Rány při 4x4 někde od přední nápravy

Přední a zadní náprava, volnoběžné náboje a ostatní součásti, všechny modifikace Frontera
Odpovědět
Slaava
Moderátor

Re: Rány při 4x4 někde od přední nápravy

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:...manuál je méně pohodlí...
Existuje ale možnost dálkového ovládání manuálních volnoběžek bez nutnosti vystupovat... spolujezdec :lol:
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

neboskleroza...řešení napůl :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Vojta
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

:grin: :grin: :grin: jo pujdu do nich určitě. Dvakrát jsem zapadl a dvakrát mě nechaly volnoběžky ve srabu.....máš pravdu...ted naposled, když jsem to jel projet, po tří hodinové výměně rozvodového řemene,zapadl jsem ve sněhu a hodinu jsem to holýma rukama vyhrabával ven v tričku a bez lopatky...to docela nasere....zadní kola se točily a přední nic.Levý , když jsem vykoukl z okna, mělo snahu a pravý vůbec, jen to v něm lupalo....zas tolik to nestojí.... :mrgreen:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Vojta píše::grin: :grin: :grin: jo pujdu do nich určitě. Dvakrát jsem zapadl a dvakrát mě nechaly volnoběžky ve srabu.....máš pravdu...ted naposled, když jsem to jel projet, po tří hodinové výměně rozvodového řemene,zapadl jsem ve sněhu a hodinu jsem to holýma rukama vyhrabával ven v tričku a bez lopatky...to docela nasere....zadní kola se točily a přední nic.Levý , když jsem vykoukl z okna, mělo snahu a pravý vůbec, jen to v něm lupalo....zas tolik to nestojí.... :mrgreen:
...bych si taky lupnul :twisted:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

kouknina vrakecu po origo,AVM jsou za šest,kdybys origa sehnal za půl či méně...problídni si je,nic nanich není.Jo a seigr myslím drží poloosu...někdeje tu i velikost.Aby ses paknedivil cože nefachaj.Manuální byzmršený být neměli,ale dobírku neber...koukni ať nejsou oštěhraný když toněkdo na kole nedootočil.Manuál je manuál...automaty jsou s bídou na sníh na silnici, já je zkurvil v půlmetru sněhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Já už se snažím zkurvit opravené automaty třetím rokem a pořád mě to nejde. Furt potvory držej, jako by věděli, že maj důtku s výstrahou.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Nimrod
Revize LPG: servis@offroad-frontera.com
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

Pořád tvrdím, že je to jen o seřízení automatů.Problém je v tom, že je nikdo neseřizuje preventivně ale až se poserou tak na ně všichni nadávají. Já mám od opravy (výměna vymezovacích kolíků ) taky pokoj. :shock:
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

jo hosi manual je manual.To co projedu ja s AVM tak kolega s automatama ani hofno.Ale gumy delaj taky svy.Akorat ted na tech M/T klouzu malem sem to na namesti u nas nedobrzdil a to sem jel 20 jak byly sracky na silnici tak to jelo jak na sanich.Na to je zase nahovno ABS.Uz premejslim jak ho budu vypinat.
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Žanek
Super diskutér

Příspěvek od Žanek »

patas píše:jo hosi manual je manual.To co projedu ja s AVM tak kolega s automatama ani hofno.Ale gumy delaj taky svy.Akorat ted na tech M/T klouzu malem sem to na namesti u nas nedobrzdil a to sem jel 20 jak byly sracky na silnici tak to jelo jak na sanich.Na to je zase nahovno ABS.Uz premejslim jak ho budu vypinat.

Pokud máš zamčený automaty nebo manuály tak je to úplně fuk. :roll:
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

no to jo ale do chvile nez se potrebujes vycukat.Proste kdyz zamcu manual tak vim ze tam je a nejaky popojizdeni a podobny pizdoviny neresim.Jeste by to chtelo opravdu tvrdy spery do difu a uz je z toho tank.Uvazuju o nich cim dal tim vic.ALe 30 litru za jednu se mi moc davat nechce.
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

snad patnáct,ne? hele dnes jsem tahal po louce Renault Scenic s prázným zadním kolem....no nádhera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mladá to paní z Brna to napálila díky smyku přes zatáčku do louky,urvala spoiler a prdla chladič...no musel jsemto odtahovce přiblížit, to jsem si nenechal ujít :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

farmaru kde si videl speru za 15 litru?To uz bych do toho mozna sel
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

no, leckde, zkus AUSSIE , třeba tady...ale zase dif DANA 44...http://www.offroadlockers.com/make.php/ ... d/09/.html,
http://www.uzaverky.unas.cz
venca

Příspěvek od venca »

hergot mě to taky dělá jenže homokineťáky jsou v poho a volnoběžky vypadají taky tak opravdu nevím co to je,ale je to určitě ve přední nápravě chcu tam co nejdřív dát avm manuály teď tam mám automaty a nedělá to dobrotu :(
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

venca píše:hergot mě to taky dělá jenže homokineťáky jsou v poho a volnoběžky vypadají taky tak opravdu nevím co to je,ale je to určitě ve přední nápravě chcu tam co nejdřív dát avm manuály teď tam mám automaty a nedělá to dobrotu :(
Podle mě to většinou bejvaj ty vodicí ložiska v těhlicích přední nápravy. No uvidíš, co se stane až tam dáš manuální volnoběžky.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
Odpovědět

Zpět na „NÁPRAVY“