Problémy s diferenciálem různé (a jeho následná výměna)

Přední nebo zadní. Jeho problémy, náplně, kontrola, atd. všechny modifikace Frontera.
Odpovědět
rozik.l

Příspěvek od rozik.l »

tak už jsem něco málo našel. To by člověk nevěřil, když něco potřebuje jak umí hledat :D Už jen aby mi řekli hezkou cenu :roll:

Tak jsem našel, ale je mi to na dvě věci :( buťo nemaj nebo se nestydí to trochu ocenit...
rozik.l

Příspěvek od rozik.l »

farmář píše:moc se nelekej,podvozky jsou ISUZU, jen jde o stejný převodový poměr,že.byla tu i někde sekce kde byly kontakty vypsaný,jestli se nepletu,to už to někdo smazal??
Ještě bych se rád zeptal, jestli můžu? Na jakej typ ISUZU se mám ptát ohledně mí frontery?
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
rozik.l

Příspěvek od rozik.l »

Chtěl bych se pozeptat jestli by se nenašla dobrá duše, která by se nacházela ve Středočeskym kraji v okolí Rakovníka, Kladna, Slaného nebo Prahy, která by měla stim difem zkušenosti a helpla mi snim alespoň ven. Díky

PS:/ Určiťě bych to nechtěl zadarmo ;-)
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

zkus se mrknout jeste na offroadforum.cz.Tam kluci delaj taky vsechno mozny a treba nejakej servis pobliz sezenes.Doufam ze me za to nimrod neodstreli 8) :roll:
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

moc bych se nepohyboval na nechráněném prostoru a už vůbec ne ve volné krajině :lol: :lol: :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Mám tady celou kompletní zadní nápravu za desítku.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Nimrod
Revize LPG: servis@offroad-frontera.com
rozik.l

Re:

Příspěvek od rozik.l »

patas píše:zkus se mrknout jeste na offroadforum.cz.Tam kluci delaj taky vsechno mozny a treba nejakej servis pobliz sezenes.Doufam ze me za to nimrod neodstreli 8) :roll:
Kouknu dík :-)
rozik.l

Re:

Příspěvek od rozik.l »

Nimrod píše:Mám tady celou kompletní zadní nápravu za desítku.
No zapřemejšlim nad tím.. A půjdeto na 2.3 TD na tuty? Nerad bych vážil 2x cestu k Brnu :wink: :D Jak je o ní velkej zájem? A stav je jakej abych pak neřešil během chvilky stejnej, nebo podobnej problém?
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Re:

Příspěvek od Nimrod »

rozik.l píše:
Nimrod píše:Mám tady celou kompletní zadní nápravu za desítku.
No zapřemejšlim nad tím.. A půjdeto na 2.3 TD na tuty? Nerad bych vážil 2x cestu k Brnu :wink: :D Jak je o ní velkej zájem? A stav je jakej abych pak neřešil během chvilky stejnej, nebo podobnej problém?
Je to náprava, která jezdila až do nedávna na autě bez problému. Můžeš ji tam dát tak jak je, ale doporučil bych ji natřít. NA 2.3 TD půjde stoprocentně.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Nimrod
Revize LPG: servis@offroad-frontera.com
rozik.l

Příspěvek od rozik.l »

Nimrod píše: Je to náprava, která jezdila až do nedávna na autě bez problému. Můžeš ji tam dát tak jak je, ale doporučil bych ji natřít. NA 2.3 TD půjde stoprocentně.
Ok a jak moc času mám na rozmyšlenou? Je to dilema.. Když jsem měnil převodovku tak jsem si říkal, že je to do ní poslední investice :-( a ono ejhle další desítka vypadá že do ní padne :-( No jo no byl to kup století :x
Rosta

Příspěvek od Rosta »

rozik.l píše: :-( No jo no byl to kup století :x
....neplac :lol: tim si prosla minimalne pulka mistniho fora :evil:
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s diferenciálem

Příspěvek od patas »

jo jo rosto pravdu mas ale co naplat kdyz se chce jezdit tak prachy budes cpat do kazdyho auta.A kdo chce setrit tak at si koupi nejakou brichoplazku a je pokoj :roll: :lol: 8)
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
rozik.l

Příspěvek od rozik.l »

Oba máte pravdu.. sice břichoplaz nejni auto, ale nemít ještě k Fronckovi "zlatou" dobrou českou feldu tak chodím po většinu roku pěšky :D Na feldě mám nalítáno 330 tis a na fronckovi 262. Jen stim rozdílem, že na feldě jsem dohromady nic neudělal (krom základní údržby + sem tam nějakej ten brzdovej kotouček) a vesele bez sebemenších problémů jezdim. Zatímco do Froncka jen z vesela sipu penízky a teď už jen bezradně na něj koukám jak si tak rozebranej spokojeně stojí doma na kanále. :D Když jsem tudle na Fronckovi musel vyměnit převodovku, rovnou jsem "z repasoval" oba kardany, pak jsem hned na to nechal udělat generálku motoru a říkal jsem si že teď už se na tom snad nemůže nic vysr.. A ono ejhle Diferáček na mraky :x No což ještě chviku bude brnkat na nervy, bafnu dvacku naturalu a ohřeju se :-)
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patas »

to ne to se nevohrivej to to raci rozprodej jak rostin.A bacha ma to 2 diferaky tak aby si vedel co te ceka :lol: Kurna ja mit kde se v tom hrabat.Ja musim jezdit se vsim do servisu to sou potom palky.Ale zatim musim zaklepat tak moc se to nesere.Proste postupne udelam generalku a bude.Kamos koupil Jeep nejakyho cerokeze za 200 litru a do komplet opravy narval asi dalsich 300.To bych se na to asi mohl vykaslat.To je fronterka porat levnejsi.A kdyz se o to clovek stara tak si myslim ze vydrzi docela dost.Patroly se taky serou.Ve svy podstate se sere vsechno akorat u offroadu je vsechno 10x drazsi.Taky s tim zase na druhou stranu nejezdi zadne socky.Kdybych bral socialni davky tak si tezko muzu dovolit takovyhle auto :lol: 8)
Odpovědět

Zpět na „DIFERENCIÁL“