Oznámení (od Pato-Divocha) a tak podobně
- Franta44
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
Já jsem posílal od nás na slovensko a taky mi to nešlo, než jsem přišel na to, že se nejedná o normální příkaz k převodu, ale mezinárodní. Popátrej na ibankingu, určitě něco takového tam v nabídce najdeš...
Já jsem posílal od nás na slovensko a taky mi to nešlo, než jsem přišel na to, že se nejedná o normální příkaz k převodu, ale mezinárodní. Popátrej na ibankingu, určitě něco takového tam v nabídce najdeš...
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998
... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
- Slaava
- Moderátor
Sejdeme se v EU
Neboj, už brzo se sejdeme v EU se vším všudy. A nebo nás zase spláchne Sovětský Svaz, platit budeme Rublama, lítat budeme v Nivách a lejt do nich (a do sebe) budeme samohonku.pato píše:Vďaka Premku to ma vlastne ani nenapadlo,stále to berem ako za stara.Paťo-Divoch
- farmář
- Moderátor
to bude tím, že nejde o alkohol nýbrž lék....a to mne přivádí na myšlenku, že mi najednou není moc dobře.
Založíme mezinárodní svaz přátel slivovice?? MSPS

Založíme mezinárodní svaz přátel slivovice?? MSPS
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra