Odklopný držák rezervy jako účinný zadní ochranný rám
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Odklopný držák rezervy jako účinný zadní ochranný rám
Nazdarek lidicky!Tak jsem mel nedavno mensi havarii
Daval jsem prednost na prechode pro chodce a ze zadu do me v plne rychlosti naburil klucina s felicii
Jeste ze jsem stal na brzde!!!Jinak by ta slecna co jsem ji poustel skoncila pri nejlepsim v nemocnici!!!Kdyz jsem vystoupil z auta,tak jsem se sel podivat co to do me vrazilo
Musim rict ze jsem vypadal dobre o proti te Filde!!!Dost to ale odneslo moje tazne+drzak rezervy a i trochu naraznik!Puvodne jsem chtel drzak sundat a rezervu umistit nekde jinde?ponevadz drzak je dost tezky!!!Ale ted po me zkusenosti ho nechavam na miste!!!Radeji ani nemyslim co bych mel jeste vsecko znicene kdybych ho tam nemel!!!Fotky poslu Nimrodovi at je sem hodi!
Mejte se vsichni moc fajn a preji pekny zbytek dne!
Jirka.
2,3Tdi 1993 bodylift 60mm,kola 33x12,50R15MT BF goodrich
- vesmir
- Začínající diskutér
Re: Frontera VYDRZI!aneb drzak rezervy!BÝT ci NEBÝT
čekal bych, že to odnesou i dveře
škoda, že nemáš fotky té škodky
Pánové a dámy prosím nedávejte sem odkazy z yotube a podobných serveru. V posledním týdnu jme si zde vykoledovali 2x napadení webu a je to velmi nepříjemná věc. Pokud to nebudete moci dát jako přílohu k tématu tak to pošlete třeba e-mailem na adresu posta@offroad-frontera.com . Omlouvám se za nepříjemnosti, ale musíme chránit naši diskuzi i web a poslední dobou to dá čím dál tím více práce. Děkujeme moc za pochopení. Prosím neberte to jako cenzuru, jedná se jen a pouze o ochranu dat a webu. *** ADMINISTRATOR ***
škoda, že nemáš fotky té škodky
Pánové a dámy prosím nedávejte sem odkazy z yotube a podobných serveru. V posledním týdnu jme si zde vykoledovali 2x napadení webu a je to velmi nepříjemná věc. Pokud to nebudete moci dát jako přílohu k tématu tak to pošlete třeba e-mailem na adresu posta@offroad-frontera.com . Omlouvám se za nepříjemnosti, ale musíme chránit naši diskuzi i web a poslední dobou to dá čím dál tím více práce. Děkujeme moc za pochopení. Prosím neberte to jako cenzuru, jedná se jen a pouze o ochranu dat a webu. *** ADMINISTRATOR ***
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
ahoj Jirko ....
takze stastie v nestasti
tie fotky sem rozhodne hod .. uz sa da aj priamo jako příloha příspěvku
takze stastie v nestasti
tie fotky sem rozhodne hod .. uz sa da aj priamo jako příloha příspěvku
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Fotky Jirkova štěstí v neštěstí. Nechtěl bych být majitele té Felicie.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
..........A šťastný chodec si vesele vodkráčel s pocitem sebeuspokojení, že ten za volantem mi přece MUSÍ dát přednost. A co se děje za mnou, to je mi fuck
U nás v Litoměřicích je na hlavním tahu městem na Ústí celkem 5 přechodů (zeber) po cca 100 metrech a bez semaforů.
Takže já tomu říkám teror od chodců, protože chodí po jednom z obou stran, bezhlavě hrrrr do asfaltu a loudaj se jak na kolonádě ve Varech
V dopravní špici v 15 až 18hodin je to na prášky. Přitom by tam stačily semafory s 2minutovým intervalem.
Ale sorry, že jsem se tak vytočil. Vidím tu zmuchlanou haupnu a čumák Feldy, ale ona ani ta prdel tvojí Fronterky taky není bez škody. Myslím, že ten držák rezervy asi neotevřeš,co? Je hnusně vohnutej. Natož 5.dveře.
Ale sorry, že jsem se tak vytočil. Vidím tu zmuchlanou haupnu a čumák Feldy, ale ona ani ta prdel tvojí Fronterky taky není bez škody. Myslím, že ten držák rezervy asi neotevřeš,co? Je hnusně vohnutej. Natož 5.dveře.
