ČÍHOŠŤ 2007

Zde se domlouvejte na všemožné vyjížďky, návštěvy, projížďky a další, kromě srazů. Srazy mají vlastní sekci !!!
premek_k
Pokročilý diskutér
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od premek_k »

No to je jasné, i když na druhou stranu mám takový absťák, že nevím, jak to dopadne. Každopádně s těma gumama, co mám na to nachystané se nebojím deště, větru .... :D :D :D
B-čko LIMITED 2.2 dti 85kW automat rv 2000
Patrol GR Y61 2.8 TDI Intercooler rv 1998

... Je lepší mít Parkinsona a trochu vylít, než Alzhaimera a zapomenout vypít ...
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

Tak zajezdit to joo.takže 1+0.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
pato
Pokročilý diskutér

Příspěvek od pato »

Pavel tak cestou berieš stopárky,ked ideš 1+O,prefíkané to chlapčisko.Pato-Divoch :D :lol: :D
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

pato píše:Pavel tak cestou berieš stopárky,ked ideš 1+O,prefíkané to chlapčisko.Pato-Divoch :D :lol: :D
Jo stopárky na párky,to se může hodit.Pak si ji můžem pučovat,teda myslím Froncku pochybuju že vydržím řídit v kuse,nebo že bych vzal jako druhýho řidiče Rosťu,ale ten je zvyklej na jiný žíhadlo.
Frontera A-čko sport 2i r.v.96,Renolt Espace,Subaru Justy,Fiat Marea,Nissan Patrol GR 2.8TD
Jirka z Petrovic
Začínající diskutér

Příspěvek od Jirka z Petrovic »

Cau hosani moc se omlouvam ale na sraz v Cihosti nedorazim :( Uz jsem slibil ucast na sraz po deseti letech z vojny!!!Bohuzel to mame od 29.6 -1.7 2007 Je mi to moc lito!!!Kazdopadne RUMUNA JEDU!!! :P 2 kusy lidi +1 kocour :P Tak pak prosim vsechno co vyresite v Cihosti hodte na net!!!Dik moc Jirka a Lucka.
Rosta

Příspěvek od Rosta »

pavel.s píše:
pato píše:Pavel tak cestou berieš stopárky,ked ideš 1+O,prefíkané to chlapčisko.Pato-Divoch :D :lol: :D
Jo stopárky na párky,to se může hodit.Pak si ji můžem pučovat,teda myslím Froncku pochybuju že vydržím řídit v kuse,nebo že bych vzal jako druhýho řidiče Rosťu,ale ten je zvyklej na jiný žíhadlo.
...bych to prekous :wink:
pavel.s
Začínající diskutér

Příspěvek od pavel.s »

Rosta píše:
pavel.s píše:
...bych to prekous :wink:
aby ne s těma tvejma zubama
B53
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B53 »

Souhlasím s Fandou. Nemusíte mít žádný obavy. Pojedou i zkušení řidiči. Takže žádnej stres. Zkontrolujte náplně a obložení, jinak není nic potřeba. I tam žijí lidé kteří v případě potřeby pomohou. Zákon schválnosti funguje nejlíp, vždy odejde to, co sebou nemáš.
Ještě jednou - Číhošť 30.6.07 1x Bílá vločka, 1x řidič
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Zdarec mládeži, tak jsem tu napočítal cca 10 kusů v účasti v Číhošti, no čekal jsem větší tlupu :D :D :D , fpohodě, takže v Číhošti to je domluvené v tamní wopčerstvovně od 12:00 hodin, měli by jsme tam mít připravenou nějakou klubovnu, nebo saloon :D, no prostě nějakej oddělenej prostor kde si budeme moc pokecat a probrat Fšechny detaily na RUMUNA 2007, se ptal jestli budeme chtít připravit něco k jídlu,no tak si myslím, že GULÁŠEK nikoho neurazí, co vy na to???...........Takže se budu v Sobotu těšit :D :D :D

Pro *PT*..... vše se dozvíš po srazíku v Číhošti, takže 20. Července ti asi u chalupy zastaví konvoj Fronter, vybalíme se, nabaštíme, přespíme a dalšího dne ráno HURRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Rumun :D , s největší pravděpodobností se pojede přes Slovensko, pak přeletět Maďary a jsme v Romanii, ale nepředbíhejme, po Číhošti se dozvíš zde vše v naprosté podrobnosti s nejjemnějšími detaily a niancemi :wink:
honzík
Pokročilý diskutér

re

Příspěvek od honzík »

navysuji pocet

+ 2 kousky lidiček
Carnas
Diskuzní Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carnas »

Jak moc mi budou vadit sjetý přední gumy? nejspíš je nestihnu vyměnit :cry: :cry:
Áčko 97 2,2i arizona
HUJER 4x4
Super diskutér
Bydliště: Č.Budějovice, Frontera A dlouhá, 2.3 TD, zvýšeno, rozšířeno je minulostí, nyní krátký Trol 2.8TD

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Záleží co je to za gumy a čemu říkáš sjetý??? :D :D :D
*pt*
Pokročilý diskutér

Rumun 2007

Příspěvek od *pt* »

vojtech.kloud píše:Záleží co je to za gumy a čemu říkáš sjetý??? :D :D :D
Vojto, prestan strasit :shock:

ved ked vidim fotky ako tu posledne tie Milovice, tak sa iba prezehnavam :roll: s neupravenou nepridvihnutou fronterou na M+S gumach (aj ked uplne novych) sa asi moc vyskakovat nebude dat
...ale o to radsej sa prizriem ked niekto bude chciet nieco divoke v terene predviest :wink:
mfg

*pt*

Lexus NX200t
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Jasně, vpohodě, já jen aby neměl představu o sjetých gumách takovou, že už mu z nich polezou dráty :D ,vždyť nás pojede partička, tak jednou nebudu moct já,tak mě vytáhneš,pak zas třeba ty, tak vytáhnu já tebe :wink: , žádnej problém :D , a ze zkušenosti i nový M/S umí projet pěknou parádu :D 8)
HUJER 4x4
Super diskutér

Příspěvek od HUJER 4x4 »

Pro Zdeňka, jo je to ta prdelka u Ledče nad Sázavou
Odpovědět

Zpět na „Domluvy na offroad ježdění“