různé vypínače, které nejsou v autě od výrobce
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
různé vypínače, které nejsou v autě od výrobce
zdravim ..
mam otazku na ktoru som nenasiel odpoved ani po precitani celeho manualu:
na Frontere B mam na lavej strane polubnej dosky vedla tlacitok na nastavovanie spatnych zrkadielok tlacitko na ktorom je presne ten isty symbol ako na tlacitku pre pripajanie predneho nahonu, ktore je orginal na palubovke v strede
neviem co by to mohlo byt, pretoze sa mi zda ze to nic nerobi..mate to tam tiez?
dik
mam otazku na ktoru som nenasiel odpoved ani po precitani celeho manualu:
na Frontere B mam na lavej strane polubnej dosky vedla tlacitok na nastavovanie spatnych zrkadielok tlacitko na ktorom je presne ten isty symbol ako na tlacitku pre pripajanie predneho nahonu, ktore je orginal na palubovke v strede
neviem co by to mohlo byt, pretoze sa mi zda ze to nic nerobi..mate to tam tiez?
dik
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
hmmm...
na jednom obrazku/fotke v katalogu Frontery B/ som to tlacitko nasiel , ale tam je na nom znak pre Temtpomat. Ma to teraz zmiatlo. Zeby nemalo ziadnu specialnu funkciu?
Mozete mi niekto povedat co tam mate vy?
Je to tlacitko vedla kurzoru na nastavovanie vonkajsich spatnych zrkadiel.
Mozete mi niekto povedat co tam mate vy?
Je to tlacitko vedla kurzoru na nastavovanie vonkajsich spatnych zrkadiel.
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- Slaava
- Moderátor
Neporadím
Jó frajere, v tomhle ti musí poradit nějakej béčkař. Já se svým traktorem (čti Frontera A) nevím. Moje teorie a dotazy jsou:
- Je možný, že to spíná něco jinýho a předchozí majitel jenom sehnal toto tlačítko a použil jej díky stejné zadní koncovce (takhle já mám zapojený přední mlhovky - mám tam teda dvě tlačítka na zadní mlhovky a jenom já vím, který je který... teda někdy)
- Cvaká ti po sepnutí tohodle tlačítka někde nějaký relé?
- Co to druhý (původní) tlačítko 4x4 - zapíná skutečně předek?
- Zkoušel si to vyloupnout a kouknout, jestli je to vůbec zapojený a jestli to neplní jenom funkci záslepky? Popř. vedou-li k tomu dráty (od pantáty), je v nich šťáva (třeba sirup s vodou)?
- Nevedou ti k zadnímu diferenciálu nějaký kabely (to bys byl klikař)?
Tak schválně co zjistíš
- Je možný, že to spíná něco jinýho a předchozí majitel jenom sehnal toto tlačítko a použil jej díky stejné zadní koncovce (takhle já mám zapojený přední mlhovky - mám tam teda dvě tlačítka na zadní mlhovky a jenom já vím, který je který... teda někdy)
- Cvaká ti po sepnutí tohodle tlačítka někde nějaký relé?
- Co to druhý (původní) tlačítko 4x4 - zapíná skutečně předek?
- Zkoušel si to vyloupnout a kouknout, jestli je to vůbec zapojený a jestli to neplní jenom funkci záslepky? Popř. vedou-li k tomu dráty (od pantáty), je v nich šťáva (třeba sirup s vodou)?
- Nevedou ti k zadnímu diferenciálu nějaký kabely (to bys byl klikař)?
Tak schválně co zjistíš
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
pt
Nechcem robit mudreho, ale na mojom B-cku je tam len zaslepka, mozno volne miesto na nejaky dodatocne namontovany spinac.
Je presne tej velkosti ako ostatne tlacidlove vypinace, ale baz symbolu.
Predpokladam, ze povodny majitel asi nahradil z nejakeho dovodu povodnu neoznacenu zaslepku takou, aku zohnal - teda so symbolom pre zapinanie pohonu 4x4.
A TAK NAS VSETKYCH NECHTIAC PEKNE "NATIAHOL".
Nechcem robit mudreho, ale na mojom B-cku je tam len zaslepka, mozno volne miesto na nejaky dodatocne namontovany spinac.
Je presne tej velkosti ako ostatne tlacidlove vypinace, ale baz symbolu.
