Isuzu Trooper - něco mi haraší na kolech

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Aleš P.

Isuzu Trooper - něco mi haraší na kolech

Příspěvek od Aleš P. »

Mám problém, třeba by jste mi mohli pomoci, když přeřadím ze čtyřkolky na dvoukolku a opačně, ozývají se mi od přední nápravy strášné rány. Nevíte čím to je???
Slaava
Moderátor

Volnoběžky

Příspěvek od Slaava »

Koukni, jestli se ti spínaj/rozepínaj volnoběžky - popř. si je vyčisti a zkontroluj, viz. třeba viewtopic.php?t=65
Aleš P.

Příspěvek od Aleš P. »

Hmm, dík, to možná bude asi ono... Ale ještě jeden dotaz na Vás Offroaďáky... Nevíte o nějakém fakt osvědčeném servisu, samozřejmě i spřijatelnými cenami, kde by mi moje Isuzu skoukli a dali mi ho dohromady???
Slaava
Moderátor

Ser více

Příspěvek od Slaava »

Jsem z Českých Budějovic, tady je v širokém okolí hovno. Byl jsem s tím krátce po koupi (z neznalosti a naivity) v Opel Omnitech (diagnostika) a v Diesel centru Rada (seřízení stříkačky, kardany, čepy) a po těchto zkušenostech můžu doporučit jenom svépomoc. U první firmy (díky bohu už zkrachovala) sem se setkal s totálním amatérismem u druhé firmy sem se zase setkal s přemrštěnými cenami (servis OK ale některé věci stály cca 20x víc, než bych si udělal sám) - takže nevím.

Takže teďka si už jenom objednávám materiál (v Opelu a jinde) a kromě stříkačky a vstřiků si to bastlím sám.
Aleš P.

Příspěvek od Aleš P. »

Hmm, tak to je pěkné. No já jsem sice auto v servisu už měl, je to v Praze, jmenují se WorldCar - ale asi jako ty, servis ujde, ale ty ceny. No volnoběžky jsem rozebral, vyčistil - jinak já je mám manuál - docela vopruz. No tak zatim děkuju, snad to nějak zvládnu.
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“