I v Nissanu jsou trotlové

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

I v Nissanu jsou trotlové

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak jsem v rámci úprav na svém Trolu sundal všechny 4 zástěry (co neni plechový a čumí přes kastli nemá na offu co dělat :grin: ), a že je prodám, tak si říkám, že se zajedu zeptat do Nissanu co stojí nové,abych tak měl představu co za ně chtít,po vstupu do nově postaveného špičkově vybaveného servisu Nissan se mě hned ujal jakýsi "odborník" (blb v obleku co zná z paměti reklamní letáky o Nissanech), tak si říkám fajn a dělal jsem blbýho, že potřebuji 4 zástěrky na Nissan Patrol GR, který se vyráběl v letech 87-98, "odborník" se mi zeptal, na rok výroby mého, ten jsem mu velice ochotně sdělil, i s poznámkou, že na roku výroby nezáleží, neboť se vyráběly od 87 do 98 a po celou tuto dobu nebyla provedena žádná změna ve výrobě, takže zástěry na jakýhokoliv Trola z těchto let.......... NE.........., odborník po cca 15 minutovém hledání v PC mi sdělil, že MUSÍ ZNÁT VIN KOD MÉHO VOZU,JINAK NENÍ SCHOPEN MI TYTO ZÁSTĚRKY NAJÍT, no neskutečný "odborníci", kuli zástěrkám chtít vin kod :roll: , no po půl hodině mi zástěrky našel, hoši (a dámy), no ještě že jsem tam byl na lačno, jinak bych se asi po.... , zástěrky.... 2 500 Kč/kus :roll: ,tak jsem poděkoval a zmizel s tím, že po 40 minutách vím co jsem chtěl :P

Toto by spíš patřilo do rubriky kuriozity, ale ta tu neni, no co říct závěrem, nejen u Adama pracujou voli :lol:
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: I v Nissanu jsou trotlové

Příspěvek od Franta44 »

....2500 za 1 kus :shock: :shock: :shock: to si z nás děláš prdel nebo je to fakt pravda :lol: :lol:
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

A copak si čekal dyť je to japonec.Jinak k tomu VIN kódu - není to vůbec špatný, mám Mišáka a podle vin ti dodají bez problémů jakýkoli náhradní díl včetně klíče s imobilizérem aniž někdo vidí auto.Mají to tak ošetřený ,že snad ví i vzorek potahů a kompletní výbavu v jaké bylo auto dodaný.U Opla ani s VIN nikdo v servise neví jaký to má vlastně nápravy. 8)
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jan Sekanina píše:A copak si čekal dyť je to japonec.Jinak k tomu VIN kódu - není to vůbec špatný, mám Mišáka a podle vin ti dodají bez problémů jakýkoli náhradní díl včetně klíče s imobilizérem aniž někdo vidí auto.Mají to tak ošetřený ,že snad ví i vzorek potahů a kompletní výbavu v jaké bylo auto dodaný.U Opla ani s VIN nikdo v servise neví jaký to má vlastně nápravy. 8)
Jo, jo, v létě tátovi nějakej zmrd vybral auto a vykurvil zámek, nakonec stejně rozbil sklo, tak mu v Renaultu (má Scenica), podle VIN kodu udělali novej zámek, je špičkovej, jen měl malý problém, nepasuje do něj klíč :grin: , takže ani s VIN kodem nejsou fšemocný, jinak si s tou cenou prdel nedělám, to mi fakt řekl, 2500 kč za kus :grin:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Jo, to budou voni ty zástěrky. Jedna za 2.500,-Kč bez DPH !!. Jsou zcela určitě v provedení se zlatem galvanizovaného monohydropolyprophylviskosního kaučuku s titanovými výztužníky proti ohnutí, vyhřívaným wolframovým vláknem proti namrzání a nabalování sněhu a se samočisticí tryskou Wap od Karschnera. Tak nevím, proč se divíte, že to stojí nějakej mrzskej penis. :o Za ty prachy je to satarmo. :roll: Jo a musí se prodávat v párech, neboť jsou digitálně vyvažované.
Čeče, no nekup to :!:
Jo a to založení nové rubričky kuriozit ( např.: "Stalo se mi v servisu ..... " ) by asi stálo za zvážení. :idea: S uvedením adresy zmíněného servisu nebo dílny. Ale mohli by se tam psát i pochvalně postřehy.... :idea: :idea:
Naposledy upravil(a) Milda dne 23 lis 2007 13:06, celkem upraveno 2 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
honzík
Pokročilý diskutér

Příspěvek od honzík »

vojto - mel jsi se asi tak 11,5 x zeptat jestli je to za kus nebo za všechny !!!!!!!!!

protože to bys za jety zasterky vydělal kolem sedmičky a to je dost :lol: :lol: :lol:

ps. ja ty svoje dám zadarmiko - ale pro jednu si musite dojet do rumunska 8)
vesmir
Začínající diskutér

Příspěvek od vesmir »

Řekl bych, že takovéhle jednání je dnes v celé společnosti - plošně přes všechny automobilky. Jsem z toho moc zklamaný. Snad ještě na rumunský ara se dá něco sehnat za rozumnou cenu.
Je mi z toho nablití.
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Ale Vojta má ty zástěrky fakt moc hezký. Ty stojí za ty prachy.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...no, v mitsubishi teda nejsou uplny dementi (aspon tak kde chodim), jen bohuzel moc neumi pracovat s pocitacem, takze vsechno nehorazne dlouho trva nez najdou. A taky po me vzdycky chcou VINko, i kdyz je to vec, na ktere vubec nezalezi :roll:
Bud maj tak debilni sw, ve kterym nejde vyhledavat a nebo jsou to lempli :evil:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Milda píše:Jo, to budou voni ty zástěrky. Jedna za 2.500,-Kč bez DPH !!. Jsou zcela určitě v provedení se zlatem galvanizovaného monohydropolyprophylviskosního kaučuku s titanovými výztužníky proti ohnutí, vyhřívaným wolframovým vláknem proti namrzání a nabalování sněhu a se samočisticí tryskou Wap od Karschnera. Tak nevím, proč se divíte, že to stojí nějakej mrzskej penis. :o Za ty prachy je to satarmo. :roll: Jo a musí se prodávat v párech, neboť jsou digitálně vyvažované.
Čeče, no nekup to :!:
Jo a to založení nové rubričky kuriozit ( např.: "Stalo se mi v servisu ..... " ) by asi stálo za zvážení. :idea: S uvedením adresy zmíněného servisu nebo dílny. Ale mohli by se tam psát i pochvalně postřehy.... :idea: :idea:

No, normální jsou černý gumový s bílým nápisem HNISSAN :lol: , adresu servisu nevim,ale no Hnissan tady v Budějkách :lol: , jo dnes jsem mluvil s kámošem, oni maj tak debilní programy, aby se dostal na díly jednotlivejch typů, tak musí zadat VIN např Trola, takže až poté co jsem mu řekl VIN se mu otevře stránka s dílama ale na všechny Troly GR 87-98, tak si myslím, kdyby si tam natvrdo nakleply nějaký VINka, tak se tam dostanou kdykoliv a nebudou otravovat s hledáním VINka, a vypadat naprosto neodborně.......... servis Nissan, odpovědný vedoucí : PAT a MAT :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“