Mr. Green
- Slaava
- Moderátor
Re: CO TO?
Stále. Auto jsem odložil k ledu a dělat na něm budu zase až po létě. Není čas a navíc mě to netlačí.merlin píše:Proč jeřábem odtahovky? Ty už jsi zase nebo opět nepojízdnej?![]()
Petr-Merlin
- premek_k
- Pokročilý diskutér
- Kontaktovat uživatele:
- farmář
- Moderátor
jj stále si půjčuješ toho remcka?Slaava píše:
Stále. Auto jsem odložil k ledu a dělat na něm budu zase až po létě. Není čas a navíc mě to netlačí.
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
- farmář
- Moderátor
- Slaava
- Moderátor
Ha. Vo víkendu jsem ho měl pučenýho a při bouřce sem ho utopil při brodění!!! Maso akce. Super louže uprostřed ČB, dýlka tak 20 až 30 metrů, max. hloubka tak do 30cm - protijedoucí frajer ale hodil tak stolitrovou vlnku tak blbě přes celý auto, že jsem nasál vodu. Sací filtr mokej, v karboši voda. Snažil jsem se ho držet na plnej kotel pod plynem ale stejně zdechnul. Musel jsem ho nechat do rána odstát a pak chytil možná líp než bez vody na pístech...farmář píše:jj stále si půjčuješ toho remcka?Slaava píše:
Stále. Auto jsem odložil k ledu a dělat na něm budu zase až po létě. Není čas a navíc mě to netlačí.
... a opět mi málem upadly dveře u řidiče.
Naposledy upravil(a) Slaava dne 22 črc 2007 22:56, celkem upraveno 1 x.