různé vypínače, které nejsou v autě od výrobce

Vše co se týká interiéru vozidla
*pt*
Pokročilý diskutér

různé vypínače, které nejsou v autě od výrobce

Příspěvek od *pt* »

zdravim ..
mam otazku na ktoru som nenasiel odpoved ani po precitani celeho manualu:
na Frontere B mam na lavej strane polubnej dosky vedla tlacitok na nastavovanie spatnych zrkadielok tlacitko na ktorom je presne ten isty symbol ako na tlacitku pre pripajanie predneho nahonu, ktore je orginal na palubovke v strede :shock:
neviem co by to mohlo byt, pretoze sa mi zda ze to nic nerobi..mate to tam tiez?
dik
mfg

*pt*

Lexus NX200t
*pt*
Pokročilý diskutér

hmmm...

Příspěvek od *pt* »

na jednom obrazku/fotke v katalogu Frontery B/ som to tlacitko nasiel , ale tam je na nom znak pre Temtpomat. Ma to teraz zmiatlo. Zeby nemalo ziadnu specialnu funkciu?
Mozete mi niekto povedat co tam mate vy?
Je to tlacitko vedla kurzoru na nastavovanie vonkajsich spatnych zrkadiel.
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Slaava
Moderátor

Neporadím

Příspěvek od Slaava »

Jó frajere, v tomhle ti musí poradit nějakej béčkař. Já se svým traktorem (čti Frontera A) nevím. Moje teorie a dotazy jsou:

- Je možný, že to spíná něco jinýho a předchozí majitel jenom sehnal toto tlačítko a použil jej díky stejné zadní koncovce (takhle já mám zapojený přední mlhovky - mám tam teda dvě tlačítka na zadní mlhovky a jenom já vím, který je který... teda někdy)
- Cvaká ti po sepnutí tohodle tlačítka někde nějaký relé?
- Co to druhý (původní) tlačítko 4x4 - zapíná skutečně předek?
- Zkoušel si to vyloupnout a kouknout, jestli je to vůbec zapojený a jestli to neplní jenom funkci záslepky? Popř. vedou-li k tomu dráty (od pantáty), je v nich šťáva (třeba sirup s vodou)?
- Nevedou ti k zadnímu diferenciálu nějaký kabely (to bys byl klikař)?

Tak schválně co zjistíš :?:
MTZracing
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MTZracing »

pt

Nechcem robit mudreho, ale na mojom B-cku je tam len zaslepka, mozno volne miesto na nejaky dodatocne namontovany spinac.
Je presne tej velkosti ako ostatne tlacidlove vypinace, ale baz symbolu.
Predpokladam, ze povodny majitel asi nahradil z nejakeho dovodu povodnu neoznacenu zaslepku takou, aku zohnal - teda so symbolom pre zapinanie pohonu 4x4.
A TAK NAS VSETKYCH NECHTIAC PEKNE "NATIAHOL".
*pt*
Pokročilý diskutér

asi to tak bude :)

Příspěvek od *pt* »

vcera som sa pokusil tu krytku zlozit, ale dostal som sa len pod tlacitko ale ten spinaci mechanizmus sa mi nepodarilo dat dolu, tak som sa na to vyprdol :)
Ale ked tam nemas nic ty, tak tam ani ja nic nemam.
Napada niekoho nieco co by sa tam dalo dodatocne pripojit :?: :wink:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Slaava
Moderátor

Katapult

Příspěvek od Slaava »

Zkus na to zapojit spínání katapultu sededla spolujezdce - některý jiný britský auta to maj a je to docela praktická věc.
MTZracing
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MTZracing »

A po cesky by to mohlo mat nazov "ANTITCHÝŇ" ...
Jan Fried
Začínající diskutér

Příspěvek od Jan Fried »

Já mám též Béčko v plné výbavě a na tomto místě, které popisuješ mám záslepku. Tempomat ovládá páčka směrových světel (na konci). Já se zase zeptám tebe, jestli ti večer při rozsvícených světlech svítí panel elektricky ovládaných venkovních zrcátek. Mě ne!! Svítí mi pouze tlačítko výhřevu těchto zrcátek, ale jen když ho zatlačím.
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
*pt*
Pokročilý diskutér

nie

Příspěvek od *pt* »

aj ja som si vsimol, ze v noci nevidim na ovladanie nastavenia vonkajsich zrkadiel ...svietia iba kontrolky okolo hmlovych svetiel ..takze to tak asi ma byt ..
ale mna trochu mätie ze mi ziadna kontrolka neindikuje rozsvietene stretavacie svetla :O ale neni to ani v manualy, len ma to proste trochu hneva :?
a este cosi - chcem si dorobit aj malu diodku k spinacej skrinke /napojenu na osvetlenie interieru/ - aby som stale s klucom startera nemusel triafat do tmy :evil:
jaaaaaaaaaj, tolko planov mam s nou :lol:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
MTZracing
Začínající diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MTZracing »

*pt*
S tou led-kou je to dobry napad - ked som kupil Fronteru, tak sa mi velakrat "uspesne" darilo kluc napasovat do strbiny v plastoch.
Teraz to uz robim po pamati...
*pt*
Pokročilý diskutér

ved to ..

Příspěvek od *pt* »

bojim sa ze aj ja si zvyknem a moje plany ostanu len planmi :oops:
:D
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Slaava
Moderátor

Áčko a zrcátka

Příspěvek od Slaava »

Jan Fried píše:...Já se zase zeptám tebe, jestli ti večer při rozsvícených světlech svítí panel elektricky ovládaných venkovních zrcátek. Mě ne!! Svítí mi pouze tlačítko výhřevu těchto zrcátek, ale jen když ho zatlačím.
Mám Áčko a nikdy mě nenapadlo, že by tlačítko zrcátek mohlo bejt podsvětlený... vzhledem k jeho konstrukci ale asi nebude. A kontrolka výhřevu zrcátek mi taky svítí jenom po zapnutí této fukce - a pokud se nepletu, tak po nahřátí zrcátek se to taky samo vypne.
Franta44
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Franta44 »

I na Béčku je to tak jak píše Slaava, ovládání zrcátek podsvícené není.Jenom jak zapneš vyhřívání,tak se rozsvítí tato funkce.
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Franta píše:I na Béčku je to tak jak píše Slaava, ovládání zrcátek podsvícené není.Jenom jak zapneš vyhřívání,tak se rozsvítí tato funkce.
Nóóóó vida. Tak jsem zase o něco chytřejší. Teď vím, že mi vlastně vše funguje jak má. Mě ten panel el. ovl. venk. zrcátek u předchozího auta svítil. Jak píše *pt* také mi nesvítí kontrolka tlumenných světel. To je zřejmě také v pořádku. Tak nakonec to máme v cajku.
Jan Fried
Začínající diskutér

Příspěvek od Jan Fried »

Anonymous píše:
Franta píše:I na Béčku je to tak jak píše Slaava, ovládání zrcátek podsvícené není.Jenom jak zapneš vyhřívání,tak se rozsvítí tato funkce.
Nóóóó vida. Tak jsem zase o něco chytřejší. Teď vím, že mi vlastně vše funguje jak má. Mě ten panel el. ovl. venk. zrcátek u předchozího auta svítil. Jak píše *pt* také mi nesvítí kontrolka tlumenných světel. To je zřejmě také v pořádku. Tak nakonec to máme v cajku.
To jsem psal já - zapomněl jsem se přihlásit.
Čaudy-krátké béčko 99/2.2 dTi 85 kW/X22DTH/automat
Odpovědět

Zpět na „INTERIÉR“