Smuteční oznámení-může za to Honzík
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Re: Smuteční oznámení-může za to Honzík
Si piš, potřebný drobnosti k nahoru uš se wobjdnaly
,jináč tu bednu tam nedam, ono je to vevnitř mrňavý,na vnitřní prostor je to o něco širší krátká Frontera,ale přespat se v tom nechá, to už jsem si vyzkůšal :D , a co Panděro Brňáků, budou nějaké úpravičky??? 
-
Rosta
...panděro ma převodofku u lekaře. Mela šelest na plicich, tak je na pozorovani. A hlavne se ceka na dily. Na dalsi upravy neni cas (ani kačky), takže jenom udržbavojtech.kloud píše:Si piš, potřebný drobnosti k nahoru uš se wobjdnaly,jináč tu bednu tam nedam, ono je to vevnitř mrňavý,na vnitřní prostor je to o něco širší krátká Frontera,ale přespat se v tom nechá, to už jsem si vyzkůšal :D , a co Panděro Brňáků, budou nějaké úpravičky???
- pato
- Pokročilý diskutér
Rosta tak to isté ako ked si mal Fronteru,teba tá udržba a opravy bavia.
Paťo-Divoch
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Ale ta úspora za neprotopenou ropu
.......... jistě značná 
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
tak z toho plyne pouceni ze at koupis jakekoliv auto tak do nej budes cpat penize a je jedno jestli to bude misak nebo frontera nebo cokoliv jineho.Kdyz to koupis s upravama a majitel je schopnej priznat jak to trapil tak aspon vis do ceho des.Ja co sem koupil modrou tak ji zacinam postupne taky davat do slusnyho stavu a nejakej peniz to bude stat.Ale ja raci budu cpat penize do auta nez do dani statu

Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
-
Rosta
...no v podstate me to i bavi, jen na to nemam prostory a poradnou dilnu, tak je to docela bojpato píše:Rosta tak to isté ako ked si mal Fronteru,teba tá udržba a opravy bavia.![]()
![]()
![]()
![]()
Paťo-Divoch
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Tak jsem namontil žluťoučkou sadičku vot pana Ironmanna, a jsem nahoře o 6 cm.............. das ist wenig.......... to je málo
, příští týden přibude dalších 6 cm, pak už budu spokojen
, a zbydou mi 3 cm o které bych eventuálně ještě mohl přizvednout...... jsem limitován........ vrata do garáže
, ale těch 12 cm nahoru + pneu 33" si myslím bude dostatečné zvěrstvo 
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Samo, že už na autě dávno nejsou zástěrky, a ani jeden stabilizátor

- Slaava
- Moderátor
No začíná se to zlepšovat. Co bylo v sadě? Čtyři žlutý péra a nový tlumiče? Kolik ta sranda stála? A nechceš rovno dát 35" gumy? Jenže to by už asi chtělo zásah do difů.
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Pera krásně žluťoučký
, tlumiče jsem nebral, předělám držáky (zatím nebyla nutnost, až teď při dalších 6 cm nahoru),kdepak 35" to už je zbytečně moooc (cena nový pneu
), až dodělám tyhle 31", tak půjdou 33", mimochodem s těmahle Viesentama, maximální spokojenost, na silnici se s nima nechá jezdit vpohodě, v terénu perfektní záběr a po 9 měsících jsou stále jako nový, vůbec neubejvaj
, ty se matadoru fakt povedli!!!!!!
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
Co dodat, snad jen, že jsem pod sebou měl tak měkoučko, že ta bažina mi Trola držela tak pevně, že ani s dvaasedmdesátkou Zetorem s tim nehnul a museli jsme pro lesáckýho s předkem

- Slaava
- Moderátor
Koukám, že to tání ti nedalo.vojtech.kloud píše:Co dodat, snad jen, že jsem pod sebou měl tak měkoučko, že ta bažina mi Trola držela tak pevně, že ani s dvaasedmdesátkou Zetorem s tim nehnul a museli jsme pro lesáckýho s předkem![]()
Opel Frontera A 2,3TD 74kW dlouhá, rok výroby 1993, najeto 172.868 + 13.552 km, bodylift 55mm, gumy Maxxis 754 Buckshot 33x12,5" R15, spotřeba 10,69l/100km, po kotrmelci auto načtvrceno sekerou Petra Janeše, nehrající kapitán (moderátor) fóra
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
tak zase přihodím nějakou tu změnu na Trolu, co jsem v Pátek dokutal, takže takhle ty vypadá zvedlý cca o 12 cm nahorůůůů
, už se mi to začíná pomááálišku líbiti
, takže taď na nějakej čas přestanu zvedat a přijdou jiné úpravy, výroba a montáž expediční zahrádky s 6 kousky přídavnejch světýlek, CB anténou, a asi na zahrádce bude mít svý místo i High lift ( 150 cm )
,následovat bude překopání předního a zadního nárazníku za pevnosťáky s vimplementováním předního rámu do pevnosťáku,a pak montáž navijáku (ale s tim počítám až tak někdy před létem, páč mi ještě na pořádnej warnn schází nějaké šušně
), v každým případku do srazu v Lednu bych rád měl tu zahradu s 6ti dálkovejma na střeše a CB - to bejt mušíííí !!!!
-
honzík
- Pokročilý diskutér
nooooo - vojtíšku
tuhle činnost chválím .-))
ten naviják je bomba věc - už jset tahal auto a dokonce i sebe v lese .....
pomocník takovej že sebelepší pneu nepomuže tolik co navijak
ještě trochu pořeš polep auta - třeba offroad klub vojta
to tam ted budu ládovat já pres vánoce a v teple garáže .........
mej se a tesím se na leden
h.
tuhle činnost chválím .-))
ten naviják je bomba věc - už jset tahal auto a dokonce i sebe v lese .....
pomocník takovej že sebelepší pneu nepomuže tolik co navijak
ještě trochu pořeš polep auta - třeba offroad klub vojta
to tam ted budu ládovat já pres vánoce a v teple garáže .........
mej se a tesím se na leden
h.