Nissan pro Libanon

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Nissan pro Libanon

Příspěvek od Nimrod »

farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

ježíši to je hovadina!!! :roll:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Rosta

Příspěvek od Rosta »

farmář píše:ježíši to je hovadina!!! :roll:

...zrovna nemeli po ruce campo, tak vzali hnissana :roll:
kaktus79

Příspěvek od kaktus79 »

JJ ale takyto hnissan si kupim po Frontere
Slaava
Moderátor

GR

Příspěvek od Slaava »

kaktus79 píše:JJ ale takyto hnissan si kupim po Frontere
Pokud to budeš kupovat tady v českým bazaru, tak to možná bude i ten kus, co točil tuhle reklamu.
*pt*
Pokročilý diskutér

pathfinder ;)

Příspěvek od *pt* »

no hej, tiez som po nom poskuloval ..len ako si pred dvomi rokmi este nebol na trhu ziaden ojazdeny a na novy ... skoda reci :roll:
inak krasne auto, a vraj podla nejakeho britskeho offroad magazinu s najlepsim pomerom cena-vykon-kvalita :!:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Slaava
Moderátor

Nissan

Příspěvek od Slaava »

*pt* píše:
no hej, tiez som po nom poskuloval ..len ako si pred dvomi rokmi este nebol na trhu ziaden ojazdeny a na novy ... skoda reci :roll:
inak krasne auto, a vraj podla nejakeho britskeho offroad magazinu s najlepsim pomerom cena-vykon-kvalita :!:
Upřímně řečeno já bych taky časem chtěl GR. Ceny citelně slezly, hodně tomu ublížily problémy s motorama, který se vyvrbily a rozkřikly pár let po uvedení a teď na to o to víc doplácí jetý kusy. V současný době za tyhle peníze nemá smysl vybírat něco jinýho, pokud chceš offroad - podvozkově super, motorově se musíš mít dost na pozoru. Pokud ale vybereš 2,8TD, co mělo slušnýho předchozího majitele a ty se mu budeš věnovat, tak ti může sloužit dlouho ke spokojenosti. Max. koupíš novou hlavu.

Patrol se mi líbí i designově, i když ten nejnovější je na mě až moc krabicovitej a je na něm vidět, že je to vlastně Renault. A toho mám už teď. Renaulta 5.
*pt*
Pokročilý diskutér

oprava

Příspěvek od *pt* »

Slaaavo , ja som mal ale namysli Pathfidera 8)
pride mi torchu ucesanejsi a kompaktnejsi ako GR ...
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Slaava
Moderátor

Re: oprava

Příspěvek od Slaava »

*pt* píše:Slaaavo , ja som mal ale namysli Pathfidera 8)
pride mi torchu ucesanejsi a kompaktnejsi ako GR ...
Aha, měl jsem za to, že se tu mluví o Patrolu, když je na něj ta pitomá reklama. Osobně (a hlavně pro mě) považuju Pathfindera v porovnání s Fronckama spíš za krok zpět. Na cesty je určitě lepší a pohodlnější, vypadá hezky ale do terénu bych se se čtyřma nezávisle zavěšenejma kolama, hromadou homokineťáků, převisem na prdeli a rámem z jedničky plechu zas tak často nepouštěl. Navíc je to těžší než Froncek. Má to sice redukci ale nemá to ani uzávěrku mezinápravovýho difu (tím si nejsem jistej i když už jsem to slyšel z více zdrojů ale příjde mi to bejt divný a sám sem si to neověřil) a tak zbejvá jenom ASR a ESP. Na mě moc elektroniky a žádná tuhá náprava - ale svůj pohled nikomu nevnucuju, chraň bůh.

Navíc je to nový auto a za roku může prasknout, že se tomu propalujou písty jako u GRka :twisted:
Naposledy upravil(a) Slaava dne 02 srp 2007 14:08, celkem upraveno 3 x.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Jo Slaavo,GRko má do terénu obrovskou výhodu obou náprav pevných, vepředu pružiny, vzadu listy??? a dá se zvedat šíleným způsobem.Nebýt to taková kráva vyžraná měl bych ho.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

GR

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:Jo Slaavo,GRko má do terénu obrovskou výhodu obou náprav pevných, vepředu pružiny, vzadu listy??? a dá se zvedat šíleným způsobem.Nebýt to taková kráva vyžraná měl bych ho.
Průžiny všude ale pápne si :D U nafty to ale zas tak nebolí.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

neva jak komu....já vrt nemám a s žádnou pumpařkou také nic :?
Slaava
Moderátor

Sranda

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:neva jak komu....já vrt nemám a s žádnou pumpařkou také nic :?
No ne, že by to vysloveně nevadilo ale každá sranda něco stojí.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

le to ano,samozřejmě, jenže já to potřebuji k neustálému ježdění a popojíždění, takže tohle by pro mne nebylo.
Slaava
Moderátor

Kolik to tak žere?

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:le to ano,samozřejmě, jenže já to potřebuji k neustálému ježdění a popojíždění, takže tohle by pro mne nebylo.
Kolik to tak žere?

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“