Naposledy upravil(a) Milda dne 27 lis 2007 08:30, celkem upraveno 2 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
to nie je SportkaMilda píše:. ale ona ani ta prdel Sportky taky není bez škody. Myslím, že ten držák rezervy asi neotevřeš,co? Je hnusně vohnutej. Natož 5.dveře.
Jirko, co to tazne, ako vyzera? Bude sa dat spravit, alebo je kaput?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Omluva - už jsem to opravil. A ta Fronterka je opravdu krásně zvedlá.*pt* píše:to nie je SportkaMilda píše:. ale ona ani ta prdel Sportky taky není bez škody. Myslím, že ten držák rezervy asi neotevřeš,co? Je hnusně vohnutej. Natož 5.dveře.ale toto >
Jirko, co to tazne, ako vyzera? Bude sa dat spravit, alebo je kaput?
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
- Slaava
- Moderátor
Nojo, bodylift je na pohled vděčnej.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Ty woe, koukám, to embéčko je na odpis
, ten držák asi krapet ohlejší bude, ale myslím, že pevná kurtna, vzrostlej strom, šikovně poškubnout dopředu a je zase vše OK
, ale co tažný? To nevím japa vypadá
, každopádně ještě žes jel Fronckem (resp off roadem), jet taky takovým šmelcem jak je to embéčko, tak ho máš magora v kufru a máš auto také KO 
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
Nazdar kuci
Takze Co se tyce me skody
Tazne jemne prohle,drzak rezervy v poho jen ten mechanismus kterym se steluje naklon tak byl pokriveny
Naraznik pokriveny na vzperach,ktere jsou prichyceny na ramu!Nejhorsi na tom bylo uchyceni vsech casti RAM,TAZNE,DRZAK REZ.NARAZNIK
Vsechny tyto casti drzi na ctyrech sroubech z boku nasroubovanych do ramu!!!Z toho pri narazu dva se ustrihly a dalsi dva pekne ohly
Musel jsem koupit nove u Opla!CCa 100kc/ks.co mi dalo nejvic zabrat byly ty dva strihle srouby!!!Nemohl jsem je dostat ven z ramu!!!Ale nakonec po cca dvou hodinkach
si dali rict!!!Je fakt ze skoda by byla asi vetsi kdyby jsem tam ten drzak nemel ale svou ulohu take udelal Body:lift 60mm.Jak si dobre vsiml Slaava
Filda se vlastne pekne zapasovala pode me
No at to zhrnu Ja uz to mam v porundku,ale ta Filda udajne jeste nejezdi!Hlavne ze se nikomu nic nestalo!!!Tak panove a damy preji vam spousty stastne ujetych kilometru bez nehody!!!
a pekny zbytek dne!
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
To chce pořádnýpevnosťákdozadu,nebo tentam uŽ byl?Jirka z Petrovic píše:Nazdar kuciTakze Co se tyce me skody
Tazne jemne prohle,drzak rezervy v poho jen ten mechanismus kterym se steluje naklon tak byl pokriveny
Naraznik pokriveny na vzperach,ktere jsou prichyceny na ramu!Nejhorsi na tom bylo uchyceni vsech casti RAM,TAZNE,DRZAK REZ.NARAZNIK
Vsechny tyto casti drzi na ctyrech sroubech z boku nasroubovanych do ramu!!!Z toho pri narazu dva se ustrihly a dalsi dva pekne ohly
Musel jsem koupit nove u Opla!CCa 100kc/ks.co mi dalo nejvic zabrat byly ty dva strihle srouby!!!Nemohl jsem je dostat ven z ramu!!!Ale nakonec po cca dvou hodinkach
si dali rict!!!Je fakt ze skoda by byla asi vetsi kdyby jsem tam ten drzak nemel ale svou ulohu take udelal Body:lift 60mm.Jak si dobre vsiml Slaava
Filda se vlastne pekne zapasovala pode me
No at to zhrnu Ja uz to mam v porundku,ale ta Filda udajne jeste nejezdi!Hlavne ze se nikomu nic nestalo!!!Tak panove a damy preji vam spousty stastne ujetych kilometru bez nehody!!!
a pekny zbytek dne!
FRONTERA A --- PRODÁNO :-) TĚŠÍM SE NA SETKÁNÍ S NÍ ZDE NA FÓRU
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
Frontera B-long, rv.03, 6VD1 - 3.2i zvedaná, rozšířená, CB, Profi, Majáky, světelná rampa
Terrano II wagon, rv. 96, 2.7TDi
-
honzík
- Pokročilý diskutér
popotlacil te aspon kousek ????