Frontery na predaj.

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
fronterman
Začínající diskutér

Frontery na predaj.

Příspěvek od fronterman »

Dnes som si kúpil časák OFF ROAD - prosinec 07. To je sila, koľko je tam na predaj Bčkových fronter :shock: To ich už nechcete? :? Alebo sú také zlé?
To hádam nie :roll: :grin: :lol:
Naposledy upravil(a) fronterman dne 18 pro 2007 19:17, celkem upraveno 1 x.
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
Rosta

Re: Frontery na predaj

Příspěvek od Rosta »

fronterman píše:Dnes som si kúpil časák OFF ROAD - prosinec 07. To je sila, koľko je tam na predaj Bčkových fronter :shock: To ich už nechcete? :? Alebo sú také zlé?
To hádam nie :roll: :grin: :lol:
...gdo by v takovym kyblu jezdil :twisted: :twisted: :twisted: Vzdyt vydechlej Patrol je prece sen offroďáka :roll:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Haeee, haeeee, co máš proti vydechlejm Patrolům??? Jooo holt nemáme fšicí na nadupaný Panděro :roll:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

vojtech.kloud píše:Haeee, haeeee, co máš proti vydechlejm Patrolům??? Jooo holt nemáme fšicí na nadupaný Panděro :roll:
...to rozhodne nebyla narazka na tebe. Jen kdyz ctu jiny fora a vsichni slintaj po patrolech, tak mi to prijde nejaky divny. Ja mam to auto i na bezny jezdeni a patrol s tim zdechlym dislem (vsechno to ma najeto pres pul mice a v podstate bez udrzby, jak je v Cechach zvykem) a jeste obema tuhejma je fakt nepohodlnej. A i v terenu ten disl musis honit, aby s tim tezkym kramem trochu hnul :roll:

PS: pro znalce priznavam, ze pajero se zdechlym dislem taky stoji za houby (co se tyka vykonu, komfort je velmi dobry) a priste uz jdu do toyoty nebo jeepa. Jen na to ted nebyly penize :evil:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Nissan Navara: koupit nebo nekoupit?

Příspěvek od premek_k »

Je tam Navara 99, 2.5 TDi za 295.000,- (již několik čísel) - zvedana, na 33 gumach, naviják, šnorchl, docela se mi libí. Myslíte, že stojí za to ???

PS: Frotky se zbavit nechci.... :)
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Rosta píše:
vojtech.kloud píše:Haeee, haeeee, co máš proti vydechlejm Patrolům??? Jooo holt nemáme fšicí na nadupaný Panděro :roll:
a priste uz jdu do toyoty nebo jeepa. :evil:

.....moje řeč :grin: TOYOTA je TOYOTA, byť velká nebo malilinkatá :lol: :lol: :lol: :lol: a že vím o čem tady plácám...... :oops: :oops: :oops: :oops:

....teď mě asi vypískáte a nebo v tom lepším případě dostanu černé puntíky :cry: :cry:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Rosta

Příspěvek od Rosta »

modrasek píše:
Rosta píše:
a priste uz jdu do toyoty nebo jeepa. :evil:

.....moje řeč :grin: TOYOTA je TOYOTA, byť velká nebo malilinkatá :lol: :lol: :lol: :lol: a že vím o čem tady plácám...... :oops: :oops: :oops: :oops:

....teď mě asi vypískáte a nebo v tom lepším případě dostanu černé puntíky :cry: :cry:
...aha, asi sem se spatne vyjadril. Jaryse :roll: jsem na mysli nemel :twisted:
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

:cry: :cry: :cry: bébébébé, jááááá to psala :cry: :cry: :cry: ........a proč neee? :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

:evil: :evil: víš, já jsem sice blondýna, a vím co to je offroad, co je to čtyřkolka,tříkolka,
koloběžka, kolečko a 4x4 (no přeci 16 ,mám tu kalkulačku, tak jsem si to spočítala) :twisted: :twisted: :twisted:
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

:?: :?: hele a co máš vlastně proti autíčku s tachometrem u jezírka :twisted: :twisted:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
Slaava
Moderátor

Nissan Navara: koupit nebo nekoupit?

Příspěvek od Slaava »

premek_k píše:Je tam Navara 99, 2.5 TDi za 295.000,- (již několik čísel) - zvedana, na 33 gumach, naviják, šnorchl, docela se mi libí. Myslíte, že stojí za to ???
No moc se v těhle autech neorientuju ale podle mě tak nějak cena odpovídá nabídce v ČR. Jako vždy bude záležet na tom, v jakým je to stavu a jaký jsou na tom použitý ty díly. Není šnorchl jako šnorchl, není naviják jako naviják a sjetý 33" gumy ti nakonec můžo bejt dobrý tak na zasazení tůjí před barákem. Když budeš chtít, tak šnorchl si svépomocí uděláš za pár stovek, zvedneš to (včetně bodyliftu) pomalu zadarmo a ráfky s 33" gumama pořídíš už za nějakejch 25.000,- Kč. Navijáky už taky nestojí to co před lety.

