Nový rok 2006
- Kondor
- Site Admin
- Bydliště: Blansko, Jihomoravský kraj; FRONTERA 3.2i V6, AUT, už je zvýšená, ostatní zatím základ ...
- Kontaktovat uživatele:
Nový rok 2006
Vážení a milí, dámy a pánové, kamarádi, offroadoví nadšenci a hlavně praví Fronteráci
do toho dalšího roku s číslem 2006 Vám všem přeji hlavně zdraví a k tomu trošku toho pověstného štěstíčka a věřte, že ostatní už přijde samo, tak, jak si to bude každý z nás přát.
A hlavně nezapomeňme na naše plechové miláčky a popřejme i jim další porci km bez problémů a ať nás baví stejně nebo ještě víc než doteď.
To Vám všem přeje Kondor.
do toho dalšího roku s číslem 2006 Vám všem přeji hlavně zdraví a k tomu trošku toho pověstného štěstíčka a věřte, že ostatní už přijde samo, tak, jak si to bude každý z nás přát.
A hlavně nezapomeňme na naše plechové miláčky a popřejme i jim další porci km bez problémů a ať nás baví stejně nebo ještě víc než doteď.
To Vám všem přeje Kondor.
Za tým OFFROAD-FRONTERA
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
Kondor
SERVIS: Chudčice u Brna; servis@offroad-frontera.com; tel.: 608723149
NAHR. DÍLY: Blansko; prodej@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
DOVOZY, ODTAHY, LPG: posta@offroad-frontera.com; tel.: 602765864
-
trho
novorocne prianie :-)))
Prajem aj ja vsetkym uspesny novy rok, vela stastnych offroad-vychadzok, a aby sa vam kazdemu splnilo co ste si prial ... co som si prial ja tento rok to nepoviem, to sa nema, aby sa mi to splnilo :D (co by to tak asi mohlo byt?
)
- Slaava
- Moderátor
2006
Vole, webmasteři mi ho vyhodili z "Nových věcí", tak jsem to vrámci čištění fotek na svým serveru fouknul sem.vojtech.kloud píše:Slaavo, neni ten příspvek poslanej zbytečně brzy :D :D :D