Písek - Oldřichov 13.-15. července

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Písek - Oldřichov 13.-15. července

Příspěvek od PETR&JITKA »

Tak je zamluvený tankodrom v Písku na celý víkend, čím víc tím líp. Cena je 200 za auto, jen nevim kolik to bude za celý víkend, ale nebojte, domluvíme to.
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Petře velmi pravděpodobně tam přijedeme. Máme chatu pronajatou od soboty kousek od Veselí n.Luž. ( Zlukov) tak tam v Písku můžem být i z pátku na sobotu. Zadej sem prosím tě GPS souřadnice a nějaký čas, kdy se tam srazit. Oldřichov (západně asi 2km od Písku) jsem v mapě našel. Jsem malej ale šíkovnej. Ale asi jen na lehké poježdění nebo na čumendu a pokec, páč pak jedeme na týden po ČR a snad až na SR a nerad bych někde místo cestování odstavil Froňu na odbahnění a vyvařoval vejfuk či co jiného. :D
PS: Škoda, žes mi nedal v Berouně ty pakny. Mohl jsem ti je už přivézt nalepené. :(
Jo a pro úplnost, budeme ke slyšení na CB 10k. (Dualwatch 10k+12k)
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 bře 2008 16:54, celkem upraveno 5 x.
Fronterový vysloužilec a doživotní člen fanklubu tohoto fóra.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
mob: +420602231501 ICQ=431161520; Skypename= Daidallos
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

HoHooooo, že by nějaký srazík??? No, sice jdu o víkendu do práce :cry: ,ale v Sobotu odpoledne se sunu z Budějc na Horažďovice, no tak to si asi za váma na chvíli zaskočím, mám to téměř cestou (cca 20km odchylka od kurzu, což je zanedbatelné :lol: ), navi jsem pořídil dnes, tak si to aspoň vyzkůšám 8)
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak co,dorazí někdo?abych věděl jestli mám v Sobotu vyrazit na tankodrom, nebo už v Pátek?
rescuer
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rescuer »

vojtech.kloud píše:Tak co,dorazí někdo?abych věděl jestli mám v Sobotu vyrazit na tankodrom, nebo už v Pátek?
Zdravíčko, doprčic blbý termín :-( Sakra, zrovna mě čeká cesta na chalupu... :-( A že se mi fakt chce :-( Jinak bych jel hned s vama :-(
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Milda na trase !!

Příspěvek od Milda »

Tak zdravím všechny, co toto čtou. Dnes vyrážíme na dovolenou po ČR, Frontera 9x4, vlek, Martina a pes. Pojedeme dnes na Orlík, kde přespíme a zítra bychom se dobatolili do VVP Písek. Když tam nikdo nebude, budu zlý. Ale Věřím, že se tam jistě s někým srazím (BVP,OT74,myslivec,srna či tak nějak).
Tu Froňu 9x4, komu to nejní jasné, na požádání vysvětlím. :D
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 bře 2008 16:55, celkem upraveno 1 x.
Běličko, děkuji ti moc za krásný kus práce a radosti ve společných letech IV.2006 - I.2011. Bylas skvělá.
Petr Nespor
Diskuzní Nováček

Příspěvek od Petr Nespor »

9x4 si rád nechám vysvětlit,kdybych tam přijel abych se moc nelek :shock:
2.5TDS
Slaava
Moderátor

9x4

Příspěvek od Slaava »

No co se divíš, Milda přidal pár kol.
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Hmmmm, zajímavé, že by jel Milda s osmikolkou Tatrou a počítal i rezervu? No tak se pochlub,japa si k takovýmu číslu došel...9x4, ty matikáři :wink: :roll: :shock:
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Milda s 9x4 v Písku

Příspěvek od Milda »

Haló - hallóóóó - poslušně hlásíme, že jsme v úseku Nepomuk-Písek nenašli žádný slušný ( ani neslušný ) camp. Nakonec jsme na doporučení chatařů u Blatné vyhodili kotvu na fotbalovém hřišti v HORAŽĎOVICÍCH. Ale máme aspoň pro sebe docela velkej flák. Maj to tu nějací rumuni či co. Tak se na vás bando v sobotu kolem 10h přijedeme mrknout s naší Fronterou 9x4. To jsme zvědavi, koho tam ve VVP natrefíme.
Jo a když jste Fšicí tak zvědaví, tak vám to písnu : 9x4 je prostě Frontera se dvěma bicykly na střeše, jak správně napsal Slaava ( Pár kol (jízdních)) a rezervou na zadku to je 9 kol celkem, ne?
Naposledy upravil(a) Milda dne 17 bře 2008 16:56, celkem upraveno 2 x.
PETR&JITKA
Začínající diskutér

Příspěvek od PETR&JITKA »

Místo srazu Loc: 49°19'43"N,14°4'23.27"E

Doufám že dorazíme v sobotu tak kolem 10:00
Milda
The Legend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milda »

Takže drobná změna :idea: Po obdržené informaci přijedeme na VVP Písek až v sobotu dopoledne :!: Výše uvedená Lockinfo nás spolehlivě navede s naší mininavigací až na plac. Doufám, žes to Péťo napsal dobře.
No a ty počty náprav, kol a pohonů jsem fakticky zvoral. :? Moje spřežení není 9x4, ale 11x4. Dyť píšu, že za sebou ještě vleču vlek. :D
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ha, Milda je v Horažďovicích 8) , Mildo, to hřiště vedle Otavy, tak tam se říká "Na Lipkách", z druhé strany je akwa park Horažďovice (normální plavečák,že :lol: ), jinak pokud bys chtěl podnikat nějaké výlety v okolí Horažďovic, tak směrem na Velké Hydčice je zřícenina hradu Prácheň z 10-11 století, v Horažďovicích je výtečná pizzerie "v zámku" máji jí moji letitý kamarádi, no a moje přítelkyně bydlí také v Horažďovicích,kousek od nádraží, nu a já v těch zmiňovaných Velkých Hydčicích (cca 5km od Horažďovic), takže pokud zítra kolem oběda budeš ještě v Horažďovicích,tak dej vědět, zvu Tě na kávičku i s tou tvojí 11 kolovou stonožkou :D (z Horažďovic do Hydčic vede pěkná stezka pro cyklisty při břehu Otavy, říká se "přes ostrov" ) :wink: ............tak Milda zakotvil v "mém kraji", tam je ale krásně,že?????!!!! :D :D :D
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jo jinak do VVP Písek valím už dnes večer, jak jsem dnes mluvil s kámošema off roaďákama, tak se tam valí už dnes,snad by mělo být i nějaké večerní ježdění,a večerno-noční pijááááátykáááá :D :D :D
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

.................A nebylo náhodou OT 64
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“