Merunky
-
Rosta
Merunky
Hola vsichni. Byl jsem ted u kamarada na zahradce na znojmensku a prebyva mu trocha merunek - myslim ovoce, nikoli koralku. Asi 16 neotrhanych stromu. Takze pokud by nekdo touzil si prijet natrhat (za symbolickou cenu), muzete me kontaktovat. Mnozstvi vicemene neomezene, pripadny zelinar s dodavkou vitany
PS: uz zacinaji docela dost padat, takze zrale jsou
- Slaava
- Moderátor
Re: Merunky
Von nepálí?Rosta píše:Hola vsichni. Byl jsem ted u kamarada na zahradce na znojmensku a prebyva mu trocha merunek - myslim ovoce, nikoli koralku. Asi 16 neotrhanych stromu. Takze pokud by nekdo touzil si prijet natrhat (za symbolickou cenu), muzete me kontaktovat. Mnozstvi vicemene neomezene, pripadny zelinar s dodavkou vitany![]()
- farmář
- Moderátor
- Slaava
- Moderátor
Meruně
Obávám se, že v tomhle hicu určí použití rychlost sběru. V pondělí kompot, v úterý koláč, ve středu džem, ve čtvrtek pálenka, v pátek kompost.farmář píše:není to tak daleko, cena by určila použitííí.....
-
Rosta
Re: Merunky
...pálí, ale jen pro sebe. Na to nepotrebuje 4 tuny merunekSlaava píše:Von nepálí?Rosta píše:Hola vsichni. Byl jsem ted u kamarada na zahradce na znojmensku a prebyva mu trocha merunek - myslim ovoce, nikoli koralku. Asi 16 neotrhanych stromu. Takze pokud by nekdo touzil si prijet natrhat (za symbolickou cenu), muzete me kontaktovat. Mnozstvi vicemene neomezene, pripadny zelinar s dodavkou vitany![]()
-
Rosta
-
HUJER 4x4
- Super diskutér
- Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD