RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Šťastnú cestu priatelia.Paťo-Divoch
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Paťo,tak to vem cestou do Chorvatska, nebo kam to jedeš přes levice a zastav se na pokec :wink:
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Vojto velmi rád,ale o 19,oo vyrážam do Chorvátska a mam to na Maďarské hranice v Bratislave 60km,keby som išiel sám zastavím sa za vami,ale idú so mnou ešte dve autá.Paťo-Divoch,zajtra odchod.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Rumun byl super, můžete se těšit na spousty obrazového materiálu.

Za "kucííí přemcííí" Přemek.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jasan, jak správně napsal jedna polovina "kucíííííí Přemcíííííí", bylo to moooooc vyvoňený a super špica :D :wink:
Doufám,že Fšicí dorazili v pořádku a pohodě :wink: (mi dorazili před chvílí :wink: , ještě jsme se maličko toulali Maďarem a Rakouskem :D , Vojta a Zdenča
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

Sem rád že jste se všichni vrátili v úpořádku. Pokud budete chtít zveřejnit videa a foto, popřípadě i text prosím ozvěte se nám, dáme Vám adresu kam to poslat buď mailem nebo FTP nebo poštou.
Slaava
Moderátor

Vítejte zpět!

Příspěvek od Slaava »

Vítejte zpět!
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

jj, všichni?? nekrmili jste medvědy? Takže vítejte zpátky!! :lol: :lol: :lol:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Rosta

Příspěvek od Rosta »

...konecne to tu ozije 8) Bylo tu bez vas mrtvo :twisted:
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

ja dorazil v sobotu kolem sedmý večer - ale za to mohli madarský fízlové a jejich radar :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

40 euračků je v pr....
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jéééé jej :D, a kolikpak ti to jelo??? A kolik ti to jet smělo??? 8) , doufám pánové, dámy, a kucííííí Přemcíííííí, že se tu brzo objeví nějaké to foto a video, ať se mohou pokochat i ostatní :wink:
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Prosím zbytek expedice, aby hodili info, že zdárně dorazili.

Jinak jsem připravil FTP úložiště pro nahrání vašich foto, přístupové údaje hodím přes SZ, až to bude vše pokupě, tak by se to mohlo zveřejnit. Video už jsem digitalizoval, jen ho trochu prostříhám, ale to bude trošku déle trvat.

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

wostatní jsou asi ještě na cestě :-)

no sypal jsem si to 87km/h
a mrcha tym byla jen 50-ka

ale vypadalo to na meziměsto, přísahám :roll: :roll: :roll:

dostal jsem krasnou madarskou složenku na 10 000 - tech jejich šušňů

a prima pokecal s tim poldou - chtěl vedet kde jsme byli a jaky mám motor a výkon a vůbec
ale ukecat se nedal ................

fotky mám v kompu doma - takže až o víkendu - ale už se těším na vídeo a záběry ostatních :twisted: :P
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

My jsme jeli v tandemu s Pavlíkem a Blážou přes Slovensko a byli jsme doma taky kolem sedmé večer. Ale jeli jsme tak max 110 km/h. Z rumunskych hranic to bylo 580 kilometrů
Naposledy upravil(a) premek_k dne 30 črc 2007 20:25, celkem upraveno 1 x.

HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

To mi to natřeli na Budapešť, tam jsme si prolezli město,dali obídek, a frčeli dolů k Balatonu, tam koupačka, a pak směr ČR, zalehli jsme po půlnoci cca 30 km před Vídní a v Něděli ještě pokoukáníčko po Vídni, urvat drápky posledním éčkám 8) , domů jsme dorazili tak nějak kolem 18h večer v Neděli, za námi jel Bolek B53, ale u Debrecenu jsme se trhli, ještě jsme zajížděli do města, a nějak se tam zamotali :cry: , tak doufám,že i B53 dobře dorazil,ještě jsem tu Bolka neviděl, tak doufám, že ještě někde nebloudí po Maďarech :lol: ...........seš tůůůů Bolku???
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“