Zdravím mazáky 4 x 4
-
čelda
- Začínající diskutér
Zdravím mazáky 4 x 4
Zdravím všechny přítomné příznivce bláta,sněhu a jiných libůstek.Velice rád bych se aktivně zařadil do Vašich řad. Na jaře jsem zakoupil od Petra Nečase(zde registrován včetně foto tohoto vozu) Sportku r.v.95 LPG.Doteď jsem ho dával do kupy-je vyvařená ,nalaková,trochu rozšířená a zvednutá včetně nových nerez rámu,doplňku a střešní rampy.Nastala chvíle,že je již téměř dokončená a plně v provozu(ještě ji sice chybí 31" gumy,ale...
).Tak se hlásím do služby a rád bych ji zařadil do galerie"s čím jezdíme" Poraďte mi,jak se to tam vkládá.Díky moc
Opel Frontera A Sport 2,0i LPG 85kW,černá,rok 1995
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
zvýšená,rozšířená,svět.hrazda,rámy,CB,bačkory AT 31/10,5 R15"
V případě nouze tel:728 822 337
-
Rosta
Re: Zdravím mazáky 4 x 4
poslat mail Nimrodovi, mistnimu web-guru.čelda píše:Zdravím všechny přítomné příznivce bláta,sněhu a jiných libůstek.Velice rád bych se aktivně zařadil do Vašich řad. Na jaře jsem zakoupil od Petra Nečase(zde registrován včetně foto tohoto vozu) Sportku r.v.95 LPG.Doteď jsem ho dával do kupy-je vyvařená ,nalaková,trochu rozšířená a zvednutá včetně nových nerez rámu,doplňku a střešní rampy.Nastala chvíle,že je již téměř dokončená a plně v provozu(ještě ji sice chybí 31" gumy,ale...).Tak se hlásím do služby a rád bych ji zařadil do galerie"s čím jezdíme" Poraďte mi,jak se to tam vkládá.Díky moc
A jinak vitej
- Slaava
- Moderátor
Nováček
Vítej, chrabrý jinochu!!! Nějakou fotku můžeš vkládnot i sem (dáš ji někam na internet a sem vložíš odkaz na ni), do toho "čím jezdíme" ti je daj, včetně popisu místní webmasteři, tedy Nimrod a Kondor.
- Slaava
- Moderátor
... Rosťa byl o několik pikosekund rychlejší.Rosta píše:poslat mail Nimrodovi, mistnimu web-guru.čelda píše:Zdravím všechny přítomné příznivce bláta,sněhu a jiných libůstek.Velice rád bych se aktivně zařadil do Vašich řad. Na jaře jsem zakoupil od Petra Nečase(zde registrován včetně foto tohoto vozu) Sportku r.v.95 LPG.Doteď jsem ho dával do kupy-je vyvařená ,nalaková,trochu rozšířená a zvednutá včetně nových nerez rámu,doplňku a střešní rampy.Nastala chvíle,že je již téměř dokončená a plně v provozu(ještě ji sice chybí 31" gumy,ale...).Tak se hlásím do služby a rád bych ji zařadil do galerie"s čím jezdíme" Poraďte mi,jak se to tam vkládá.Díky moc
A jinak vitej
-
Rosta
...to vis, valimSlaava píše:... Rosťa byl o několik pikosekund rychlejší.Rosta píše:poslat mail Nimrodovi, mistnimu web-guru.čelda píše:Zdravím všechny přítomné příznivce bláta,sněhu a jiných libůstek.Velice rád bych se aktivně zařadil do Vašich řad. Na jaře jsem zakoupil od Petra Nečase(zde registrován včetně foto tohoto vozu) Sportku r.v.95 LPG.Doteď jsem ho dával do kupy-je vyvařená ,nalaková,trochu rozšířená a zvednutá včetně nových nerez rámu,doplňku a střešní rampy.Nastala chvíle,že je již téměř dokončená a plně v provozu(ještě ji sice chybí 31" gumy,ale...).Tak se hlásím do služby a rád bych ji zařadil do galerie"s čím jezdíme" Poraďte mi,jak se to tam vkládá.Díky moc
A jinak vitej
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Nazdááááár