RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Příspěvek od B53 »

Na to by mnělo stačit DVD přehrávač a to si myslím, že ten hospoda má ve věži. Myslím Hifi. Já ještě nevím, spíš ne než jo
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Hlásil mi Vojta problém s tím DVD - nejde miu přečíst celé. Asi zrovna na něho padlo nejaké defektní. Budu mu posílat nové, tak si zkontrolujte zda ještě někdo náhodou s tím nemá problém. Omlouvám se, ale koukat na všechny DVD od začátku do konce nebylo v mých silách. Udělal jsem jen namátkovou kontrolu dvou DVD, takže dva z vás to mají určitě stoprocentní....
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

vojtech.kloud píše:
Rosta píše:
premek_k píše:Video jsem takhle stříhal prvně, takže by se tam určitě našly nějaké mouchy a pod. Původně jsem si s tím chtěl vyhrát víc, ale jak už jsem psal, zradila technika a taky s tím časem jsem byl na štíru, takže aspoň tak, no...

O vyrovnání jsem se už zmiňoval, takže kdo by mermomocí měl tu potřebu, tak až se někdy (KONEČNĚ) setkáme, dáme po limonádě :) ....
...bych taky dal limonadu, jestli mohu. A na pripadny vetsi vecirek muzu lapit projektor a muzem si to pustit jako podklad pro hodnotnou limonadovou diskuzi. Teda jesti nekdo vezme notebook z kteryho to pustit :mrgreen:

Táááááááááák to by fakt stálo za realizaci :lol: :lol: :lol: , společně se pokuchat zážitky u videa a podat fšem nezůčastněným doplňující komentář, který po nějaké té limonádě bude jistě neméně hodnotný!!!!!!!!!!!!

Coš takhle 26. Ledna 2008, obec Velké Hydčice u Horažďovic???......... Přes den poježdění v cca 3 km vzdáleném motocrosovém areálu a večer posezení v sále v místní putice (kapacita sálu cca 600 osob, bude to stačit :roll: ), poježdění i sál mohu zajistit, není problém, nocleh bych se pokusil nějak domluvit, patrně v naší nové hasičárně v klubovně a přikrejt se čím kdo má (noviny,spacák,manželka.... dle chuti), tak pokud by byl zájem, písněte mi SZ, gdo by přijel,a hlavně gdo má nodbuk a uměl by to pustit :lol:

Přesunuto do " srazy Fronter"
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

), poježdění i sál mohu zajistit, není problém, nocleh bych se pokusil nějak domluvit, patrně v naší nové hasičárně v klubovně a přikrejt se čím kdo má (noviny,spacák,manželka.... dle chuti), tak pokud by byl zájem, písněte mi SZ, gdo by přijel,a hlavně gdo má nodbuk a uměl by to pustit :lol:[/quote]

Přesunuto do " srazy Fronter"[/quote]

blbý....mne teda manželka nepřikryje (ani nepokryje)ani náhodoua co já chudáček malej teď mám dělat??? jet nebo nejet, být či nebýt, bít či nebít mlátit či nemlátit :evil: :evil: :evil: :evil:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Toyota Yaris MC 1.0 HB - modra metalíza
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

no tak si holt asi musis sebou vzit manzela aby te prikryl nebo nejakou jinou nahradni deku :lol: 8)
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Rosta

Příspěvek od Rosta »

modrasek píše:), poježdění i sál mohu zajistit, není problém, nocleh bych se pokusil nějak domluvit, patrně v naší nové hasičárně v klubovně a přikrejt se čím kdo má (noviny,spacák,manželka.... dle chuti), tak pokud by byl zájem, písněte mi SZ, gdo by přijel,a hlavně gdo má nodbuk a uměl by to pustit :lol:

Přesunuto do " srazy Fronter"[/quote]

blbý....mne teda manželka nepřikryje (ani nepokryje)ani náhodoua co já chudáček malej teď mám dělat??? jet nebo nejet, být či nebýt, bít či nebít mlátit či nemlátit :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]

...farmář by mohl zapůjčit pár ovcí :mrgreen:
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Hmmmmm.Skopové by bodlo :mrgreen:
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

no jo, má to jeden háčíček, on by jen zapůjčil :grin: :grin: :lol: :lol: :roll: :roll:
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Jakože by 1 kousek uhynul,tzv.plánované ztráty. 8)
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Pavel Mirtl píše:Hmmmmm.Skopové by bodlo :mrgreen:
... na rožeň... :twisted:

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

.....mňam....to by bylo príííííííma..... :?: hmmmm, kam jsme se to zase dostali :?: ......
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

Rosta píše:
modrasek píše:), poježdění i sál mohu zajistit, není problém, nocleh bych se pokusil nějak domluvit, patrně v naší nové hasičárně v klubovně a přikrejt se čím kdo má (noviny,spacák,manželka.... dle chuti), tak pokud by byl zájem, písněte mi SZ, gdo by přijel,a hlavně gdo má nodbuk a uměl by to pustit :lol:

Přesunuto do " srazy Fronter"

:oops: :oops: modrasek se omlouvá, modrasek to nenapsal, jen špatně ocitovatl :oops: :oops: , prosíííímmmm pardoooon....... 8)
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Premku písal som Ti SZ,adresu mam tu pri objednavke,zatial ďakujem.Paťo-Divoch
modrasek
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modrasek »

patas píše:no tak si holt asi musis sebou vzit manzela aby te prikryl nebo nejakou jinou nahradni deku :lol: 8)
....dobráááá,poohlídnu se po nějaký jiný :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chlupatý dece!!!!!
modrasek kecálek
offroadík zatím nee
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Do vypálených DVD se vloudil nějaký šotek, netuším, jak je to možné, ale nehraje to celé. Dva z odeslaných DVD jsou v pořádku, ty jsem zkušebně zkouknul. Jen nevím, kdo je zrovna dostal. Všem ostatním vypálím a pošlu nové kopie. Dejte mi vědět, komu to nehraje...

Omlovám se.

Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“