Motor dobrej až výbornej (spotřeba, výkon, pojistka, spolehlivost). Kéž by se jim stejně poved i agregát pro Patrola. Jenže vzhledem k tomu, že podvozkově je to (nepletu-li se) spíš podobný Áčkový Fronteře (listy vzadu, torzky na lichoběžníkách vepředu, absence mezinápravovýho difu a zadní uzávěrky) a navíc to je skoro devět let starý bych já osobně nebyl zase tak říčnej. Já bych to za tyhle prachy nechtěl (nepotřebuju pick-up, navíc je to těžší než Froncek a má to větší zadní převis) a při koupi vozu bych teď už jel bez rozmejšlení do Německa. Toliko můj názor.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Žanek
Super diskutér

Re: Proč jsou Fronter B plný bazary? Koupit či nekoupit Navaru?

Příspěvek od Žanek »

Nejsu si docela jistej ale mám tak pocit ,že Navara má uzávěrku i mezinápravovej dif. Já bych osobně do žádnýho nazvedanýho a upravovanýho auta nešel když nevím jak se s ním jezdilo v terénu.Jenže to se nedá odhadnout ani u neupravovanýho auta, tak je to na každým jak se rozhodne.
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Jan Sekanina píše:Nejsu si docela jistej ale mám tak pocit ,že Navara má uzávěrku i mezinápravovej dif...
No to je už lepší. Není to koneckonců 4WD?
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Ty nový asi jo ale rok 99 nevím.
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Jan Sekanina píše:Ty nový asi jo ale rok 99 nevím.
No právě. Podle mě to ty starý nemaj a sou to 4x4 bez mezinápraváku. Nový maj podle mě mezinápravovej dif a vzadu samosvor a náhon na všechny kola maj permanentní. Jenže ty já neznám. Častokrát se říká, že nová Navara má stejnej spodek jako novej Pathfinder. Jenže novej Pathfinder (ne ten starej, spřízněnej s Terranem) má i vzadu nezávislý zavěšení a rám je z jedičky plechu - a to podle mě není pro tunou naloženej pick-up do terénu zrovna dvakrát ideální.
fronterman
Začínající diskutér

Frontery na predaj.

Příspěvek od fronterman »

...keď som dal dohromady prachy a rozhodol som sa kúpiť si cenovo dostupný "tereňák", tak voľba padla na typ pick up: Micubiši L200, Nisan Navara atď...vo verzii dabl kab, kamoš dovozca sa ma opýtal: "a fronteru by si nechcel?" ... doplnil to fotkami konkrétnej froni a údajmi o motore... v tom momente som sa rozhodol :)
... stala sa chyba kvôli nedostatku skúseností???... :? :P
10 rokov a 4 mesiace Opel frontera B 2,2DTi, teraz Suzuki Grand Vitara 3,2 V6
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Re: Frontery na predaj.

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Slaava píše:
Jan Sekanina píše:Ty nový asi jo ale rok 99 nevím.
No právě. Podle mě to ty starý nemaj a sou to 4x4 bez mezinápraváku. Nový maj podle mě mezinápravovej dif a vzadu samosvor a náhon na všechny kola maj permanentní. Jenže ty já neznám. Častokrát se říká, že nová Navara má stejnej spodek jako novej Pathfinder. Jenže novej Pathfinder (ne ten starej, spřízněnej s Terranem) má i vzadu nezávislý zavěšení a rám je z jedičky plechu - a to podle mě není pro tunou naloženej pick-up do terénu zrovna dvakrát ideální.

Podle mě rok 99 má špéru i tuhou, to je ještě napůl teráno II, a to mělo v serii špéru od 98, já viděl navaru v terénu jednou a uměla docela dost, asi tak první půl hodinu, pak mu něco zakukalo v přední nápravě a byla to hned 4x2 :cry: , a poté co se pokoušel vytáhnout origo hydraulickým vestavěným navijákem, tak to je pěkná kravina, než ho rozmotáš, tak v lese zarostou pařezy mechem, a navíc jeho navijení je závislý na otáčkách motoru, no byl jsem z toho auta docela zklamanej :cry: , ale to byl r.v. 2004-2005, mě to přijde spíš dobrý tak pro někoho kdo má hospodu na horách a ob den si potřebuje dojet do údolí pro 4 sudy piva po zasněženej silnici, ale v terénu si myslím nic extra auto, navíc na muj vkus moc bakelitovejch převisů :lol: , spíš bych řekl takovej lepší SUV pick-up s pomocným rámem,aby se to nezlámalo,když to naložíš, a je to 4x4 , Né 4WD, toť zase můj názor 8)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“