Nasi psici :)

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Shandor
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Nasi psici :)

Příspěvek od Shandor »

Slaava píše:Tak taky já připojuji fotku jednoho z mých zvířátek:
blechaobecna.jpg
To máš zablešenou fronteru nebo jen hlavu?
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Shandor píše:
Slaava píše:Tak taky já připojuji fotku jednoho z mých zvířátek:
blechaobecna.jpg
To máš zablešenou fronteru nebo jen hlavu?
Vše. A taky vši.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Tak se taky přidám se svým zvýřectvem:

Sibiřský Husky (Saskatchewan) http://mujweb.mj-soft.net/gallery.php?m ... erie_id=22
Aljašký malamut x Německý ovčák (Faro) http://mujweb.mj-soft.net/gallery.php?m ... erie_id=21
Manželka (Patricia) http://www.libimseti.cz/patmi
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

rescuer píše:Tak se taky přidám se svým zvýřectvem:

Sibiřský Husky (Saskatchewan) http://mujweb.mj-soft.net/gallery.php?m ... erie_id=22
Aljašký malamut x Německý ovčák (Faro) http://mujweb.mj-soft.net/gallery.php?m ... erie_id=21
Rescuerku :!: Ty ty ty :evil: čti :

od Nimrod v Pon Lis 19, 2007 8:49 pm

"Takže pánové, další upozornění. Prosím pokud máte k připojení nějáké soubory připojujte je jako přílohy témat a dedávejte odkazy na servery typu imageshack.us a podobné. Dochází pak k nárůstu spamu a to je pro tuto diskuzi nedobré. Dole pod oknem textu je záložka "Příloha". Příloha může mít maximální velikost 800x600 pixelů a veikost 256 kB. Pokud budete mít někdo problém s přílohou tak se klidně ozvěte."

Ale ve stručnosti: Přílohy sem vkládej rovnou z adresáře svého PC a ne přez odkazy :!:
Je to super vychytávka tohoto fóra a je i rychlejší, než hledat, na co jsi chtěl poukázat v odkazu.
To víš, já už tady figuruji jako vrchní pojebmáster :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak ty fotky ze svatby taky dobrý, ale moc. Chtělo by to vybrat 2-3 a vložit je do fóra jako přílohu v dolní části plochy pro text.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Milda píše:
rescuer píše:Tak se taky přidám se svým zvýřectvem:

Rescuerku :!: Ty ty ty :evil: čti :

od Nimrod v Pon Lis 19, 2007 8:49 pm

"Takže pánové, další upozornění. Prosím pokud máte k připojení nějáké soubory připojujte je jako přílohy témat a dedávejte odkazy na servery typu imageshack.us a podobné. Dochází pak k nárůstu spamu a to je pro tuto diskuzi nedobré. Dole pod oknem textu je záložka "Příloha". Příloha může mít maximální velikost 800x600 pixelů a veikost 256 kB. Pokud budete mít někdo problém s přílohou tak se klidně ozvěte."

Ale ve stručnosti: Přílohy sem vkládej rovnou z adresáře svého PC a ne přez odkazy :!:
Je to super vychytávka tohoto fóra a je i rychlejší, než hledat, na co jsi chtěl poukázat v odkazu.
To víš, já už tady figuruji jako vrchní pojebmáster :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak ty fotky ze svatby taky dobrý, ale moc. Chtělo by to vybrat 2-3 a vložit je do fóra jako přílohu v dolní části plochy pro text.
Mildo, četl sem to ale MJ-SOFT.NET není tipu imegeshack.us ale je to můj vlastní web který jede na mým vlastním serveru, zakterý dám ruku do ohně. Běží na něm jak antispywer, tak samosebou antivir, a jednou týdně probírám ručně registry zda-li je vše ok. za libimseti se tedy omlouvam.
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Myslím, že hlavní problém nejsou odkazy jako spíš fotky umístěný na nedůvěryhodných a problematických serverech. Zatímco odkaz se aktivuje v jiném okně prohlížeče až po odkliknutí a případná viróza tak útočí jenom na počítač konkrétního uživatele, tak u fotek, který si tohle fórum natahuje do sebe aby je mohlo zobrazit jako externí přílohu zprávy z jinýho serveru se jedná už přímo o napadení serveru offroad-frontera.com. Obyčejnej odkaz, byť na sebenebezpečnější server, třeba http://www.tenhleodkazzavirujetvujpocit ... ausima.com , je furt jenom odkaz a co se bude dít po odkliku je už jenom problém toho, kdo na něj klikne.

