Navigace Siemens NCDR 1100
-
Jenda2.2
Navigace Siemens NCDR 1100
Zdravím všechny majitele a fanoušky Fronterky. Taky jsem si jí konečně pořídil :D Je sice trochu líná 2.2 dti ale to zase tolik nevadí. Mám ale problém, kterej mi celkem láme hlavou, jde o navigaci - v autě je rádio Siemens NCDR, jelikož s autem nebyly mapy, po dlouhym hledání jsem si je sehnal. Jedná se o Navteq ALPS 2007, jedinej problém je, že když vložim CD do rádia tak se nic nestane a CD vyjede, fakt nevim čim to je, tak jestli by mi mohl někdo poradit byl bych moc vděčnej.
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Mapy
Ahoj a vítej.
Zkus se spojit s Rescuerem, taky hladá mapy a společně by jste mohli něco vymyslet...
Viz viewtopic.php?t=1303
Zkus se spojit s Rescuerem, taky hladá mapy a společně by jste mohli něco vymyslet...
Viz viewtopic.php?t=1303
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Nimrod
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navigace Siemens NCDR 1100
na CD by měl být měnič v kufru. v předu to slouží pro navigaci.Jenda2.2 píše:Zdravím všechny majitele a fanoušky Fronterky. Taky jsem si jí konečně pořídil :D Je sice trochu líná 2.2 dti ale to zase tolik nevadí. Mám ale problém, kterej mi celkem láme hlavou, jde o navigaci - v autě je rádio Siemens NCDR, jelikož s autem nebyly mapy, po dlouhym hledání jsem si je sehnal. Jedná se o Navteq ALPS 2007, jedinej problém je, že když vložim CD do rádia tak se nic nestane a CD vyjede, fakt nevim čim to je, tak jestli by mi mohl někdo poradit byl bych moc vděčnej.
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
waaaaaaaaaaw
tak ty mas mapy a my navigacne!! to je coool
ja mam na navigacne extra zariadenie, umiesttnene pod sedackou spolujazdca ... radio je orginal Philips a to veru tie mapy neprecita
ja mam na navigacne extra zariadenie, umiesttnene pod sedackou spolujazdca ... radio je orginal Philips a to veru tie mapy neprecita
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Navigace Siemens NCDR 1100
Taky sem si ke své NCDR 1500 šlohnul mapy, a dělá mi to stejný... Že by poznala pálený CD? Nebo blbá verze map?Jenda2.2 píše:Zdravím všechny majitele a fanoušky Fronterky. Taky jsem si jí konečně pořídil :D Je sice trochu líná 2.2 dti ale to zase tolik nevadí. Mám ale problém, kterej mi celkem láme hlavou, jde o navigaci - v autě je rádio Siemens NCDR, jelikož s autem nebyly mapy, po dlouhym hledání jsem si je sehnal. Jedná se o Navteq ALPS 2007, jedinej problém je, že když vložim CD do rádia tak se nic nestane a CD vyjede, fakt nevim čim to je, tak jestli by mi mohl někdo poradit byl bych moc vděčnej.
-
Jenda2.2
- DJ.Tom
- Pokročilý diskutér
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
orginal mapa DE
takto vyzera original mapa od VDO Dayton.

skusal som vypalit zaloznu kopiu, ale nefungovala ..tak si myslim, ze ak to nie je original nemoze to byt ten hacik preco vam to nechodi?

skusal som vypalit zaloznu kopiu, ale nefungovala ..tak si myslim, ze ak to nie je original nemoze to byt ten hacik preco vam to nechodi?
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: orginal mapa DE
Teoreticky, prakticky jak by to to rádio poznalo?*pt* píše:takto vyzera original mapa od VDO Dayton.
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
velmi jednoducho - proste sa ti nepodarilo skopirovat ochranne znaky...este sa chystam popytat kamosa ako sa to da spravit aby bola kopia rovnocenna s orginalom ...nakupil som balik CD tak budem trenovatRescuer píše: Teoreticky, prakticky jak by to to rádio poznalo?
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Přímo na CD ochrana není. Aspoň co sem koukal na xvůj BENELUX (který je mi na ho...) tak leda softwarová ochrana, a NERO to vypálí i s ní...*pt* píše:velmi jednoducho - proste sa ti nepodarilo skopirovat ochranne znaky...este sa chystam popytat kamosa ako sa to da spravit aby bola kopia rovnocenna s orginalom ...nakupil som balik CD tak budem trenovatRescuer píše: Teoreticky, prakticky jak by to to rádio poznalo?
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Kopie CD
Nebudu tu prudit s autorskými právy, musel bych si sám zamést před vlastním prahem, ale kopie origin CD s mapama vytvořená Nerem je vám na 3 věci. ( Na nic, na ho**o a ještě překáží ).
Podobně jako neuděláš Nerem funkční kopii originálního herního simulátoru,který bez orig CD taky nespustíš. Tady pomůže jedině nedovolený způsob kopie pomocí některých z "klonovacích" sw programů. Název záměrně neuvádím. Já vám to ale neradím

Do navigace GPS na kolo mám taky mapy TOP50 a kopie není funkční.
Podobně jako neuděláš Nerem funkční kopii originálního herního simulátoru,který bez orig CD taky nespustíš. Tady pomůže jedině nedovolený způsob kopie pomocí některých z "klonovacích" sw programů. Název záměrně neuvádím. Já vám to ale neradím
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kopie CD
Dík, to si mi zase spravil náladu... :DMilda píše:Nebudu tu prudit s autorskými právy, musel bych si sám zamést před vlastním prahem, ale kopie origin CD s mapama vytvořená Nerem je vám na 3 věci. ( Na nic, na ho**o a ještě překáží ).
Podobně jako neuděláš Nerem funkční kopii originálního herního simulátoru,který bez orig CD taky nespustíš. Tady pomůže jedině nedovolený způsob kopie pomocí některých z "klonovacích" sw programů. Název záměrně neuvádím. Já vám to ale neradím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
Re: Kopie CD
tak aby som to tu trochu uviedol na spravnu mieru (aby nam nebodaj admini, alebo nikto iny, nevycitali nejake nekalosti):
kazdy si moze v pripade ze vlastni aj orginal vytvorit tzv. zaloznu kopiu(pre pripad straty, poskodenia, atd.)..to je celkom legalne
takze ziadne autorske prava nikto porusovvat nechce...
a co sa tyka samotnej ochrany - to CD je 7 rokov stare (aj "ochrana"), takze je velmi lahke cele CD vypalit v pomere 1:1 aj s ochrannymi prvkami
Mne sa to vcera nakoniec podarilo - dnes rano som ho hned aj odskusal v svojom Navi a napriek trochu dlhsiemu nacitavaniu oproti originalu vsetko facha ako ma
kazdy si moze v pripade ze vlastni aj orginal vytvorit tzv. zaloznu kopiu(pre pripad straty, poskodenia, atd.)..to je celkom legalne
a co sa tyka samotnej ochrany - to CD je 7 rokov stare (aj "ochrana"), takze je velmi lahke cele CD vypalit v pomere 1:1 aj s ochrannymi prvkami
Mne sa to vcera nakoniec podarilo - dnes rano som ho hned aj odskusal v svojom Navi a napriek trochu dlhsiemu nacitavaniu oproti originalu vsetko facha ako ma
mfg
*pt*
Lexus NX200t
*pt*
Lexus NX200t