahám na tažném tak dlouho, co budu mít šťávu v nádrži a ještě s ním mlátit o patníky :lol: :lol:
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Takže i já po dnešní zkušenosti musím přispět polínkem na ohýnek. :arrow:
Před chvílí jsem měl výstup přímo u nás v LT na nově otevřeném kruháči:
Už jsem po něm ujel asi čtvrtku, když se přiřítil zprava magor a do poslední chvíle jsem nevěděl, jestli to ubrzdí. :shock:
Čekal jsem, že mi tam vlítne a já se mu podívám dovnitř. Ubrzdil to, ale neodpustil si na mě zahoukat. To mě dožralo. :twisted: Zastavil jsem, zapnul majáky ( no wod toho je mám, že :P ) a šel se ho zeptat jaký má problém,
že na mě troubí. Řekl jsem mu ještě něco o přednosti na kruháčích a o magorech. :?
Čuměl jak špatně zatlučenej hřebík. A hádejte v jakém autě seděl?
No jistě, milé děti.... přece v tmavozelené Octovce :roll:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Radim Solanský
Začínající diskutér

Příspěvek od Radim Solanský »

zdarec nejsi v tom sám, koukni na můj příspěvek.

S pojištovákem se domliuv na nějakém k......u a je to

DÍLY SEŽENEŠ a bdeš jezdit dál
frontera 2,0 sport
frontera 2,4 klasika
frontera 2,2 sport
frontera 2,0 sport
celekm mám nalítano s auty frontera cca 300 000km já sám
lolin
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolin »

Tak jsem dneska měl další výstup s Octavkou, odbočím si tak do jednosměrky a asi po 20 metrech vidím, že proti mě jede někdo v Octavce (v zákazu vjezdu) :shock: , tak jsme se potkali, zastavili a on na mě začal troubit, blikat, mávat rukama, abych mu jako laskavě šel z cesty, za volantem seděl nějaký libový frajírek, co měl sotva papíry a jistě zazobaného tatínka...V tu ránu mě tak nasral, že jsem dal 1 a rozjel se proti němu a byl rozhodnutý nezastavovat :evil: Kvůli němu by mi za to stálo tědch pár škrábanců na předním rámu. Frajírkovi došlo, že to asi sranda nebude, tak okamžitě tam namíchal zpátečku a couval asi 100 metrů co mohl...A ještě, když jsem ho míjel neodpustil si "fakáče" :roll: To měl za všechny ty, co sedlají stejný typ auta a jezdí jak hovada, Honza.
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Já mám úplně stejný zkušenosti. Nechi se fakt nikoho dotknout, protože určitě musí existovat i slušný lidi a dobrý řidiči, co jezdí v Oktávce... ale já je neznám, já fakt potkávám jenom samý čuráky, takže jakmile se ke mě blíží Oktávka, tak se mám na pozoru a očekávám nějaký svinstvo.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

lolin píše:Tak jsem dneska měl další výstup s Octavkou, .......tak jsem dal za 1 a rozjel se proti němu a byl rozhodnutý nezastavovat :evil: Kvůli němu by mi za to stálo těch pár škrábanců na předním rámu.
Já miluji Fronteru, už jen kvůji této možnosti...... :mrgreen:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“