Nový přírůstek do rodiny
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
18l/100km si pohrochtáváfarmář píše:Tak jak chrochtá novej mazel????
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: 20l/100km
Ty z toho máš pr*el, ale pevnosťák tam pude, gumy taky, naviják taky, na střechu světelná rampa...Slaava píše:Tak to je paráda. Dej na to větší MT gumy, navěš na to nějaký píčoviny (pevnosťáky, naviják) a pod dvacet nepudeš.
- Slaava
- Moderátor
Neboj, já to myslel vážněRescuer píše:Ty z toho máš pr*el, ale pevnosťák tam pude, gumy taky, naviják taky, na střechu světelná rampa...Slaava píše:Tak to je paráda. Dej na to větší MT gumy, navěš na to nějaký píčoviny (pevnosťáky, naviják) a pod dvacet nepudeš.
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
No, tak pak podám reference se spotřebou :DSlaava píše:Neboj, já to myslel vážněRescuer píše:Ty z toho máš pr*el, ale pevnosťák tam pude, gumy taky, naviják taky, na střechu světelná rampa...Slaava píše:Tak to je paráda. Dej na to větší MT gumy, navěš na to nějaký píčoviny (pevnosťáky, naviják) a pod dvacet nepudeš.
- Slaava
- Moderátor
Pokud ti ovšem po návštěvě benzínky zbydou peníze na internet...Rescuer píše:No, tak pak podám reference se spotřebou :DSlaava píše:Neboj, já to myslel vážněRescuer píše: Ty z toho máš pr*el, ale pevnosťák tam pude, gumy taky, naviják taky, na střechu světelná rampa...
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
V nejhorším dial-up :DSlaava píše:Pokud ti ovšem po návštěvě benzínky zbydou peníze na internet...Rescuer píše:No, tak pak podám reference se spotřebou :DSlaava píše: Neboj, já to myslel vážně
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pošta
Nebo... Ale teď mi brousí nervy autorádio.. je tam od Siemensu NCDR 1500 je to i s GPS, Telefonem a tunou dalších kravin, k GPS potřebuju mapy, ovšem mám mapy jen Lucemburska... tak sháním český PS: Kupovat se mi fakt nechcou.Slaava píše:Nebo pošta.
- Hofik
- Začínající diskutér
farmář píše:s tou litinou kontra železo...co-čkem a musí se začít o pár čísel housenka dřív,víš jak je tam silnej materiál?zkrátka začneš na litině předem kousek vedle a tím již po pár cm máš vedle sváru ohřátou litinu natolik,aby se s železem svařila.Plynule svárem najedeš na spoj a jedeš dokola.Prdel to určo není,hlavně ti do sváru nesmí jít olej voda nic,umejt a očistil!!předem,samozřejmě.Pokud to nepropálíš tak je to ok.Jinak než svárem ji doma nepředehřeješ(temperování).Vařím občas litinu,když je potřeba a jde to,jenže pokud ji neprohřeješ dost,praskne ti to.S chlazením si už takovou hlavu nedělej,necháš to na vzduchu vydejchat,nebo abys to protáhlzakreješ to pak alobalem,jako záchranáři přikrejvají folií zraněné v zimě...výsledek ti nikdy nikdo nezaručí,ale dá se to docela dobře.Jo a svár provařit, ne studeňák nahoře...pěkně to spojit!!!! dobré je vyzkoušet předem na něčem jiném.
Dík za pomoc,stejně jsem si na to netroufnul,ale sehnal jsem chlapíka dokonce ze státnicema na svařování a zítra v 8 hodin jdem na to,tak držte palce.Když se to nepovede tak tam narvu nápravu z avie a prdim na to.Frontera na tuplákách to bude rachot.Němci na čáře ze mně budou unešený.
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
- Hofik
- Začínající diskutér
Tak mam hotovo.Přijel maník,auťák jsme zvedli,vypustili olej z diferáku,hodinku trvala příprava(čištění,broušení atd.),půl hodiny vařil ty čtyři sváry na pravé nohavici,musim uznat že vyrobil ukázkové housenky,řekl si pouze o 200 kč a zmizel.Dal jsem to zpátky dohromady,jel jsem zkušebně cca 50 km a vypadá že je to vcajku.Zkušebně z Teplic do Mostu do OBI maj tam slevu na hajzli,kdybych se s toho pos... až to zase poteče.Takže už jsem zase na silnici.Jinak kdyby jste někdo potřeboval odtáhnout maringotku tak já určitě zase pojedu

HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3