RUMUNSKO 20.7-30.7.2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
Odpovědět
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

taky chválím B53 vzorný přístup. *pt* nevím jestli je dobrej nápad zavřít nás do sklípku.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
*pt*
Pokročilý diskutér

pivnica

Příspěvek od *pt* »

nikto sa nikam zatvarat nebude, bude to je cisto na dobrovolnom principe :lol:

inak - ani som nepochvalil vzornu organizaciu, ci uz Cihost ako aj vlastne planovanie - takze velka 1* celemu organizacnemu vyboru :wink:

Uz len nech nam vyjde pocasie...
(len tak mimochodom tu na juhu Svedska uz leto skoncilo ! Trvalo asi tyzden, a uz 3 tyzdne je tu do 18 stupnov, dazd a vietor... ako v novembri :roll: )
mfg

*pt*

Lexus NX200t
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Příspěvek od Jirka z Petrovic »

Nazarek hosani!Take posilam velkou jednicku za organizaciMam jen skromny dotaz!!!Nasel jsem si stranky http://WWW.GLOBALASSIST.CZ,ktere popisuji cestovani v Rumunsku!!!Musim priznat trosku me to vydesilo co vse je v Rumunu zakazano!!! :twisted: Napr:KOMUNIKACNI VYSILACI RADIOVE ZARIZENI!!!Neni to nahodou nase SB!!!Nerad bych o ni prisel hned na hranicich :twisted: Dale pak max.dovolene mnozstvi potravin na osobu!Napr:4litry vina nebo piva 1litr lihovin!!! :twisted: 200 cigaret,200g tabakovych vyrobku 200g kakaa,200g kavy!!!Do zeme je mozno dovest maximalne 20l pohonnych hmot v nahradnim kanystru!!!Povinna vybava HASICAK!!!Dale pak co vsechno potrebujete za doklady k autu i a nutne osobni doklady!!!PROSIM KOUKNETE NEKDO NA TYTO STRANKY A REKNETE ZDA JE TO TAK ZHAVE CI NE!!!Jinak se moc tesime a 20.7.2007 v LEVICIACH NAZDAR!!! :P
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak jsem na ty stránky globalasist... mrknul,no jsou to stejná pravidla jako když jedeš do jakékoliv jiné země,Německo,Rakousko,Francie atd...., takže zde problém nevidím,navíc v zemi,kde lze koupit naturál jen na severu země, a běžný dopravní prostředek je kára tažená oslem :D , nikdo,koho znám tam nikdy žádný problém neměl a ani já o žádném nevím :wink:

Ale ještě tedy doplňuji,každý ať má sebou:

v poviné výbavě hasičák (sprej v každejch autodoplňkách...cca 100 Kč)

Pojištění do ciziny pro případ úrazu atd... !!!!

Zelenou kartu k autu!!!!!!!!!!!

A neměli by jsme mít žádný problém!
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

vojto lidi co jedou se ti hlasi na soukromou adresu???

nejak tady postradam nadseni a velky pocet zajemců ......

na zacatku to vypadalo,ze vylidnime celou republiku :P :twisted:
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Ne, nikdo se mi nehlásí :wink: , já myslím,že je zde vše jasně řečené,když někdo něco neví,ať se zeptá,pro ty co chtějí jet,a kolik nás bude celkem, tak to se uvidí 21.Července v 8 ráno u Ptho :wink: :D :shock:
*pt*
Pokročilý diskutér

pocet ludi

Příspěvek od *pt* »

vojtech.kloud píše:Ne, nikdo se mi nehlásí :wink: , já myslím,že je zde vše jasně řečené,když někdo něco neví,ať se zeptá,pro ty co chtějí jet,a kolik nás bude celkem, tak to se uvidí 21.Července v 8 ráno u Ptho :wink: :D :shock:
no pockaj pockaj Vojto , podla mna ma Honza pravdu - nebolo by na skodu dat dokopy nejaky pocet ucastnikov. .. ked uz neskor niekto pribudne alebo naopak z neocakavanych dovodov vypadne to nie je problem, ale aspon zhruba by som rad mal predstavu kolko nas vlastne pojde. (.. ked uz pre nic ine, tak aspon aby mamina vedela pre kolko ludi pripravit nieco v piatok na zahryznutie ;) )

