Zatékání do B
-
David
- Diskuzní Nováček
Zatékání do B
Ahoj kluci,
dovolím si nadhodit nové téma k diskuzi: Teče vám do auta? A kudy?
Mě ano. A už jsem se s tubou silikonu docela spřátelil.
Především jsem musel dotmelit všechna nedotažená těsnění okolo předního okna, potom antenu (tou asi teče pořád). Po tom včerejším slejváku jsem měl mokro v kufru.Ještě nevím kudy, ale asi to nepobral horní žlábek.
Dost jsem se s tím natrápil, protože vždycky musel tapecírunk dolu, koberec už byl taky na sluníčku a výsledek dodnes není 100%.
A jak u vás?
David
dovolím si nadhodit nové téma k diskuzi: Teče vám do auta? A kudy?
Mě ano. A už jsem se s tubou silikonu docela spřátelil.
Především jsem musel dotmelit všechna nedotažená těsnění okolo předního okna, potom antenu (tou asi teče pořád). Po tom včerejším slejváku jsem měl mokro v kufru.Ještě nevím kudy, ale asi to nepobral horní žlábek.
Dost jsem se s tím natrápil, protože vždycky musel tapecírunk dolu, koberec už byl taky na sluníčku a výsledek dodnes není 100%.
A jak u vás?
David
- Slaava
- Moderátor
Chčije a chčije
Mě někudy chčije do Áčka do prostředního sloupku. Mám mokrý pásy.
-
Žanek
Re: Chčije a chčije
Slaava píše:Mě někudy chčije do Áčka do prostředního sloupku. Mám mokrý pásy.
To musí být ale velkej chlap.
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Sucho
Já jsem zatím v suchu.I když teď pršelo a řádně, v autě jsem žádné mokro nenašel.
Frontera B 2,2DTI - PRODÁNO ,nyní Hyundai Terracan 2,9 CRDi, SKYPE:franta.sima
- Slaava
- Moderátor
Kudy teče do Froncka
Taky ho podezírám. Nebo střešní vokýnko.Jan Sekanina píše:Omrkni těsnění pod hagusama.
- Slaava
- Moderátor
Zatékání do Froncka
Dneska jsou ideální testovací podmínky.
- patas
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD
Já nevim, já si nekupoval cabrio :D , mě do toho teda neteče......zatím :D , ale tady bych zkusil, jasně pročistit odtokový kanálky, zkontrolovat pirely (těsnící gumy dveří), jestli jsou správně nasazený, a na zadku zkontrolovat ty gumový propoje jestli se někde neskřípávají do těsnící gumy, u střešního okna ( né u šíbru, ale u okna! ), tak mám dojem, že se dá štělovat, tak kouknout, jestli není povolený a poposunutý,jinak fakt asi zbejvá ta tuba se silikonem 
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
A to já jsem chlapci zatím v suchu.Sere mně koroze nad předním oknem a na spodní části sloupku u řidiče.To už jsem tu někde psal ale protože to rezne dál tak si to můžu klidně psát taky dál,no né?Zdravím všechny kolemjdoucí i Ty kteří se tu uhnízdili natrvalo.Ahoj Pavel-kkkliďas a ahoj Paťo Ty Divochu a Petře Ty Farmáři

B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.