Gumený prepoj nádrž,hrdlo

Sem piště cokoliv, co se týká sekce Podvozek, ale nezapadá konkrétně do předdefinovaných kategorií sekce Podvozek
Slaava
Moderátor

Re: Gumený prepoj nádrž,hrdlo

Příspěvek od Slaava »

premek_k píše:Kdybys měl nafťáka, tak bych ti poradil, ať tam necpeš tu pistoli pro kamiony ... :D :D
U kamionů beru nejradši :!:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Joooo pán také u pumpy chvátá :D , nemám rád čas promasrněný tankováním :D :D :D
Slaava
Moderátor

80 litrů

Příspěvek od Slaava »

vojtech.kloud píše:Joooo pán také u pumpy chvátá :D , nemám rád čas promasrněný tankováním :D :D :D
Nabrat osmdesát litrů u normálního stojanu je vopruz... :?
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

To se u toho vystřídají dvě směny :D
Nimrod
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nimrod »

vojtech.kloud píše:Tak něco obdobného mi napadlo,stačí hadice stejného průměru
Four Nimrod: volal ti ten kámoš na ten altík,dohodli jste se nějak?? :wink:

Volal ale musím mu zavolat že to bohužel nepasuje
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak to má smolíka :cry:
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Vojto hádam Smolíka pacholíka.Pato-Divoch
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

:D :D :D
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Priatelia,odstavím po jazde auto a niečo puká,chodím okolo auta to pukanie ide od nádrže,také slabé ale je.Keď otvorím nádrž zasičí,je podtlak a pukanie okamžite prestane.Prosím o radu v piatok na noc chcem vyraziť Chorvátsko.Vopred vďaka.Paťo-Divoch
Slaava
Moderátor

Odvzdušnění

Příspěvek od Slaava »

pato píše:Priatelia,odstavím po jazde auto a niečo puká,chodím okolo auta to pukanie ide od nádrže,také slabé ale je.Keď otvorím nádrž zasičí,je podtlak a pukanie okamžite prestane.Prosím o radu v piatok na noc chcem vyraziť Chorvátsko.Vopred vďaka.Paťo-Divoch
Nejspíš budeš mít ucpanou hadici odvětrání. Nevím jak u Béčka ale u Áčka vede spolu s palivovejma hadicema/trubicema dopředu ještě jedna, která vede pod pravej přední blatník, tam je otevřená a dovnitř se sere bordel a insekt a ucpává ji.

Už se ti zdeformovala trvale nádrž? Nouzově můžeš jezdit s pootevřenou nádrží, nebral bych ale v tom případě plnou 8)
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Slaavo ja mam A,idem to pozreť a dám vedieť zatial dik.Paťo-Divoch
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Slaavo nemožem ju nájsť.Aký má priemer,je to na strane spolujazdca?Paťo-Divoch.
Hofik
Začínající diskutér

Příspěvek od Hofik »

Pato, ve víčku nádrže by měl být malý otvor na odvětrání nádrže a ten by měl vyrušit to tlakování nádrže.Nevim jak je to u originál víčka, já tam mam jiný, ale podle mně by to mělo být u všech víček stejný. Úplně stejný problém jsem měl když jsem ještě jezdil s odtahovkou, ale tam my kvúli tomu navíc ještě padala nafta.V nádrži se udělal podtlak,ozývaly se zvuky které popisuješ a ten podtlak vytáh naftu zpátky do nádrže(samozřejmě ne za jízdy,ale po odstavení auta).U auťáku s elektrickým palivovým čerpadlem se to ale padáním paliva neprojeví a je jedno jestli to je benzín nebo nafta.To sem se ale rozkecal,prostě profoukni tu dirku ve víčku a když tam žádnou nenajdeš, tak ji tam malinkym vrtáčkem udělej.Malinkou, ne že to vemeš 8 vrtákem!!!!!!!!! Pak se ozvy jak to dopadlo,jo a šťastnou cestu Hofik :D
HOFIK,Frontera 2.2 16V,rok96(dlouhá)
Avia A31 sklápěč
Renault Kangoo 1.4,rok 99
Suzuki Samurai 1.3
Slaava
Moderátor

DÍRU NE!!!

Příspěvek od Slaava »

HOFICI3 píše:Pato, ve víčku nádrže by měl být malý otvor na odvětrání nádrže a ten by měl vyrušit to tlakování nádrže.Nevim jak je to u originál víčka, já tam mam jiný, ale podle mně by to mělo být u všech víček stejný. Úplně stejný problém jsem měl když jsem ještě jezdil s odtahovkou, ale tam my kvúli tomu navíc ještě padala nafta.V nádrži se udělal podtlak,ozývaly se zvuky které popisuješ a ten podtlak vytáh naftu zpátky do nádrže(samozřejmě ne za jízdy,ale po odstavení auta).U auťáku s elektrickým palivovým čerpadlem se to ale padáním paliva neprojeví a je jedno jestli to je benzín nebo nafta.To sem se ale rozkecal,prostě profoukni tu dirku ve víčku a když tam žádnou nenajdeš, tak ji tam malinkym vrtáčkem udělej.Malinkou, ne že to vemeš 8 vrtákem!!!!!!!!! Pak se ozvy jak to dopadlo,jo a šťastnou cestu Hofik :D
No zrovna u Froncka bych díru do víčka nádrže určitě nedělal. Plnicí hadice není zas tak dlouhá a palivo cáká ven i při poloprázdný nádrži unavenou gumičkou špuntu. A pokud párkrát zajedeš na polňačku, tak je to echt kravina. Na 100% to tvrdit nemůžu, protože neznám všechny varianty Fronter A ale co jsem viděl, tak víčka byla úplně obyč bez odvětrání. Vyrovnání tlaku v nádrži je řešený samostatným vývodem.
Naposledy upravil(a) Slaava dne 15 črc 2007 21:54, celkem upraveno 1 x.
Slaava
Moderátor

Odvětrání nádrže

Příspěvek od Slaava »

pato píše:Slaavo ja mam A,idem to pozreť a dám vedieť zatial dik.Paťo-Divoch
Sorry, já to fakt nemám v merku. Myslel jsem, že máš Froncka B.
pato píše:Slaavo nemožem ju nájsť.Aký má priemer,je to na strane spolujazdca?Paťo-Divoch.
Na podélném nosníku rámu pod spolujezdcem vede po vnitřní straně pět trubic. Dvě nejhubenější jsou od brzd - ty jsou vzadu většinou shnilý jak brambory. Tři zbejvající jsou od nádrže: palivo k motoru, palivo zpět a odvětrání - ta odvětrací je tuším krapet tenší. Vepředu je na ni napojená hadička, která je v místech, kde vedou dráty pravýho malýho blinkru, zapíchnutá do podběhu.
Odpovědět

Zpět na „OSTATNÍ_podvozek“