záměna motoru 2.0i za motor z omegy
-
Mina
záměna motoru 2.0i za motor z omegy
Zdravím,měl bych jeden dotaz mám v autě motor 2.0l benzín ,který už toho má hodně za sebou a v některých případech(při výjezdech prudčích kopců i s redukcí),už nemůže,proto bych se chtel zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s výměnou motoru z vyšším výkonem.Např.3.0l z Omegy jestli má stejnou přírubu převodovky atd.Nebo i jiné značky než Opel,které by pasovaly.Díky Mina
-
Rosta
...moje informace jsou taky docela kuse, ale snad to trochu pomuze: u fronter s motorem 2.4 mi chlapik rikal, ze priruba prevodofky je uplne stejna jako v omeze A 3.0 V6 a mista v motorovem prostoru Frontery je taky dost, takze by mel na 95 procent jit prehodit motor 2,4 za 3,0 bez problemu. Upozornuji, ze se ale jedna o mechanickou cast.
Je otazkou, co vsechno se pak musi prekopat v elektrice: ridici jednotka, vsechny mozne kabelove svazky, cidla, kontrolky atd. To je zatim vec, ktera me od teto akce odrazuje. Protoze V6 je V6....
Je otazkou, co vsechno se pak musi prekopat v elektrice: ridici jednotka, vsechny mozne kabelove svazky, cidla, kontrolky atd. To je zatim vec, ktera me od teto akce odrazuje. Protoze V6 je V6....
-
Návštěvník
Well Done
Rosta píše:4 mi chlapik rikal, ze priruba prevodofky je uplne stejna jako v omeze A 3.
Pennsylvania Theaters Netherlands Taxis
-
Rosta
Re: Well Done
...thanksAnonymous píše:Rosta píše:4 mi chlapik rikal, ze priruba prevodofky je uplne stejna jako v omeze A 3.! nice
)
- Slaava
- Moderátor
ASSHOLE!Rosta píše:...thanksAnonymous píše:Rosta píše:4 mi chlapik rikal, ze priruba prevodofky je uplne stejna jako v omeze A 3.! nice
)
-
Rosta
...voe!Slaava píše:ASSHOLE!Rosta píše:...thanksAnonymous píše:! nice
)
- Slaava
- Moderátor
MOTHERFUCKERRosta píše:...voe!Slaava píše:ASSHOLE!Rosta píše: ...thanks
Naposledy upravil(a) Slaava dne 24 úno 2006 13:41, celkem upraveno 1 x.
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
vsak to metriks !!!Slaava píše:MOTHERFUCERRosta píše:...voe!Slaava píše: ASSHOLE!
- Hugo
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
...chybi ti tam K, strejdoSlaava píše:MOTHERFUCERRosta píše:...voe!Slaava píše: ASSHOLE!
- Slaava
- Moderátor
SHIT!!!!!!!!Rosta píše:...chybi ti tam K, strejdoSlaava píše:MOTHERFUCERRosta píše: ...voe!
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
Už se tady na to dívám a nechápu. To je hukot. tako´vý slušní kluci a takhle tady řáděj. Ale to k tomu patří
:D :D :D :D
:D :D :D :D
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
-