Překlad z Češtiny(slovenštiny) do Němčiny
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
-
Pavel M
- Začínající diskutér
Z Německa jsem to vez po ose já. Není to problém, pokud umíš německy. Se mnou jel kamarád, kterej šprechtí líp než já a navíc bazarník resp majitel autosalónu Opel nám dal k dispozici syna, kterej to s náma oběhal.HOFICI3 píše:...Pokud si v Německu chceš vyřídit převozky tak to jde,ale to jsem nikdy nedělal,tak nevim jak...
Ale v podstatě obdoba našeho odhlášení na budoucího majitele. K tomu si musíš koupit převozní značku, kterou ti vyrazej na místě a pojistku, buď na tejden, nebo na měsíc.
Já jsem měl na měsíc a stálo mě to sakum prdum i se zpropitným pro synáčka 200 EUR.
Měsíc můžeš na těchto značkách lítat po celý EU a na evidenci zatím vyřizují prihlášení (maj na to ze zákona měsíc)
Při přepravě na podvalu sice ušetříš, ale zase doma měsíc čumíš na auto na dvorku
FRONTERA B SPORT RS r.99´ 2,2DTI-16V automat;
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
5cm podložky +2,5cm bodylift, 2x4cm rozšíření, pneu 255/70/16", xenon lights . . . . SKYPE: pavelmed
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Mno snad doma taky na požádání umí vystavit nějaky provizorní značky ne? Přece tě nemůžou nechat jen tak čumět doma na dvorku... a když nemáš dvorek tak čekat na ulici na odtah :DPavel M píše:Z Německa jsem to vez po ose já. Není to problém, pokud umíš německy. Se mnou jel kamarád, kterej šprechtí líp než já a navíc bazarník resp majitel autosalónu Opel nám dal k dispozici syna, kterej to s náma oběhal.HOFICI3 píše:...Pokud si v Německu chceš vyřídit převozky tak to jde,ale to jsem nikdy nedělal,tak nevim jak...
Ale v podstatě obdoba našeho odhlášení na budoucího majitele. K tomu si musíš koupit převozní značku, kterou ti vyrazej na místě a pojistku, buď na tejden, nebo na měsíc.
Já jsem měl na měsíc a stálo mě to sakum prdum i se zpropitným pro synáčka 200 EUR.
Měsíc můžeš na těchto značkách lítat po celý EU a na evidenci zatím vyřizují prihlášení (maj na to ze zákona měsíc)
Při přepravě na podvalu sice ušetříš, ale zase doma měsíc čumíš na auto na dvorku![]()
-
*pt*
- Pokročilý diskutér
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Re: auto na dvorku
Nestraš, dvorek se slepicema nemám, to by byl jasnej odtah bez SPZ :D*pt* píše:Pavel ma pravdu ,
aby si nebol prekvapeny
- rescuer
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Takže, všem kteří mi tu pomáhaly a radily chci poděkovat za rady, pomoc a návody jak nakoupit.
A teď jmenovitě:
Největší poděkování patří
KONDOR - Dovoz, prohlídka, pomoc při jednání a vyřízení STK
NIMROD - Dovoz, prohlídka, pomoc při vyřizování
Těmto dvoum pánům patří mé velké díky.
Dále:
*pt* - jakožto "přítel na telefonu"
FARMÁŘ - Rady - jak nakoupit, na co si dát pozor atd...
+ samozřejmně všem přispěvatelům tohoto tématu...
A teď jmenovitě:
Největší poděkování patří
KONDOR - Dovoz, prohlídka, pomoc při jednání a vyřízení STK
NIMROD - Dovoz, prohlídka, pomoc při vyřizování
Těmto dvoum pánům patří mé velké díky.
Dále:
*pt* - jakožto "přítel na telefonu"
FARMÁŘ - Rady - jak nakoupit, na co si dát pozor atd...
+ samozřejmně všem přispěvatelům tohoto tématu...