3dv. HARDTOP -> cabrio
-
THUD
3dv. HARDTOP -> cabrio
Čau,
mám Fronteru nově, takže možná hloupý dotaz. Zajímalo by mě, zda lze nějak nenásilně oddělat tu černou střechu na modelu Sport. Rámy tam jsou, takže mi něco říká, že by to na kabrio mělo být ready, ale nikde (ani v manuálu) jsem nenašel, jak střechu jednoduše oddělat. Mám Froteru B, možná by se to mohlo lišit. Celkem mě to láká (vítr ve vlasech a tek ...
). Předem dík za info. Tom
mám Fronteru nově, takže možná hloupý dotaz. Zajímalo by mě, zda lze nějak nenásilně oddělat tu černou střechu na modelu Sport. Rámy tam jsou, takže mi něco říká, že by to na kabrio mělo být ready, ale nikde (ani v manuálu) jsem nenašel, jak střechu jednoduše oddělat. Mám Froteru B, možná by se to mohlo lišit. Celkem mě to láká (vítr ve vlasech a tek ...
-
THUD
Sundání střechy
No právě že je to ta plastovo-cosi. Mě připadne, že je tošroubovaný, ale viděl jsem tenhle typ jezdit bez ní a i něco o sundávání té pevné četl. Možná je to fakt neskutečně jednoduchý, ale když neznám grif, můžu na tom strávit x hodin bez výsledku (nebo s tím výsledkem, že už to nedostanu z5
).
-
DJ.Tom
taky poprosím o návod
Ahoj, taky bych prosím poprosil o návod na sundání stříšky, čistě náhodou schéma elektriky k Fronteře B klidně v NJ či AJ by nebylo díky moc
DJ.tom@seznam.cz
DJ.tom@seznam.cz
-
THUD
Re: Znova
Nemám nic (=nic mi nedošlo), střechu mám stále na autě (a je fakt, že vzhledem k současnému rázu počasí ji tak 5 měsíců ani nesundám), ale veškeré návrhy jak s ním pryč stále uvítám. Sám jsem na to ještě nepřišel. Respektive přišel, ale po mnou vymyšleném zásahu už by to nešlo dát z5.Slaava píše:Sakra - já touž smazal, THUDe, pokud tom máš, pošli to Tomovi. Při nejhorším to oscannuju znova. Návody na Béčko bohužel nemám.
- Jan Fried
- Začínající diskutér
No, vzhledem k tomu, že THUD nic nedostal bych rád poprosil Slaavu o repete a hned dvojmo. Také totiž vlastním Béčko Sport a nemám dokumentaci k demontáži plast. střechy. Případně bych se mohl pro kopii zastavit osobně - jsem také z Č.Bud. Vltavy. No uvidíme. Zatím díky.
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
- Jan Fried
- Začínající diskutér
Re: Fajn
Tak zatím díky a platný nám to myslím určitě bude, protože to nemůže být zase tak revolučně jiné, než Béčko.Slaava píše:OK, hoši. V tejdnu oscannuju co mám, nevím jestli Vám to bude co platný.
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
-
honzík
- Pokročilý diskutér
cabrio
Zdarek,
jestli se jedna o tridvirko B - tak je to uplne jednoduche - a nepredpokladam ze u ostatnich to bude vetsi problem........
Je to neco uplne jineho nez vyndavat motor - fujtajbl
Uvnitr kabiny jsou na strese dva plastove kryty ktere jsou pouze naklapnute a pod nimi na kazde strane 4 srouby.
Budes muset odmontovat hagusy - teda jestli je tam mas.
Nad zadni stoplampou je maly plechovy kryt a pod nim srouby drzici plastový kryt s mřízkou - blbe se to popisuje ale jestli trochu zakoumas - je to doma.
Jedine si dej bacha a pri sundavani - je tam spojka na hadicku od stresniho okna a konektor od el.tretiho brzdoveho svetla.
V zivote jsem to nedelal ani nevidel a cela akce mi trvala 30 minut a nasazeni asi 15 min.
A vypada to skvele - jel jsem i v desti a pri cca 80 km/hod tam ani neprsí - vazne.
Takze bez rozbrusky se obejdes :D
Cusky
h.
jestli se jedna o tridvirko B - tak je to uplne jednoduche - a nepredpokladam ze u ostatnich to bude vetsi problem........
Je to neco uplne jineho nez vyndavat motor - fujtajbl
Uvnitr kabiny jsou na strese dva plastove kryty ktere jsou pouze naklapnute a pod nimi na kazde strane 4 srouby.
Budes muset odmontovat hagusy - teda jestli je tam mas.
Nad zadni stoplampou je maly plechovy kryt a pod nim srouby drzici plastový kryt s mřízkou - blbe se to popisuje ale jestli trochu zakoumas - je to doma.
Jedine si dej bacha a pri sundavani - je tam spojka na hadicku od stresniho okna a konektor od el.tretiho brzdoveho svetla.
V zivote jsem to nedelal ani nevidel a cela akce mi trvala 30 minut a nasazeni asi 15 min.
A vypada to skvele - jel jsem i v desti a pri cca 80 km/hod tam ani neprsí - vazne.
Takze bez rozbrusky se obejdes :D
Cusky
h.
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
Fotky Bčko ala cabrio
Kluci prosím, nemáte někdo fotky Bčka frontery bez plastový budky ? Nějak musím ukecat kámoše ad si jí už koupí tak tohle by ho už ukecalo
) čím víc fotek tím líp klidně i z netu a tak. děkuju dj.tom@seznam.cz
AUTOELEKTRO bokovka PRAHA diagnostika Opel, VW koncern 777 21 30 21
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle
Auta: Frontera 1. 94 2,4, 2. 97 2,2i, 3. 2000 2,2i, 4. 2003 2,2 Dti. Budoucnost... Touareg, nebo 5. Frontera 04 3,2i Automat
Teď přechodně Renault Laguna 1,8i držící silou vůle