Nový přírůstek do rodiny
- Jirka z Petrovic
- Začínající diskutér
- Pavel Mirtl
- Pokročilý diskutér
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Přírůstek do rodiny
Zdravíčko Všem... Tak i u nás byl Dnes ve 4 ráno čáp... Teda spíš Vrána :-) Krom mé staré 97čky viz. Naše práce RESCUEROVA Frontera, dnes ve 4 ráno s podvalu sjela Frontera Rv. 04/2003 3.2i Limited, vše co opel dodával s vyjímkou uzávěrek difu. tam je. Kůže, klima, pi*oviny a bigbít prostě vše. Namotáno 92.200 Km Super stav, jen drovné estetické nedostatky, jinak naprostá krasavice. A tak jako její předchůdkyně už pomalu začín jít dlooouhou cestou na jejimž konci vznikne něco jako OTčko
, je mi jasný že jeden z prvních dotazů bude "kde sou fotky?" Fotky sou u Kondora ve foťáku, čekáme na dodání :-) Vzledem k tomu, že v Rodině jsem zatím jediný řídič, stará fronterka půjde v plné výbavě dosvěta...

- Slaava
- Moderátor
Re: Přírůstek do rodiny
Hrdému otci gratuluji!Rescuer píše:Zdravíčko Všem... Tak i u nás byl Dnes ve 4 ráno čáp... Teda spíš Vrána :-) Krom mé staré 97čky viz. Naše práce RESCUEROVA Frontera, dnes ve 4 ráno s podvalu sjela Frontera Rv. 04/2003 3.2i Limited, vše co opel dodával s vyjímkou uzávěrek difu. tam je. Kůže, klima, pi*oviny a bigbít prostě vše. Namotáno 92.200 Km Super stav, jen drovné estetické nedostatky, jinak naprostá krasavice. A tak jako její předchůdkyně už pomalu začín jít dlooouhou cestou na jejimž konci vznikne něco jako OTčko![]()
, je mi jasný že jeden z prvních dotazů bude "kde sou fotky?" Fotky sou u Kondora ve foťáku, čekáme na dodání :-) Vzledem k tomu, že v Rodině jsem zatím jediný řídič, stará fronterka půjde v plné výbavě dosvěta...
![]()
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: Přírůstek do rodiny
Oooooo Děkuji ti!Slaava píše:Hrdému otci gratuluji!Rescuer píše:Zdravíčko Všem... Tak i u nás byl Dnes ve 4 ráno čáp... Teda spíš Vrána :-) Krom mé staré 97čky viz. Naše práce RESCUEROVA Frontera, dnes ve 4 ráno s podvalu sjela Frontera Rv. 04/2003 3.2i Limited, vše co opel dodával s vyjímkou uzávěrek difu. tam je. Kůže, klima, pi*oviny a bigbít prostě vše. Namotáno 92.200 Km Super stav, jen drovné estetické nedostatky, jinak naprostá krasavice. A tak jako její předchůdkyně už pomalu začín jít dlooouhou cestou na jejimž konci vznikne něco jako OTčko![]()
![]()
- Hofik
- Začínající diskutér
Taky se musim po něčem podívat nějak se mi to rozpadá pod prdelí.Teď mam mrchu v servisu a jsou s toho nějaký divoký.
Přetáhnul jsem půl kilometru po lese maringotku a beruška to nějak neudejchala.Teď na chvilku jsem musel změnit vozový park,tak jezdim všude Avii, ještě k tomu úplně šílenou.
Přetáhnul jsem půl kilometru po lese maringotku a beruška to nějak neudejchala.Teď na chvilku jsem musel změnit vozový park,tak jezdim všude Avii, ještě k tomu úplně šílenou.
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je mi Tě docela líto...HOFICI3 píše:Taky se musim po něčem podívat nějak se mi to rozpadá pod prdelí.Teď mam mrchu v servisu a jsou s toho nějaký divoký.
- Hofik
- Začínající diskutér
Dík za soustrast.Ale dobře mi tak, nemam dělat hovadiny.Teď se jenom bojim,kolik to bude stát.Mam vyfouklí těsnění pod výfukovim kolenem(na obou stranách na hlavě i na prvnim dílu výfuku),to je ,,maličkost,, ale horší je,že se mi uvolnily sváry na zadní nápravě.Nohavice zadní nápravy je nastrčená do diferáku a nabodovaná 4 sváry.Dva z nich povolili a začal prosakovat olej z diferáku ven.Horší je,že sem zatim nesehnal někoho kdo by uměl, nebo aspoň chtěl umět,přivařit to zpátky.Vaří se tam litina ze železem dohromady a do toho se nikomu nechce.No a ještě mi začal téct chladič a to už stačí ne

HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
Avia A31 sklápěč
Suzuki Samurai 1.3
- farmář
- Moderátor
s tou litinou kontra železo...co-čkem a musí se začít o pár čísel housenka dřív,víš jak je tam silnej materiál?zkrátka začneš na litině předem kousek vedle a tím již po pár cm máš vedle sváru ohřátou litinu natolik,aby se s železem svařila.Plynule svárem najedeš na spoj a jedeš dokola.Prdel to určo není,hlavně ti do sváru nesmí jít olej voda nic,umejt a očistil!!předem,samozřejmě.Pokud to nepropálíš tak je to ok.Jinak než svárem ji doma nepředehřeješ(temperování).Vařím občas litinu,když je potřeba a jde to,jenže pokud ji neprohřeješ dost,praskne ti to.S chlazením si už takovou hlavu nedělej,necháš to na vzduchu vydejchat,nebo abys to protáhlzakreješ to pak alobalem,jako záchranáři přikrejvají folií zraněné v zimě...výsledek ti nikdy nikdo nezaručí,ale dá se to docela dobře.Jo a svár provařit, ne studeňák nahoře...pěkně to spojit!!!! dobré je vyzkoušet předem na něčem jiném.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- Milda
- The Legend
- Kontaktovat uživatele:
Super školení na svářeče. !! Kdy si můžu přijet pro průkaz? Jseš docela dobrý školitel. Neminul ses povoláním? Ale já bych takovou patálii s froňou nechtěl mít. Snad jsem chytil dobrý a nezhuntovaný kus. :D
Naposledy upravil(a) Milda dne 30 led 2009 19:37, celkem upraveno 1 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá. mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
- farmář
- Moderátor
člověče já jsem samouk,mám kamaráda kováře a ze strojárny jsem také něco pochytil,ale nejvíc ti dají zkušenosti,když se něco pos...a zkrátka musíš s tím něco zkusit.Ta litina musí být do ruda!!pěkně pomalu a jak to říct...dvojřádek??cikcak abys byl i dlouho na místě a bylo to širší(lehce).
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Rosta
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Tak, správně... Mno nějakej blbec na magistrátu mě přesvěčoval že auto jezdí na papíry a né na benzín :D Tak sem mu na cvilku uvěřil :DRosta píše:....musi chodit na noviny, kdyz je tak mladejRescuer píše:Tak mům mazel už je na papírechjako stenatko
![]()
![]()
![]()