Ci to je?
- Slaava
- Moderátor
Čí to je Froncek?
Další liftař co nevyřešil zadní nárazník. Ty balóny vapadaj na těch klasickejch liťákách divně - je to ouzký, navíc to jsou asi jenom ATčka. Zajímalo by mě, jaká šířka gum to je - pokud to jsou 12,5", tak je to dobrý znamení, že i na tyhle ráfky to de narvat.
Jinak pěknej kousek - až na korozi na dveřích a trčící vejfuk, kterej značí, že to majitel v terénu moc nehoní nebo že to má teprv chvíli a po úpravách to ještě nezajel. Tomu nasvědčujou i (pokud dobře vidím) autolocky volnoběžek. Patroloidní pevnosťák je fešnej, trumpety na haupně perverzní.
Jinak pěknej kousek - až na korozi na dveřích a trčící vejfuk, kterej značí, že to majitel v terénu moc nehoní nebo že to má teprv chvíli a po úpravách to ještě nezajel. Tomu nasvědčujou i (pokud dobře vidím) autolocky volnoběžek. Patroloidní pevnosťák je fešnej, trumpety na haupně perverzní.
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý je, že na tom samém místě dveří mám oxidy i já
Jinak mě se ta kára líbí. Teda taky až na ty trumpetky a ucpanej chladič světlama
Jinak mě se ta kára líbí. Teda taky až na ty trumpetky a ucpanej chladič světlama
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- Slaava
- Moderátor
Čí to je kurva Froncek?
Jo, vídíš! A co teprv ten pevnosťák, pokud dobře vidím, tak nemá žádný díry na luftování. To je pěkná chujovina, dobrá tak na Škodnou v zimě. Jenže ta by se s tímhle železem vepředu rozjela až s pomocí traktoru.Milda píše:...ucpanej chladič světlama![]()