Slaava zemědělec

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Slaava zemědělec

Příspěvek od HUJER 4x4 »

...........Slaavo, tak jsem dnes jel kolem té tvé krasavice :wink: , prosim tě co to tam pod ní a okolo ní začínáš pěstovat za zeleninu???.....Nebylo by na čase s ní už vyjet, nebo mi aspoň ze slušnosti dát echo, že si z ní můžu vzít co potřebuji??? :wink: ........ by tam asi zbyla jen ta tráva co pod ní začíná růst :D :D :D , jak seš na tom, kdy budeš pojízdnej??? Nemám tu s kým jezdit, Hummerům vždycky ujedu :oops: , a jinýho konkurenta Frontera nemá :lol: :lol: :lol:
Slaava
Moderátor

Re: Slaava zemědělec

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:...........Slaavo, tak jsem dnes jel kolem té tvé krasavice :wink: , prosim tě co to tam pod ní a okolo ní začínáš pěstovat za zeleninu???.....Nebylo by na čase s ní už vyjet, nebo mi aspoň ze slušnosti dát echo, že si z ní můžu vzít co potřebuji??? :wink: ........ by tam asi zbyla jen ta tráva co pod ní začíná růst :D :D :D , jak seš na tom, kdy budeš pojízdnej??? Nemám tu s kým jezdit, Hummerům vždycky ujedu :oops: , a jinýho konkurenta Frontera nemá :lol: :lol: :lol:
Hráb jsem na to naposled v červnu, v září to musím dodělat.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:
vojtech.kloud píše:...........Slaavo, tak jsem dnes jel kolem té tvé krasavice :wink: , prosim tě co to tam pod ní a okolo ní začínáš pěstovat za zeleninu???.....Nebylo by na čase s ní už vyjet, nebo mi aspoň ze slušnosti dát echo, že si z ní můžu vzít co potřebuji??? :wink: ........ by tam asi zbyla jen ta tráva co pod ní začíná růst :D :D :D , jak seš na tom, kdy budeš pojízdnej??? Nemám tu s kým jezdit, Hummerům vždycky ujedu :oops: , a jinýho konkurenta Frontera nemá :lol: :lol: :lol:
Hráb jsem na to naposled v červnu, v září to musím dodělat.
:lol: :lol: :lol: jasne 8)
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Upřesni rok. :twisted:
Slaava
Moderátor

Pětiletka

Příspěvek od Slaava »

Jan Sekanina píše:Upřesni rok. :twisted:
Nestačila by pětiletka?
Žanek

Příspěvek od Žanek »

Že seš to ty tak jo. :P :P :P
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Slaavo netráp sa kúp pojazdnú a tuto si nechaj na súčiastky,čo sa trocháriš. :D :lol: :D Paťo-Divoch
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Slaava ji nechal naklíčit. Počkejte příští léto, až bude sklízet nové fronterky :)
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

Dneska jsem od května opět začal dělat něco na autě a tak můžu informovat o novinkách: to co roste pod autem je smetanka lékařská!!!
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jsem nevěděl, že parkuješ v CHKO :lol:
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Aj Frontery sú zákonom chránené? :shock: Paťo-Divoch
Carnas
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carnas »

nene to se ji příroda snažila vyléčit když Slaava nemá čas :). ne nadarmo lékařská :) :D :D :D
Áčko 97 2,2i arizona
Janeš Petr
Moderátor

Příspěvek od Janeš Petr »

Slaava píše:Hráb jsem na to naposled v červnu, v září to musím dodělat.
... :lol: tohle nepotřebuje komentář, už je totiž listopad. někdy se najdou v těch starejch příspěvcích dobré hlody :grin:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

tak to jsi našel dobrej thread :lol: Jinak , Slaava s tou pětiletkou evidentně nekecal :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
myslivec
Super diskutér

Příspěvek od myslivec »

farmář píše:tak to jsi našel dobrej thread :lol: Jinak , Slaava s tou pětiletkou evidentně nekecal :mrgreen:
To jste vylovili kostlivce ze skříně :lol:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“