Mám tu na fóru některý odkazy na fotky ale podle mě to jsou všechno košer servery nebo přímo na můj vlastní server. Podle mě je v tom Rescuer tentokrát nevinně.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Slaava píše:Myslím, že hlavní problém nejsou odkazy jako spíš fotky umístěný na nedůvěryhodných a problematických serverech. Zatímco odkaz se aktivuje v jiném okně prohlížeče až po odkliknutí a případná viróza tak útočí jenom na počítač konkrétního uživatele, tak u fotek, který si tohle fórum natahuje do sebe aby je mohlo zobrazit jako externí přílohu zprávy z jinýho serveru se jedná už přímo o napadení serveru offroad-frontera.com. Obyčejnej odkaz, byť na sebenebezpečnější server, třeba http://www.tenhleodkazzavirujetvujpocit ... ausima.com , je furt jenom odkaz a co se bude dít po odkliku je už jenom problém toho, kdo na něj klikne.

Mám tu na fóru některý odkazy na fotky ale podle mě to jsou všechno košer servery nebo přímo na můj vlastní server. Podle mě je v tom Rescuer tentokrát nevinně.
Ooooo sláva velkému Slávovi a díky za obhajobu, kolik bereš na hoďku? :D :twisted: :idea:
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

rescuer píše:
Slaava píše:Myslím, že hlavní problém nejsou odkazy jako spíš fotky umístěný na nedůvěryhodných a problematických serverech. Zatímco odkaz se aktivuje v jiném okně prohlížeče až po odkliknutí a případná viróza tak útočí jenom na počítač konkrétního uživatele, tak u fotek, který si tohle fórum natahuje do sebe aby je mohlo zobrazit jako externí přílohu zprávy z jinýho serveru se jedná už přímo o napadení serveru offroad-frontera.com. Obyčejnej odkaz, byť na sebenebezpečnější server, třeba http://www.tenhleodkazzavirujetvujpocit ... ausima.com , je furt jenom odkaz a co se bude dít po odkliku je už jenom problém toho, kdo na něj klikne.

Ooooo sláva velkému Slávovi a díky za obhajobu, kolik bereš na hoďku? :D :twisted: :idea:
V poho, faktura už je na cestě :wink:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

rescuer píše:Ooooo sláva velkému Slávovi a díky za obhajobu, kolik bereš na hoďku? :D :twisted: :idea:
Já vím... snad jsem toho zas tolik neřek.... :roll: Potvrzuje se moje konstantní věta v podpisovém řádku dole. :arrow:
Jo a Slaava nekasíruje po hodinách, ale od případu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak abys nebyl zaskočen složenkou těsně před Vánočkama :P
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

Milda píše:
rescuer píše:Ooooo sláva velkému Slávovi a díky za obhajobu, kolik bereš na hoďku? :D :twisted: :idea:
Já vím... snad jsem toho zas tolik neřek.... :roll: Potvrzuje se moje konstantní věta v podpisovém řádku dole. :arrow:
Jo a Slaava nekasíruje po hodinách, ale od případu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak abys nebyl zaskočen složenkou těsně před Vánočkama :P
Toho se právě bojím :D Aby mi zbylo aspoň na kafe :D
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

rescuer píše:
Milda píše:
Toho se právě bojím :D Aby mi zbylo aspoň na kafe :D
Buď rád, že si nedostal černej puntík od Mildy.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Slaavo, ten tvuj odkaz nefunguje :(
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

premek_k píše:
Slaava píše: Slaavo, ten tvuj odkaz nefunguje :(
....souhlas, potvrzuju, nefunguje tooooooo, pomooooc :lol: :lol: :lol:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

modrasek píše:
premek_k píše:
Slaava píše: Slaavo, ten tvuj odkaz nefunguje :(
....souhlas, potvrzuju, nefunguje tooooooo, pomooooc :lol: :lol: :lol:
Chtělo by to webmastera :D
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

No jo, Slaavo, ALE TO NEMĚNÍ NIC NA SKUTEČNOSTI, ŽE TEN TVUJ ODKAZ NEFUNGUJE !!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“