Mizí brzdová kapalina, možná místa průsaku

Brzdový systém všech modifikací Frontera.
Odpovědět
RUDY

Mizí brzdová kapalina, možná místa průsaku

Příspěvek od RUDY »

nazdar borci, za boha neviem najst miesto skadial unika brzdovka, asi 1cm na 5000km... babo rad. DAKUJEM
Slaava
Moderátor

Re: brzdova kvapalina

Příspěvek od Slaava »

RUDY píše:nazdar borci, za boha neviem najst miesto skadial unika brzdovka, asi 1cm na 5000km... babo rad. DAKUJEM
Zdar, zcela přesně ti popíšu, kudy ti to uniká: netěsností...

...ne, to se nedá. To ti může chcát úplně všude. Budeš to muset prolýzt a hledat flek.
RUDY

Příspěvek od RUDY »

Vdaka, hladal som, preliezal, podliezal bez uspechu, myslel som, ci nie je nejaka cast obvodu zvlast poruchova... skadial to najcastejsie tecie, ale asi nie... ale aj tak DAKUJEM. zdar
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

staré to zas tak nemáš, koukni na celé vedení trubek a jestli máš někde hrbolaté, takové...orezlé tak tam mohou prolínat.Hnijou na všech autech.Jinak zkoukni všechny pístky,máš vzadu bubny?jestli jo shoď je a mrkni na prasátka...někde mizet musí,pokud ji neupíjíš... 8)
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Že by ju popíjal.Na východe Slovenska sa nepije. :D :lol: :D Paťo-Divoch Myslel som brzdovku
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

Mně se zase ztrácí benzín z nádrže a to poctatně rychleji. Ale teď vážně.Jestli ten únik brzdovky nepozoruješ už delší dobu,tak by to mohlo být slabšíma brzdovýma destičkama.Čím je máš slabší,tak tím víc ti vyjíždějí písty v brzdičích a opticky ti ubejvá kapalina.Ale jestli to tam dolejváš po litrech,tak to samozřejmně neplatí.
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
RUDY

Příspěvek od RUDY »

nazdar borci, vdaka za odpovede. Vzadu mam kotuce, dosticky vsade nove, tak ich hrubkou ani prasiatkami to nebude, Dokladne som prezrel vsetky trubky pod autom, aj plavajuce strmene, ostava mi uz len pozriet trubky v motorovej casti, len tam je velmi zly pristup, tak to odkladam...raz ma to ale neminie. Myslel som ci by to nemohlo byt unikom niekde v posilovaci, ale je tam sucho, tam odtial asi nie, jedine ze by to islo do nejakych potlakovych hadic ak je to vobec mozne.......
Inak je to zo spodu celkom zdrave, preto sa cudujem. Reagujem na to upijanie brzdovky, :D U nas na vychode je palenky dost, zatial som brzdovku neskusal, ale vraj na Ukrajine, kde chodim tankovat naftu vedia ako to chuti...
Ale neviem ci tu brzdovku nepopija potkan. 3 dni som s autom nikde nebol a uz si nanosil orechy priamo hore medzi motor a kapotu, hajzel jeden. Cakam kedy mi pohryzie kable a .... bude vsetko opravene. Inac som s autom celkom spokojny. Zatial vdaka, ak by vas nieco napadlo, tak budem len rad. Zdar
patas
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Schema

Příspěvek od patas »

no jestli ti ten potkan nenahryzl nekde hadicku.Ale brzdovy okruh je uzavreny cili neni mozne aby se ti to ztracelo v okruhu.Nekde to musi tect ven.Predpokladam ze mas ABS stejne jak to mam ja na svym dlouhym Acku.Tady se koukni obrazek trubek ale asi neni uplny od tech brzd tam toho je spousta.Ale aspon si udelas predstavu.koukal si se i za predni kola?Tam je skovany za tou gumovou zaclonou na ramu.

http://www.repair.cz/patrik/offroad/fro ... trubky.png
brzdy.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Acko 98 2,5TDS,5cm UP,navijak ComeUP 9000i,CB Allamat 296,BFGoodrich 31"x10,5"R15 M/T
Acko 97 2,5TDS,General Grabber 245/75R16 A/T
Audi A6 Allroad 2002 2,5 TDi
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Ahááá.Takže tě moc nepotěším, asi totiž vím.Tohle mi dělalo Ducato.Mizela mi přes posilovač....válec ti prochcává, to jde do podtlakového posilovače a motor ji vysaje sáním :cry: když z toho disku posilovaše vytrhneš hadici od motoru....tak si šáhni dovnitř.Máštam mít naprosto sucho a jestli tam máš brzdovku, je to válcem.Jestli ano, rychle přetěsni nebo vyměň, protože já měl i spojené okruhy mezi sebou.Zlom vaz ať je to ten potkan :lol: (ale v autě bydlej kuny či veverky....potkan a ořechy?? ) :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Brzdy a hlodavci/šelmy

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:Ahááá.Takže tě moc nepotěším, asi totiž vím.Tohle mi dělalo Ducato.Mizela mi přes posilovač....válec ti prochcává, to jde do podtlakového posilovače a motor ji vysaje sáním :cry: když z toho disku posilovaše vytrhneš hadici od motoru....tak si šáhni dovnitř.Máštam mít naprosto sucho a jestli tam máš brzdovku, je to válcem.Jestli ano, rychle přetěsni nebo vyměň, protože já měl i spojené okruhy mezi sebou.Zlom vaz ať je to ten potkan :lol: (ale v autě bydlej kuny či veverky....potkan a ořechy?? ) :lol:
Přípojka na podtlak je ale u posilovače Froncka nahoře, netrvalo by chvíli, než by se brzdovka dostala až tam a pak cestovala do sání nebo do vývěvy (podle toho, co má Rudy za povoz)?

Třeba je ten potkan zmlsanej. Na Mikuláše dostane k ořechům ještě pomeranče a čokoládový figurky. U nás v ulici prolýzaj auta kuny. Naštěstí ke mě nechodí... v motoru mám průvan, tak se jim tam nelíbí. :lol:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

proto říkám šáhni dovnitř Slaavo...byla by tam.Už to nekuř,chlape :mrgreen:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

farmář píše:Už to nekuř,chlape :mrgreen:
jo, posli taky trochu do Brna 8)
Slaava
Moderátor

Komu se nelení, tomu se hulení

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:
farmář píše:Už to nekuř,chlape :mrgreen:
jo, posli taky trochu do Brna 8)
Promiň, mám velkou spotřebu... che, che, cha, cha... cha, chi, che, che... :lol: :D :mrgreen:
RUDY

RE

Příspěvek od RUDY »

VDAKA CHLAPI, CEZ SOBOTU SA NA TO POZRIEM, AJ NA POSILOVAC AJ NA CELY OKRUCH TRUBIEK, VDAKA ZA SCHEMU... SKOR SOM NEMOHOL, BOL SOM TYZDEN V CR, PRESNEJSIE V TACHOVE, MAM TAM RODINU, A POTKANA UZ NERIESTE.. CHYTIL SOM HO DAREBAKA JEDNEHO DO MECHANICKEJ PASCE NA PSENICU, TAK MAM POKOJ, KUNY U NAS NEMAME... ESTE RAZ VDAKA, KED TEJ BRZDOVKE PRIDEM NA "KLOUB" DAM VEDIET... MOZNO NIEKOMU POMOZEM...
Odpovědět

Zpět na „BRZDY“