Predpokladam, ze povodny majitel asi nahradil z nejakeho dovodu povodnu neoznacenu zaslepku takou, aku zohnal - teda so symbolom pre zapinanie pohonu 4x4.
A TAK NAS VSETKYCH NECHTIAC PEKNE "NATIAHOL".
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
asi to tak bude :)
vcera som sa pokusil tu krytku zlozit, ale dostal som sa len pod tlacitko ale ten spinaci mechanizmus sa mi nepodarilo dat dolu, tak som sa na to vyprdol
Ale ked tam nemas nic ty, tak tam ani ja nic nemam.
Napada niekoho nieco co by sa tam dalo dodatocne pripojit

Ale ked tam nemas nic ty, tak tam ani ja nic nemam.
Napada niekoho nieco co by sa tam dalo dodatocne pripojit
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Fried
- Začínající diskutér
Já mám též Béčko v plné výbavě a na tomto místě, které popisuješ mám záslepku. Tempomat ovládá páčka směrových světel (na konci). Já se zase zeptám tebe, jestli ti večer při rozsvícených světlech svítí panel elektricky ovládaných venkovních zrcátek. Mě ne!! Svítí mi pouze tlačítko výhřevu těchto zrcátek, ale jen když ho zatlačím.
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
nie
aj ja som si vsimol, ze v noci nevidim na ovladanie nastavenia vonkajsich zrkadiel ...svietia iba kontrolky okolo hmlovych svetiel ..takze to tak asi ma byt ..
ale mna trochu mätie ze mi ziadna kontrolka neindikuje rozsvietene stretavacie svetla :O ale neni to ani v manualy, len ma to proste trochu hneva
a este cosi - chcem si dorobit aj malu diodku k spinacej skrinke /napojenu na osvetlenie interieru/ - aby som stale s klucom startera nemusel triafat do tmy
jaaaaaaaaaj, tolko planov mam s nou
ale mna trochu mätie ze mi ziadna kontrolka neindikuje rozsvietene stretavacie svetla :O ale neni to ani v manualy, len ma to proste trochu hneva
a este cosi - chcem si dorobit aj malu diodku k spinacej skrinke /napojenu na osvetlenie interieru/ - aby som stale s klucom startera nemusel triafat do tmy
jaaaaaaaaaj, tolko planov mam s nou
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
-
MTZracing
- Začínající diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- Slaava
- Moderátor
Áčko a zrcátka
Mám Áčko a nikdy mě nenapadlo, že by tlačítko zrcátek mohlo bejt podsvětlený... vzhledem k jeho konstrukci ale asi nebude. A kontrolka výhřevu zrcátek mi taky svítí jenom po zapnutí této fukce - a pokud se nepletu, tak po nahřátí zrcátek se to taky samo vypne.Jan Fried píše:...Já se zase zeptám tebe, jestli ti večer při rozsvícených světlech svítí panel elektricky ovládaných venkovních zrcátek. Mě ne!! Svítí mi pouze tlačítko výhřevu těchto zrcátek, ale jen když ho zatlačím.
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Návštěvník
Nóóóó vida. Tak jsem zase o něco chytřejší. Teď vím, že mi vlastně vše funguje jak má. Mě ten panel el. ovl. venk. zrcátek u předchozího auta svítil. Jak píše *pt* také mi nesvítí kontrolka tlumenných světel. To je zřejmě také v pořádku. Tak nakonec to máme v cajku.Franta píše:I na Béčku je to tak jak píše Slaava, ovládání zrcátek podsvícené není.Jenom jak zapneš vyhřívání,tak se rozsvítí tato funkce.
- Jan Fried
- Začínající diskutér
To jsem psal já - zapomněl jsem se přihlásit.Anonymous píše:Nóóóó vida. Tak jsem zase o něco chytřejší. Teď vím, že mi vlastně vše funguje jak má. Mě ten panel el. ovl. venk. zrcátek u předchozího auta svítil. Jak píše *pt* také mi nesvítí kontrolka tlumenných světel. To je zřejmě také v pořádku. Tak nakonec to máme v cajku.Franta píše:I na Béčku je to tak jak píše Slaava, ovládání zrcátek podsvícené není.Jenom jak zapneš vyhřívání,tak se rozsvítí tato funkce.
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat