RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Příspěvek od premek_k »

Tak pánové,
co se videa z Rumunska týče - koukám, že jste se na mě vysrali a kutíte tu svou verzi - no ani se nedivím, s mou rychlostí. No každopádně, to co jsem konečně dodělal, tak nevyhodím, takže pokud má někdo o DVD s cca 75 minutovým videem z naší expedice zájem, hoďte adresy, ať to můžu poslat. Vidím to tak, že do konce týdne počkám na váš zájem, o víkendu to palnu a v pondělí hromadně odešlu poštou. Je to plné DVD filmu, nevím, fotky by pak byly na druhé DVD. Takže kromě adresy pište, zda chcete i fotky nebo jen film.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Premku ja mam zaujem.Peniažky za poštovné pošlem.Patrik Konečný,A.Kubínu 17,Trnava 91700,Slovenska republika
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Ahoj Přemku. Pevně věřím a doufám, že stále trčím ve Tvé databázi jako žadatel-čekatel. Přesto se připomínám. Pošli mi prosím vše co můžeš. (Tedy samozřejmě mám na mysli jen ta videa a fotky z RUMUNA ). Obratem ti pošlu kačky složenkou či jak uznáš a dáš vědět za vhodné. Díky Milda :idea:
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Zdarec, jasan posííííílej , posíííííílej fšechno co máš, už se na to těším :grin: ,adresu jsem ti poslal SZ, tak dej vědět, kdy se můžu těšit a kolik milionů a kam ti mám poslat :lol: , Děěěěééééééékujiiii :grin: , a zdravim druhou polovinu "kucííí přemcíííí" :lol:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Do této chvíle registruju pět zájemců. Jak jsem říkal, o víkendu vypálím a pošlu. Jedno DVD půjde i na adminy, ať vidí, jak jsme reprezentovali klubové barvy.

Co se platby týče - pošlete třeba padesátikorunu Kondorovi a Nimrodovi na podporu webu. Já nic nechci.

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

Nazdar Přémo,já chci takýýýý jen film fotky mám snad všecííí a taky zdravím druhou 1/2 kucííí přemcííí :P
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

pavel.s píše:Nazdar Přémo,já chci takýýýý jen film fotky mám snad všecííí a taky zdravím druhou 1/2 kucííí přemcííí :P
Panjatno, hod mi adresu do PM

HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Já chci a chci a chci a chci a chci a chci a chci a chci a chci..................... 8)
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Vypáleno, zabaleno, dneska to mělo jít, ale nepotkal jsem žádnou poštu, zítra to žena ¨hned ráno posílá.

Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Uctivě předem děkuji, Vaše velebnosti. Pevně doufám, žes na mě Přemku nezapomněl. :? Možná bys mohl nadhodit nicky lidí, kdož budou obdařeni CDčkama. Rád bych ti to nějak rewanšoval. Rád ohodnotím tvoji snahu, čas, amortizaci DVD-RW, materiál i poštovné. na web jsem již přispěl dříve..... :)
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Souhlas, copa ti pošlu na amortization und strávenej čas a za méééééédijum??? :wink:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

premek_k píše:Vypáleno, zabaleno, dneska to mělo jít, ale nepotkal jsem žádnou poštu, zítra to žena ¨hned ráno posílá.
CD.DVD-R dorazilo dnes! A je super. Moc pěkně udělané. Chválím! Děkuji velice a nerad bych zůstal dlužníkem.
Věřím, že budu mít tu čest se s tebou, Přemo, sejít a nějak se vyrovnat. Třeba na srazu nebo na Pustevnách. :grin:
Jinak po shlédnutí již mnoha fotek a videí z vaší cesty budu pravděpodobně nominovat na účast v případné akci II. RUMUN - 2008. :idea:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Video jsem takhle stříhal prvně, takže by se tam určitě našly nějaké mouchy a pod. Původně jsem si s tím chtěl vyhrát víc, ale jak už jsem psal, zradila technika a taky s tím časem jsem byl na štíru, takže aspoň tak, no...

O vyrovnání jsem se už zmiňoval, takže kdo by mermomocí měl tu potřebu, tak až se někdy (KONEČNĚ) setkáme, dáme po limonádě :) ....

Rosta

Příspěvek od Rosta »

premek_k píše:Video jsem takhle stříhal prvně, takže by se tam určitě našly nějaké mouchy a pod. Původně jsem si s tím chtěl vyhrát víc, ale jak už jsem psal, zradila technika a taky s tím časem jsem byl na štíru, takže aspoň tak, no...

O vyrovnání jsem se už zmiňoval, takže kdo by mermomocí měl tu potřebu, tak až se někdy (KONEČNĚ) setkáme, dáme po limonádě :) ....
...bych taky dal limonadu, jestli mohu. A na pripadny vetsi vecirek muzu lapit projektor a muzem si to pustit jako podklad pro hodnotnou limonadovou diskuzi. Teda jesti nekdo vezme notebook z kteryho to pustit :mrgreen:
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Rosta píše:
premek_k píše:Video jsem takhle stříhal prvně, takže by se tam určitě našly nějaké mouchy a pod. Původně jsem si s tím chtěl vyhrát víc, ale jak už jsem psal, zradila technika a taky s tím časem jsem byl na štíru, takže aspoň tak, no...

...bych taky dal limonadu, jestli mohu. A na pripadny vetsi vecirek muzu lapit projektor a muzem si to pustit jako podklad pro hodnotnou limonadovou diskuzi. Teda jesti nekdo vezme notebook z kteryho to pustit :mrgreen:

Táááááááááák to by fakt stálo za realizaci :lol: :lol: :lol: , společně se pokuchat zážitky u videa a podat fšem nezůčastněným doplňující komentář, který po nějaké té limonádě bude jistě neméně hodnotný!!!!!!!!!!!!

Coš takhle 26. Ledna 2008, obec Velké Hydčice u Horažďovic???......... Přes den poježdění v cca 3 km vzdáleném motocrosovém areálu a večer posezení v sále v místní putice (kapacita sálu cca 600 osob, bude to stačit :roll: ), poježdění i sál mohu zajistit, není problém, nocleh bych se pokusil nějak domluvit, patrně v naší nové hasičárně v klubovně a přikrejt se čím kdo má (noviny,spacák,manželka.... dle chuti), tak pokud by byl zájem, písněte mi SZ, gdo by přijel,a hlavně gdo má nodbuk a uměl by to pustit :lol:
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“