Merunky

Zde diskutujme o čemkoliv, co se nedá zařadit do jiné výše nebo níže uvedené sekce.
Odpovědět
Rosta

Merunky

Příspěvek od Rosta »

Hola vsichni. Byl jsem ted u kamarada na zahradce na znojmensku a prebyva mu trocha merunek - myslim ovoce, nikoli koralku. Asi 16 neotrhanych stromu. Takze pokud by nekdo touzil si prijet natrhat (za symbolickou cenu), muzete me kontaktovat. Mnozstvi vicemene neomezene, pripadny zelinar s dodavkou vitany 8)

PS: uz zacinaji docela dost padat, takze zrale jsou :roll:
Slaava
Moderátor

Re: Merunky

Příspěvek od Slaava »

Rosta píše:Hola vsichni. Byl jsem ted u kamarada na zahradce na znojmensku a prebyva mu trocha merunek - myslim ovoce, nikoli koralku. Asi 16 neotrhanych stromu. Takze pokud by nekdo touzil si prijet natrhat (za symbolickou cenu), muzete me kontaktovat. Mnozstvi vicemene neomezene, pripadny zelinar s dodavkou vitany 8)

Von nepálí?
farmář
Moderátor

Příspěvek od farmář »

není to tak daleko, cena by určila použitííí.....
Opel Frontera B 2,2 dti 2000, VW T4, traktor Zetor co odjel do hor, ex: RR P38 2,5 tds, Jeep Grand Cherokee 2,5TD, 3x Opel Campo, GMC Jimmy 4,3 mrtvola tohoto fóra
Slaava
Moderátor

Meruně

Příspěvek od Slaava »

farmář píše:není to tak daleko, cena by určila použitííí.....
Obávám se, že v tomhle hicu určí použití rychlost sběru. V pondělí kompot, v úterý koláč, ve středu džem, ve čtvrtek pálenka, v pátek kompost.
Rosta

Re: Merunky

Příspěvek od Rosta »

Slaava píše:
Rosta píše:Hola vsichni. Byl jsem ted u kamarada na zahradce na znojmensku a prebyva mu trocha merunek - myslim ovoce, nikoli koralku. Asi 16 neotrhanych stromu. Takze pokud by nekdo touzil si prijet natrhat (za symbolickou cenu), muzete me kontaktovat. Mnozstvi vicemene neomezene, pripadny zelinar s dodavkou vitany 8)

Von nepálí?
...pálí, ale jen pro sebe. Na to nepotrebuje 4 tuny merunek :wink:
Rosta

Příspěvek od Rosta »

farmář píše:není to tak daleko, cena by určila použitííí.....
... kdyz si prijedes natrhas a odvezes, tak si myslim, ze za 5tikacku kilecko by slo :D
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Za 5tikačku kilo??? Tak ať mi vypálí za tři stovky a já si pro to zajedu pak :wink: ,zajel bych si natrhat,ale mám to krapet z ruky :cry:
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o čemkoliv“