Mr. Green

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
merlin

CO TO?

Příspěvek od merlin »

Proč jeřábem odtahovky? Ty už jsi zase nebo opět nepojízdnej? :lol:
Petr-Merlin
Slaava
Moderátor

Re: CO TO?

Příspěvek od Slaava »

merlin píše:Proč jeřábem odtahovky? Ty už jsi zase nebo opět nepojízdnej? :lol:
Petr-Merlin
Stále. Auto jsem odložil k ledu a dělat na něm budu zase až po létě. Není čas a navíc mě to netlačí.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Diky za novou stránku...

:lol: :lol: :lol:
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Slaava píše:
Stále. Auto jsem odložil k ledu a dělat na něm budu zase až po létě. Není čas a navíc mě to netlačí.
jj stále si půjčuješ toho remcka? :mrgreen:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

R5

Příspěvek od Slaava »

Už ani ne.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

Nastala okurková sezona, někteří jeli do Hrvatskego kraja, někteří za Drákulou....doháje tady je pusto!!!! :roll: :roll: :roll:
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Žanek

Příspěvek od Žanek »

A jinejm se v tom horku nechce ani psát. :P
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

no a pak že je lenost matka pokroku!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

Tak nahoďte nějaký téma :!:
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Slaava
Moderátor

:mrgreen:

Příspěvek od Slaava »

:mrgreen:

...co jinýho ode mě můžeš tak čekat.
Slaava
Moderátor

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:
Slaava píše:
jj stále si půjčuješ toho remcka? :mrgreen:
Ha. Vo víkendu jsem ho měl pučenýho a při bouřce sem ho utopil při brodění!!! Maso akce. Super louže uprostřed ČB, dýlka tak 20 až 30 metrů, max. hloubka tak do 30cm - protijedoucí frajer ale hodil tak stolitrovou vlnku tak blbě přes celý auto, že jsem nasál vodu. Sací filtr mokej, v karboši voda. Snažil jsem se ho držet na plnej kotel pod plynem ale stejně zdechnul. Musel jsem ho nechat do rána odstát a pak chytil možná líp než bez vody na pístech...

... a opět mi málem upadly dveře u řidiče.
Naposledy upravil(a) Slaava dne 22 črc 2007 22:56, celkem upraveno 1 x.
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

to auto už žije vlastním životem :wink:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll:
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

normálně mi hrabe... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

farmář píše:normálně mi hrabe... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

...se me zda, ze tady ma nekdo dovolenou :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“