Off-Road HUMANITARY

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Lukáš

Re: Off-Road HUMANITARY

Příspěvek od Lukáš »

Já do toho jdu taky.
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Lukáš píše:Já do toho jdu taky.
Díky
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Příspěvek od PETR&JITKA »

rescuer píše:Tak to mi chcete říct, že jen 8 lidí z celého fóra je ochotných jiným pomoct? mno... tak to ste mně nepotěšily.
Pokud je to v mých silách a možnostech Fronterky tak rád pomůžu. Sice si nejsem docela tak jistej výsledkem tvé práce ( na obou aktuálních offroad fórech (4x4nazory a offroadforum ) se něco podobného zkoušelo a vždy to skončilo na mrtvém bodě ) Cvičení v rámci nějaké součinosti s IZS jsem ochoten se i financovat sám ( dělám to pro sebe ). S dopravou lidí i techniky,humanitární pomoci, případně vyproštěním nemám problém, ten začínám pociťovat v okamžiku kdy jde někomu o zdraví, od toho jsou lidé kteří profesionálně pomáhají jiným a mají na to výcvik a techniku. Brát na sebe dobrovolně odpovědnost za něčí život a zdraví mi nepřipadá zrovna inteligentní. Ale myšlenka je to dobrá pokud nebude nahrazovat profesionální pomoc a pouze ji doplní.
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

PETR&JITKA píše:
rescuer píše:Tak to mi chcete říct, že jen 8 lidí z celého fóra je ochotných jiným pomoct? mno... tak to ste mně nepotěšily.
Pokud je to v mých silách a možnostech Fronterky tak rád pomůžu. Sice si nejsem docela tak jistej výsledkem tvé práce ( na obou aktuálních offroad fórech (4x4nazory a offroadforum ) se něco podobného zkoušelo a vždy to skončilo na mrtvém bodě ) Cvičení v rámci nějaké součinosti s IZS jsem ochoten se i financovat sám ( dělám to pro sebe ). S dopravou lidí i techniky,humanitární pomoci, případně vyproštěním nemám problém, ten začínám pociťovat v okamžiku kdy jde někomu o zdraví, od toho jsou lidé kteří profesionálně pomáhají jiným a mají na to výcvik a techniku. Brát na sebe dobrovolně odpovědnost za něčí život a zdraví mi nepřipadá zrovna inteligentní. Ale myšlenka je to dobrá pokud nebude nahrazovat profesionální pomoc a pouze ji doplní.
Nehodláme v žádném případě NAHRAZOVAT PROFI. SLOŽKY, pouze je doplnit v místech kde samy mají mezery. AD: My by sme byly, pouze ti kteří budou sedět za volantem a řídit. Na ostatní sou profisložky + zdravotní tým, což se nás tu netýká. Samozřejmně u každého sou základy První pomoci povinností :-) Jinak není problém.
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

No zcela určitě tě nepošlou s Fronterou někam zachraňovat životy popřípadě snad s nasazením svého života, jednalo by se pouze o doplnění a podporu IZS v místech kde by pomoc byla potřebná ale už né na úrovni, kterou by museli zajišťovat profi složky............. Je to tak rescuere??? Takhle to chápu :lol:
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

vojtech.kloud píše:No zcela určitě tě nepošlou s Fronterou někam zachraňovat životy popřípadě snad s nasazením svého života, jednalo by se pouze o doplnění a podporu IZS v místech kde by pomoc byla potřebná ale už né na úrovni, kterou by museli zajišťovat profi složky............. Je to tak rescuere??? Takhle to chápu :lol:
Částečně, a částečně v místech kde sou profisložky v pr... pro tebe jako hasiče - matra, v krizovkách nepoužitelná, analogy nemají.
a je toho víc.
Matra je jen příklad... PRoto je tísňová radiová síť
Ale je to příklad stamiliardových nedostatků našeho IZS :D
lolin
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lolin »

Nazdárek, tak jak to teda nakonec dopadlo s OFFROAD HUMANITARY????Na srazu jsem bohužel nebyl, tak nevím, jestli jste se tam nějak domluvili a hlavně jestli se už přihlásilo dost lidí, tak se ptám tady, díky, Honza..
Opel Frontera Sport, 2,0i, r.v. 1994, typ A
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

lolin píše:Nazdárek, tak jak to teda nakonec dopadlo s OFFROAD HUMANITARY????Na srazu jsem bohužel nebyl, tak nevím, jestli jste se tam nějak domluvili a hlavně jestli se už přihlásilo dost lidí, tak se ptám tady, díky, Honza..
Ahoj, dost lidí by bylo, ovšem na srazu z časových důvodů, debata neproběhla. Bohužel sem nezůstával na noc, a vracel se v pozdních hodinách domů na podhůří krkonoš, takže se to nestihlo probrat, odkládá se tedy na další sraz??? pokud ještě bude zájem ze strany těch, co zde psaly :-)
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“