PS: k tej povinnej vybave - myslim ze kazdy splni minimalne jednu podmienku a sice Hloubka dezénu
Minimální hloubka drážky pneumatiky je 1.5 mm :twisted: :twisted:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
*pt*
Pokročilý diskutér

meeting point v LV

Příspěvek od *pt* »

tak teda ako "zberné" miesto v LV navrhujem parkovisko pred TESCOM. Je to dost velke, je to na kraji mesta, hadam aj znacene , blizko Levickeho hradu,ale hlavne vinice :wink:
nejake namietky? :lol:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

vojtech.kloud píše: Ale ještě tedy doplňuji,každý ať má sebou:

v poviné výbavě hasičák (sprej v každejch autodoplňkách...cca 100 Kč)

Pojištění do ciziny pro případ úrazu atd... !!!!

Zelenou kartu k autu!!!!!!!!!!!

A neměli by jsme mít žádný problém!
Ještě jsem se někde dočetl, a taky bych doporučoval si vzít (já si beru) takový ten certifikát k CB (kde je napsáno, že splňuje normy - já si teď nemůžu vzpomenout, jak se to jmenuje :roll: ). Někde ho prý chtějí předložit, někde ne.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rumunsko

Příspěvek od B53 »

Prosím severočechy, západočechy, středočechy, Pražáky aby dali vědět odkud kdo pojede a v kolik. To abychom mohli srazit konvoj.
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

Stejně tak prosím severomoraváky. Zatím jsem přes SZ oslovil Jirku z Petrovic a Frantu. Pokud ještě někdo ze SM pojede, dejte vědět. Předběžný plán je výjezd 20.7. po poledni přes Mosty u jabunkova, Čadca, Žilina, Martin, Žiar nad Hronom, Levice. Z Mostů je to cca 190 km. Po cestě ještě nákup.
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Tak tu máme zase nějaký ten dotázek, takže *pt*, srážný bod u Tesca ja perfektní flek, to určitě najde každej, výborně! S tím něčím na zahryznutí si nedělejte starosti, každej pojede určitě nafutrovanej z domova a nejedem Vám vyluxovat lednici,takže určitě i ostatní budou souhlasit, že není důvod nám připravovat hody :D
S tím počtem by to šlo, takže tedy prosím všechny co jedou Rumuna 2007, ať mi písnou soukromou zprávičku, počet aut a počet lidí

S tím certifikátem k CB, máš asi na mysli homologační list, no kdo ho má,tak ať si ho vezme,ikdyž si namyslím,že ho budem potřebovat, tak já si také nějakej namaluju :D :D :D

A k cestě, já počítám,že vyrazím z Č.B. tak kolem oběda (cca 12:00hod), a volnou jízdou počítám,že tak kolem druhý odpoledne najedu na D1, v Humpolci (exit 90), takže pokud v té době někdo po D1 pofrčí, tak by jsme se mohli srazit na první benzínce za exitem 90 (Humpolec) :wink:
Pavel Mirtl
Pokročilý diskutér

Příspěvek od Pavel Mirtl »

Jo ,,,frčel bych rád.
B 2.2 DTI sport RS 99-je minulost,nyní Suzuki grand vitara 2006 2.0 benzin.Mé moto:suzuki intruder VS800černá/chrom,příští GOLDWING 1500-1800.
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Aj ja ale 20.7, o 22,00 vyrážam smer Chorvátsko.Pato-Divoch
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Rumunsko

Příspěvek od B53 »

Vojto, koukám, že z tohohle kouta pojedeme sami. Zatím žádný ohlas. Jinak, mám dojem, že kolem 138 km je Shellka. Tam počkej nebo počkám já. Předpokládám kolem 14:30. Zavoláme si během jízdy.
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“